نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maminb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    132

    Post جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    چطور میتونم با کلیک رو یه باتن اون رو در فرم جابه جا کنم. آقایون مدیر دقت کنند که اینو پاک نکنن. چون اون سوال من تو Delphi بود و این در VB.NET.



    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    بفرما


    Public Class Form1

    Dim x, y As Integer
    Private Sub Button1_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Button1.MouseDown
    x = e.X
    y = e.Y
    End Sub

    Private Sub Button1_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Button1.MouseMove

    If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Left Then
    Button1.Location = New Point(e.X + Button1.Location.X - x, e.Y + Button1.Location.Y - y)
    End If

    End Sub

    End Class

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    سلام دوست عزيز

    اين كد ها رو برنامت اضافه كن. تمام كنترل هاي روي فرم قابل جابجايي ميشوند.

    اگر توضيحات بيشتري لازم داشتي مطرح كن



    Dim ControlMove AsBoolean
    Dim ControlLocation As Point
    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    AddMouseHandlersToAllControlsInForm()
    EndSub
    PrivateSub AddMouseHandlersToAllControlsInForm()
    ForEach C As Control InMe.Controls
    AddHandler C.MouseDown, AddressOf Controls_MouseDown
    AddHandler C.MouseMove, AddressOf Controls_MouseMove
    AddHandler C.MouseUp, AddressOf Controls_MouseUp
    Next
    EndSub
    PrivateSub Controls_MouseDown(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs)
    If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Left Then
    ControlLocation = e.Location
    ControlMove =
    True
    EndIf
    EndSub
    PrivateSub Controls_MouseMove(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs)
    If ControlMove AndTypeOf sender Is Control Then
    Dim cp As Point = Me.PointToClient(System.Windows.Forms.Cursor.Positio n)
    Dim C As Control = sender
    C.Location =
    New Point(cp.X - ControlLocation.X, cp.Y - ControlLocation.Y)
    EndIf
    EndSub
    PrivateSub Controls_MouseUp(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs)
    ControlMove =
    False
    EndSub


  4. #4

    نقل قول: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    anooshiran خوبین ؟؟؟

    ممنون از راهنمایی هاتون .

    شما کلا space تو کارت نیست ؟؟؟ :D اگه میشه کد بالا رو اصلاح کن .

  5. #5

    نقل قول: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    راسی ، این خط دستو کجاهاش space داره ؟؟

    AddMouseHandlersToAllControlsInForm()

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    راسی ، این خط دستو کجاهاش space داره ؟؟


    AddMouseHandlersToAllControlsInForm()
    سلام
    دوست عزیز این اسم تابعه و هیچ فاصله ای بینشون نیست !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: جا به جا کردن یه Button با کلیک روی آن و کشیدن آن روی فرم (vb.net)

    نقل قول نوشته شده توسط sari-1369 مشاهده تاپیک
    راسی ، این خط دستو کجاهاش space داره ؟؟


    AddMouseHandlersToAllControlsInForm()

    سلام دوست عزيز

    همانطور كه دوست خوبمان Hossein Bazyan فرموده اند اين نام تابع است و امكان Space گذاري در آن نيست. البته خدمتتات عرض كنم كه من كلا عادت به نامگذاري با مفهوم براي توابع و متغير ها و كلاسها دارم از اين رو گاهي اين اسامي طولاني ميگردد. مثلا اگر نام همين تابع را بخواهيد ترجمه كنيد ميشود " اضافه كردن اداره كننده هاي ماوس به تمام كنترلها در فرم ".

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •