نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kavoshgar63
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    40
    پست
    208

    اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

    سلام
    من کد زیر رو در php نوشتم ولی نمی دونم چرا اجرا نمیشه؟
    $strerr="$errshsh"."&"."$errni"."&"."$errpc"."&"."  $errtel"."&"."$errcitycode"."&"."$errmobile";
    $javascript='<script language=javascript >'.'window.location=../register.php?'.$strerr.''.'</script>';
    echo $javascript;

    درون متغیر های خط اول کدهای پارامترهای ارسال خطا نوشته شده مثلا
    $errshsh="cmd=err1";

    من می خواستم با استفاده از این کد پارامترهای تشخیص خطا رو به صفحه register.php بفرستم
    ولی متاسفانه این کد عمل نمی کنه .
    به نظر شما اشکال کار در کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

    $params = array
    (
    'cmd' => 'err1',
    );
    $url = '../register.php?'.http_build_query($params);
    echo <<<JSC
    <script type="text/javascript">
    window.location="{$url}";
    </script>
    JSC;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kavoshgar63
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    40
    پست
    208

    نقل قول: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

    دوست عزیز این تکه کد بالا خطای پارس میده .
    مشکل از کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

    سلام
    چک کنید بعد از JSC و یا JSC; هیچ کاراکتری حتی اسپیس نباشه، کدی که فروم نمایش میده یه اسپیس بهش اضافه شده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kavoshgar63
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    40
    پست
    208

    نقل قول: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

    چرا بعد از خط JSC; تمام کدهای php سیاه رنگ میشن؟
    و تگ آخر php رو هم انگار از کار میندازه .
    مشکل کجا می تونه باشه.

  6. #6

    نقل قول: اشکال در اجرای کد جاوا اسکریپت در php

    البته گه نباید کار کنه من منظورم توی قسمت هایی بود که با «-->» مشخص کردم.

    echo <<<JSC <--
    <script type="text/javascript">
    window.location="{$url}";
    </script>
    JSC; <--

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •