نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با update

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    19

    مشکل با update

    سلام
    کسی می تواند کمک کند که مشکل کد زیر چیه؟
    هیچ خطایی نمی گیرد ولی رکوردها update نمی شوند


    <?php
    //connet to MySQL server
    $db = mysql_connect("localhost", "test1", "123456");
    mysql_select_db('test');
    $dt=date('Y-m-d',time()-0.5*3600);
    $tt=time()-(45*60);
    $sh=date('Hi',$tt);
    $query = "select * from jos_chronoforms_1 inner join jos_chronoforms_6 on
    jos_chronoforms_1.cf_id=jos_chronoforms_6.cfid and jos_chronoforms_1.status=0";
    $result = mysql_query($query);

    define("A","A");
    define("B","B");
    $num = mysql_num_rows($result);


    for($i=0; $i<$num; $i++)
    {
    $row = mysql_fetch_row($result);


    $odd=$row[44];

    if ($odd>0)
    {

    $win=$row[47];
    $loss=$row[46];

    }
    else
    {

    $win=$row[46];
    $loss=$row[47];

    }
    $ftdif=($row[14])-($row[15]);
    $htdif=($row[20])-($row[21]);
    $ftover=($row[14])+($row[15]);
    $line=$row[43];
    $userid=$row[40];
    $ccredit=$row[37]-$loss;
    $tip=$row[42];
    $halfwin=0.5*$win;
    $halfloss=0.5*$loss;
    echo "win.$win";echo "<br>";
    echo $loss;echo "<br>";
    echo $ccredit;echo "<br>";
    echo $ftdif;echo "<br>";



    if ($tip=="بازي کامل")
    {
    switch ($line)
    {
    case '-0.25':
    {
    if ($ftdif==0)
    {
    echo "zero";echo "<br>";
    echo $ccredit;echo "<br>";
    echo $halfloss;echo "<br>";
    $credit=$ccredit+$halfloss;
    echo "user.$row[40]";echo "<br>";
    echo $credit;echo "<br>";
    $update = "update jos_comprofiler set cb_credit='$credit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update)
    or die(mysql_error());

    }
    elseif ($ftdif>0)
    {
    echo "over";echo "<br>";

    $ss=$ccredit+$loss+$win;
    echo $ss;
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='155' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    else
    {
    echo "under";
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$ccredit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    }

    case '0.25':
    {
    if ($ftdif==0)
    {
    $credit=$ccredit+$loss+$halfwin;
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$credit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    elseif ($ftdif>0)
    {
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$ccredit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    else
    {
    $credit=$ccredit+$loss+$win;
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$credit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    }
    ?>



  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار smhnaji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    98

    نقل قول: مشکل با update

    سلام
    قبل از این که کوئری‌های آپدیت رو execute کنی، همه رو echo کن تا ببینی مشکل چیه.

    یه پیشنهاد: بهتره برای خواناتر شدن این کد، به‌جای تگ CODE، از تگ PHP استفاده کنی دوست خوبم.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    19

    نقل قول: مشکل با update

    سلام
    این از کد اولیه


    ?php
    //connet to MySQL server
    $db = mysql_connect("localhost", "test1", "123456");
    mysql_select_db('test');
    $dt=date('Y-m-d',time()-0.5*3600);
    $tt=time()-(45*60);
    $sh=date('Hi',$tt);
    $query = "select * from jos_chronoforms_1 inner join jos_chronoforms_6 on
    jos_chronoforms_1.cf_id=jos_chronoforms_6.cfid and jos_chronoforms_1.status=0";
    $result = mysql_query($query);

    define("A","A");
    define("B","B");
    $num = mysql_num_rows($result);


    for($i=0; $i<$num; $i++)
    {
    $row = mysql_fetch_row($result);


    $odd=$row[44];

    if ($odd>0)
    {

    $win=$row[47];
    $loss=$row[46];

    }
    else
    {

    $win=$row[46];
    $loss=$row[47];

    }
    $ftdif=($row[14])-($row[15]);
    $htdif=($row[20])-($row[21]);
    $ftover=($row[14])+($row[15]);
    $line=$row[43];
    $userid=$row[40];
    $ccredit=$row[37]-$loss;
    $tip=$row[42];
    $halfwin=0.5*$win;
    $halfloss=0.5*$loss;
    echo "win.$win";echo "<br>";
    echo $loss;echo "<br>";
    echo $ccredit;echo "<br>";
    echo $ftdif;echo "<br>";



    if ($tip=="بازي کامل")
    {
    switch ($line)
    {
    case '-0.25':
    {
    if ($ftdif==0)
    {
    echo "zero";echo "<br>";
    echo $ccredit;echo "<br>";
    echo $halfloss;echo "<br>";
    $credit=$ccredit+$halfloss;
    echo "user.$row[40]";echo "<br>";
    echo $credit;echo "<br>";
    $update = "update jos_comprofiler set cb_credit='$credit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update)
    or die(mysql_error());

    }
    elseif ($ftdif>0)
    {
    echo "over";echo "<br>";

    $ss=$ccredit+$loss+$win;
    echo $ss;
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='155' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    else
    {
    echo "under";
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$ccredit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    }

    case '0.25':
    {
    if ($ftdif==0)
    {
    $credit=$ccredit+$loss+$halfwin;
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$credit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    elseif ($ftdif>0)
    {
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$ccredit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    else
    {
    $credit=$ccredit+$loss+$win;
    $update = "UPDATE jos_comprofiler set cb_credit='$credit' WHERE user_id = '$userid'";
    $results = mysql_query($update);
    }
    }
    ?>
    منظور شما این بود که $results را echo کنم
    با این کار عدد یک به دست آمده که نمی دانم چه معنی می دهد؟
    متشکرم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار smhnaji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    98

    نقل قول: مشکل با update

    [aria17=QUOTE]منظور شما این بود که $results را echo کنم
    با این کار عدد یک به دست آمده که نمی دانم چه معنی می دهد؟
    متشکرم [/QUOTE]
    نه نه، خود کوئری رو اکو کن دوست خوبم ($update ها رو منظورم هست)

    که بفهمیم دقیقا چه کوئری‌یی به دیتابیس فرستاده می‌شه و متغیرهای توی کوئری چه مقداری دارن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •