نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخت در سی شارپ

  1. #1

    درخت در سی شارپ

    سلام
    من میخوام هافمن رو به زبان سی شارپ بنویسم طوری که یه فایل متنی رو بگیره و فشردش کنه و هر بار باید درخت بسازه و کد ها رو ایجاد کنه.مشکل من اینه که برای ساختن درخت احتیاج به اشاره گر دارم و سی شارپ هم اشاره گر نداره .نمیدونم چه طور باید این کارو بکنم .
    لطفا راهنمایی کنید .

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    می تونید از TreeNode استفاده کنید.
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    یه کم بیشتر توضیح میدید ؟

  4. #4

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    ببخشید اما فکر می کنم شما هر جای برنامه unsafe بنویسید بتوانید با اشاره گر ها کار کنید . درسته !؟
    ضمن اینکه به قول دوستمان ساختار Tree در CSharp طراحی شده است. از کلاس های حاضری استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    من تازه سی شارپو شروع کردم .تنها برنامه ای هم که با سی شارپ نوشتم یه فایل دانشجوئه .اگر میگم بیشتر توضیح بدید به این خاطره که اصلا تسلط به سی شارپ ندارم و با یه اشاره نمیدونم باید چه کار کنم.اگه لطف کنید منبع در مورد همین treenode یا unsafe بگید میرم میخونم .ممنون.

  6. #6
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    یه مثال.msdn میتونه منبع آموزشی خوبی براتون باشه(TreeNode رو می تونید با treeView نمایش بدید.)

    TreeNode t = new TreeNode("root");
    for (int i = 0; i < 5; i++)
    {
    t.Nodes.Add("level" + i.ToString(), "Level" + i.ToString());
    for (int j = 0; j < 5; j++)
    {
    t.Nodes[i].Nodes.Add(j.ToString());
    }
    }
    treeView1.Nodes.Add(t);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط neilabak مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام هافمن رو به زبان سی شارپ بنویسم طوری که یه فایل متنی رو بگیره و فشردش کنه و هر بار باید درخت بسازه و کد ها رو ایجاد کنه.مشکل من اینه که برای ساختن درخت احتیاج به اشاره گر دارم و سی شارپ هم اشاره گر نداره .نمیدونم چه طور باید این کارو بکنم .
    لطفا راهنمایی کنید .
    اگر کمی می گشتی تو اینترت کد کاملش را پیدا می کردی این کد را مطالعه کنی مشکلت حل میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: درخت در سی شارپ

    sajjadlove ممنونم.
    linux جان! این فایلی که گذاشتید کاملشو دارم و خیلی نفهمیدم چه کار کرده .میخواستم خودم شروع کنم و بنویسم ،برای همینم از نحوه ساخت درخت سوال کردم.
    به هر حال ممنونم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •