نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    بهشت ایران
    پست
    118

    اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    سلام دوستان
    مهندسین من می خوام با C#‎.net و یا با ASP.net یک برنامه بنویسیم که بتونه به یه بانک که در یک سرور هست متصل و با اون کار کنه میخواستم ببینم کسی هست اطلاعاتی در این باره داشته باشه ؟
    یعنی از موبایل به یه بانک روی یک PC Server وصل بشه و اطلاعات و گزارش بگیره
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    من با VB.NET و با تابع های SQL به PcServer وصل شدم و همه جور گزارش و آپدیت و .... رو انجام میدم. مشکلی نداره..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    نقل قول نوشته شده توسط vbworm مشاهده تاپیک
    من با VB.NET و با تابع های SQL به PcServer وصل شدم و همه جور گزارش و آپدیت و .... رو انجام میدم. مشکلی نداره..
    ممنون ولی میشه در مورد روند کار بیشتر توضیح بدید ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟


    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class Form1
    Public ConStr As String = "Data Source=YourServer;Initial Catalog=DATABASE;Persist Security Info=True;User ID=USER;Password=PASS"

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim DT AsNew DataTable
    Dim myCommand As SqlDataAdapter = New SqlDataAdapter("select * from TABLE", ConStr)
    myCommand.Fill(DT)
    DataGrid1.DataSource = DT
    EndSub
    End
    Class

  5. #5

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    سلام. vbworm عزیز
    فکر کنم کد اتصالی که نوشتید فقط برای ارتباط Pcها با هم کار میکنه، نه ارتباط موبایل با PC.
    اینطور نیست؟
    آخرین ویرایش به وسیله Bahman7 : یک شنبه 24 بهمن 1389 در 11:59 صبح

  6. #6

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    نقل قول نوشته شده توسط vbworm مشاهده تاپیک
    من با VB.NET و با تابع های SQL به PcServer وصل شدم و همه جور گزارش و آپدیت و .... رو انجام میدم. مشکلی نداره..
    آیا روی امولاتور هم این ارتباط برقرار میشه؟
    چون من توی ارتباط 2تا PC با هم مشکلی ندارم،
    اما وقتی همون دستورات رو با همون کانکشن توی یه پروژه ویندوز موبایل6 اجرا میکنم(روی امولاتور) نمیتونه دستور Fill رو انجام بده (کانکشن رو باز نمیکنه)
    خاستم ببینم باید روی امولاتور تنظیمات خاصی انجام بدم یا برنامه ی خاصی رو روش نصب کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    دوست عزیز اروری که دریافت میکنید چی هست؟؟
    فکر نکنم با شبیه ساز بشه همچین کاری کرد (البته من کلا بیشتر با Device کردم نه شبیه ساز)

  8. #8

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    سلام. از توجهتون خیلی ممنون.
    چرا میشه. چون تنظیمات امولاتور رو پیدا کردم و برنامه م روی امولاتور به دیتابیس وصل میشه و هیچ مشکلی نداره.
    اما حالا که میام روی گوشی واقعی تستش کنم(از پروژه ام یه فایل CAB ساخته ام و روی گوشی نصب کردم)
    هنگام باز کردن کانکشن بهم ارور میده:

    at System.Data.SqlClient.TdsParser.SkipRow(_SqlMetaDa ta[] columns, Int32 startCol)
    at System.Data.SqlClient.TdsParser.SkipRow(_SqlMetaDa ta[] columns)
    at System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior run, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream)
    at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.InternalClose( Boolean closeReader)
    at System.Data.SqlClient.SqlDataReader.Close()
    at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteReader(Com mandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream)
    at System.Data.SqlClient.SqlCommand.System.Data.IDbCo mmand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)
    at System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(Data Set dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)
    at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)
    at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, String srcTable)
    at SmartDeviceProject1.Form1.button1_Click(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
    at System.Windows.Forms.Control._InternalWnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
    at Microsoft.AGL.Forms.EVL.EnterMainLoop(IntPtr hwnMain)
    at System.Windows.Forms.Application.Run(Form fm)
    at SmartDeviceProject1.Program.Main()

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    ايران
    پست
    11

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    سلام

    1- مثال دفترچه تلفن CYCLOPS مثال خوبيه مشكلات منو حل كرد. يه نگاه بنداز ضرر نداره.... يا تابع خودتان را آپ كنيد .

    2- و مسئلتون: آيا ميشه از طريق ActiveSyn به SQL وصل شد؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: اتصال به بانک اطلاعاتی روی یک سرور خاص ؟

    از همه ممنون. مشکلم حل شد.
    میشه سوالتون رو دقیق بپرسید و بگید میخاد چیکار کنید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •