نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    سلام

    برای نوشتن برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده میشود؟

    مثلا استفاده مستقیم از پرینتر , یا استفاده از پورت , یا دستگاه های سخت افزاری دیگر.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    اگر شما پست خود را در دو بخش زير بيان كنيد فكر مي كنم جواب هاي كامل تر و بهتري دريافت خواهي كرد.
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=45
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=104
    موفق باشيد.
    خدانگهدار.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزيز.
    اگر شما پست خود را در دو بخش زير بيان كنيد فكر مي كنم جواب هاي كامل تر و بهتري دريافت خواهي كرد.
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=45
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=104
    موفق باشيد.
    خدانگهدار.
    دوست عزیز

    کسانی که بیشتر تو این تاپیک هستن , احساس میکنم بیشتر با کارها و پروژه های عملی درگیر هستن , هر چند تعدادشون کم هست . بخاطر همین سوالم اینجا مطرح کردم . تو تاپیک های سی و سی++ به نظر من بیشتر مطالب عمومی هستن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    دوست عزیز فرقی نمی کنه که با کدوم نسخه کار کنی ! تقریبا همه نسخه ها می تونن با سخت افزار کار کنن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    با سلام.
    به نظر من بهتر است از سي و سي++ استفاده نكني .
    از موارد وابسته و آنهايي كه واسط سيستمي هستند استفاده كنيد.
    خدانگهدار.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام.
    به نظر من بهتر است از سي و سي++ استفاده نكني .
    از موارد وابسته و آنهايي كه واسط سيستمي هستند استفاده كنيد.
    خدانگهدار.
    دوست عزیز , میشه یه مثال بزنید , اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید .

    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    من تا حالا در بخش سي و سي ++ نديده ام كه كسي در رابطه با ارتباط با وسايل خروجي كار كند.
    ولي در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+ و wxWidget زياد ديدم.
    بنابراين پيشنهاد مي كنم كتاب برنامه نويسي سيستمي براي برنامه نويسان جوان را مطالعه بفرماييد تا به يك جواب كامل برسيد.
    خدانگهدار.

  8. #8

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    با سلام
    با سی داس
    با دستورات
    inport, outport,inportb,outportb
    ,invlude <io.sys
    >
    من زیاد در این مورد کار کردم اگر سئوالی داری خوشحال می شم بپرسی
    و اگر حال کار داری من کار زیاد دارم
    اصفهان

  9. #9

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    راستی این Id مال دوستم id خودم را سایت فعال نمی کنه
    mr_rajjaei@yahoo.com

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    من فكر مي كنم اين كه شما گفتي همان برنامه نويسي QT باشه.
    خدانگهدار.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    با تشکر از راهنمایی های کلیه دوستان

    با اتفاق به این نتیجه رسیدیم که نسخه خاصی برای این کار ارائه نشده, اما نسخه های مختلف وجود دارد که قابلیت های مختلفی دارند که میتوان با آنها برنامه نویسی سخت افزار انجام داد , هدف من بیشتر نوشتن SDK برای دستگاه هایی هست که خودم میسازم.

    ادامه ش رو هم باید برم سراغ اساتید الکترونیک.

  12. #12

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزيز.
    من تا حالا در بخش سي و سي ++ نديده ام كه كسي در رابطه با ارتباط با وسايل خروجي كار كند.
    ولي در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+ و wxWidget زياد ديدم.
    بنابراين پيشنهاد مي كنم كتاب برنامه نويسي سيستمي براي برنامه نويسان جوان را مطالعه بفرماييد تا به يك جواب كامل برسيد.
    خدانگهدار.
    دوست عزیر کتابی که معرفی کردی تو بازار هستش؟ میشه بگی متعلق به کدوم انتشارات هستش؟

  13. #13

    نقل قول: برنامه هایی که مستقیم با سخت افزار ها در ارتباط هستند, از چه نسخه ای از C استفاده می کنند؟

    سلام

    هدف من بیشتر نوشتن SDK برای دستگاه هایی هست که خودم میسازم
    البته اگه منظورتون رو درست گرفته باشم
    ببینید این دستگاهی که شما می خواهید بسازید بالاخره یک IC یا Controller دارد خوب بسته به نوع اون می تونید از Compiler خودش استفاده کنید
    مثلا اگه اون Controller از خانواده 8051 باشه میشه از C51 استفاده کرد و الخ

    http://www.keil.com/c51/c51.asp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •