نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در رفرش یک صفحه و متغیر های دالر پست

  1. #1

    اشکال در رفرش یک صفحه و متغیر های دالر پست

    سلام دوستان یک سبد خرید دارم که کاربر با انتخاب دکمه حذف می تواند کالای مورد نظر خود را از سبد حذف کند من اطلاعات کالایی را که می خواهم حذف کنم با استفاده از دالر پست می فرستم و کالای مورد نظر را از سبد خرید کاربر که در دیتابیس ذخیره شده است حذف می کنم اما وقتی صفحه را رفرش می کنم آن اطلاعات کالاهایی که قرار بود در آرایه دالر پست وجود دارد در حالی که اطلاعات آن از پایگاه حذف شده است کوئری مربوط به حذف خطا می دهد برای جلوگیری از این اشکال آرایه دالر پست را چکار باید بکنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: اشکال در رفرش یک صفحه و متغیر های دالر پست

    با سلام
    هم کد و هم خطا را قرار دهید .
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: اشکال در رفرش یک صفحه و متغیر های دالر پست

    if (isset($_GET['action']) && ($_GET['action'] == 'update_product')) {
    $cart_delete=$_POST['cart_delete'] ;
    $cart_quantity=$_POST['cart_quantity'] ;
    $products_id=$_POST['products_id'] ;
    $newCart=new shopping_cart() ;




    for($i=0 ; $i< count($products_id); $i++)
    {
    $product_data=$newCart->select_data($products_id[$i]) ;///for selelet qty and price from customer bascket
    $price=$product_data['final_price']/$product_data['bascket_quantity'] ; /// calculate price for update
    $data_cart=array('customer_id' => '',
    'product_id' => '' ,
    'final_price' => $price * $cart_quantity[$i] ,
    'bascket_quantity'=> $cart_quantity[$i] ) ;

    $newCart->set_cart($data_cart);
    $newCart->update_cart($products_id[$i]);
    }
    /// error in refresh page ;
    for($i=0 ; $i< count($cart_delete); $i++)
    {
    $newCart->delete_cart($cart_delete[$i]);


    }

    }

    }

    خطایی که می دهد این است چون کالاهایی که کاربر با دالر پست فرستاده همچنان در این آرایه قرار دارد و رفرش هم که همچنان هست در حالی که در مرحله قبل با یک کوئری delete اطلاعات آن را از دیتا بیس حدف کرده ام حال که دوباره حلقه انجام می شود با اطلاعات دالر پست در حالی که اطلاعات آن از سبد خرید مشتری حذف شده است

    Warning: Division by zero in C:\wamp\www\new\shopping_cart.php on line 26

    Warning: Division by zero in C:\wamp\www\new\shopping_cart.php on line 26

  4. #4

    نقل قول: اشکال در رفرش یک صفحه و متغیر های دالر پست

    با سلام
    من کد و خطا را گذاشتم کسی نیست به من جواب دهد

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار smhnaji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    98

    نقل قول: اشکال در رفرش یک صفحه و متغیر های دالر پست

    شما کل فایل PHP رو نذاشتید.
    از طرفی هم ارور تو خط ۲۶ هست. آدم از کجا بفهمه خط ۲۶ کدومه؟!

    درضمن وقتی که کد PHP رو می‌ذارید حتما از تگ‌های PHP ادیتور استفاده کنید تا خوانا باشه.

    اوکی، به هر حال... شما
    $product_data['bascket_quantity'] 

    رو کجا مشخص کردید؟

    فکر نمی‌کنم درست این کارو کرده باشید. (ممکنه یه اشتباه تایپی باشه ها)

    به هر حال قبل از این که تو خط
                         $price=$product_data['final_price']/$product_data['bascket_quantity'] ;   /// calculate price for update

    اونو نمایش بدید، حتما اون متغیر رو echo کنید که ببینید درست مقدار دهی شده یا نه.

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •