نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: میزان مشابه بودن دوتصویر

  1. #1

    میزان مشابه بودن دوتصویر

    دوستان سلام
    لطفا اگه کسی میتونه در رابطه با مقایسه دو تصویر و میزان یا درصد تشابه دو تصویر رو نشان بده کمک کنه خیلی ممنون میشم
    نیاز فوری به این مسئله دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: میزان مشابه بودن دوتصویر

    به دنبال راه حل هایی با کمک شبکه عصبی باش

  3. #3

    نقل قول: میزان مشابه بودن دوتصویر

    آقا منم خیلی دنبالشم کسی نیست که بدونه چه جوری می نویسن ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: میزان مشابه بودن دوتصویر

    دوستان دوست عزیزم MBT یه نمونه در انجمن قرار داده . فکر می کنم در قسمت کنترل ها باشه .

    برنامه Mbt میاد و کد Captcha رو DeCaptcha می کنه .



    شما می تونید از اون نمونه یه چیزایی دستگیرتون شه .

    در ضمن به نظر من به وسله ی مقایسه Point دو عکس به راحتی می تونید نقاط اختلاف رو پیدا کرده و به وسیله ی درصد بندی درصد شبیه بودن رو پیدا کنید .



    باتشکر احسان

  5. #5

    نقل قول: میزان مشابه بودن دوتصویر

    با سلام خدمت همه دوستان من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه شما آدرس انو میدونید لطف کنید
    و آدرس انو بزارید ممنون از همه

  6. #6

    نقل قول: میزان مشابه بودن دوتصویر

    دوستا من یک سورس کد پیدا کردم که به نظر من جالب بود میزارم اینجا تا هر کسی خواست استفاده کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •