نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: باز کردن یک Disk Drive

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    باز کردن یک Disk Drive

    با سلام به همه
    چه طوری می شه که یه drive یا folder رو با استفاده از کد نویسی باز کرد، علاوه بر اون من یه drive دارم که روی شبکه هست و از طریق map netware drive ، به اون دسترسی دارم.
    آیا راهی هست که بشه فهمید دسترسی به این drive ممکن هست یا نه، یعنی ما می تونیم محتویات اون رو ببنیم ( اشکالاتی از قبیل قطع شبکه و ... وجود نداره)
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    نقل قول: باز کردن یک Disk Drive

    دوستان کسی نیست که بدونه؟؟!!

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile نقل قول: باز کردن یک Disk Drive

    سلام

    براى باز كردن folder


    (//Addres)System.Diagnostics.Process.Start


    باز كردن CDRom و دى وى دى



    private System.Windows.Forms.Button openb;
    private System.Windows.Forms.Button closeb;

    [DllImport("winmm.dll", EntryPoint="mciSendStringA")]
    public static extern void mciSendStringA(string lpstrCommand, string lpstrReturnString, long uReturnLength, long hwndCallback);

    //Why did i put this here?
    string rt = "";
    private void openb_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {mciSendStringA("set CDAudio door open",rt,127,0);}//i remember, hehe.
    private void closeb_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {mciSendStringA("set CDAudio door closed",rt,127,0);}// YODA FOR LIFE PEACE!




    نمونه :



    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=220
    آخرین ویرایش به وسیله H2K : یک شنبه 11 اسفند 1387 در 09:29 صبح دلیل: اضافه كردن نمونه برنامه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    نقل قول: باز کردن یک Disk Drive

    ممنون دوست عزیز
    یه چیز دیگه ای که هست اینه که آیا روشی هست که بفهمیم چه فولدر و یا درایوی کلیک شده و یا باز شده، اگه event ی هست که بشه با کلیک شدن بر روی یه فولدر خاص فعال بشه بهتره، اما در کل لیست فولدرهای باز شده رو چه طور می شه فهمید.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile نقل قول: باز کردن یک Disk Drive




    string myDocspath = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.MyDocuments);
    string windir = Environment.GetEnvironmentVariable("WINDIR");
    System.Diagnostics.Process prc = new System.Diagnostics.Process();
    prc.StartInfo.FileName = windir + @"\explorer.exe";
    prc.StartInfo.Arguments = myDocspath;
    prc..Start();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    نقل قول: باز کردن یک Disk Drive

    ممنون از جوابهاتون
    یه مشکلی دیگه ای که برام پیش اومده و خیلی من رو کلافه کرده اینه که من نیاز دارم یه پنجره (مثلا درایو C) رو باز کنم و دوباره ببندم(به نظر غیرعادی می یاد اما واقعا نیاز دارم که این کار رو بکنم)، برای این کار از کد زیر استفاده می کنم
    string completedrivename = "C:";
    Process prc = newProcess();
    prc.StartInfo.FileName = completedrivename;
    prc.Start();
    prc.CloseMainWindow();

    اما یه ایرادی می گیره که No Process is associated with this object من این دو خط مربوط به باز کردن و بستن پنجره رو پشت سرهم می نویسم اما نمی دونم چرا ایراد می گیره، ممنون از راهنماییتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •