نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Use unassigned local variable

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ghacem.sh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مهد تمدن ایران-فارس
    سن
    37
    پست
    45

    Use unassigned local variable

    با سلام خدمت دوستان عزیز.
    یک مشکل خیلی جالب برام پیش اومده.
    من دارم یه برنامه با کنسول مینویسم.
    و برای اینکه نخوام کل کد برنامه رو اینجا بنویسم یک کد نمونه آوردم که اگه مشکلم با این کد حل بشه خود به خود مشکل کد برنامه اصلی هم حل میشه.
    ببینید کد زیر رو تو console application نوشتم.
    یه برنامه خیلی ساده که (لااقل از نظر من) نباید هیچ مشکلی داشته باشه.
    اتفاق جالب زمانی رخ میده که برنامه زیر رو اجرا کنم :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication6
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    string ipu;
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    ipu = i.ToString();
    }
    Console.WriteLine("the i is : " + ipu);
    Console.Read();
    }
    }
    }

    و با خطای زیر روبرو میشم :
    Use unassigned local variable 'ipu’
    میگه متغییر به صورت محلی داره استفاده میشه ولی خوب اگه دستور رایت رو داخل خود حلقه بنویسی مشکل پیش نمیاد.
    حالا سوال من اینه که چرا بیرون از حلقه متغیر ipu دیگه اصلا شناخته نمیشه؟؟؟؟
    نه فقط برای رایت ، بلکه بیرون از حلقه از متغیر ipu به عنوان آرگومانت هیچ تابعی نمیشه استفاده کرد.
    در صورتی که همین کد رو میشه داخل windows application به راحتی اجرا کرد.
    دوستان اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ghacem.sh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مهد تمدن ایران-فارس
    سن
    37
    پست
    45

    نقل قول: Use unassigned local variable

    دوستان انقدر جواب ندادید تا خودم فهمیدم مشکل کجاست
    جواب رو مینویسم شاید بعدها به درد کسی بخوره
    کاری که باید میکردم این بود که دقیقا قبل از خط
    static void Main(string[] args
    این خط رو اضافه میکردم
    public static string ipu
    و چون در windows application نیازی به نوشتن static نیست فکر کردم تو کنسول هم همینطوره
    به هر حال از دوستانی هم که جواب ندادن ممنونم

  3. #3

    نقل قول: Use unassigned local variable

    این موضوع ربطی به استاتیک بودن یا نبودن inp ندارد. بلکه قاعده این است که متغیر ها قبل از استفاده باید مقدار دهی شوند. اگر به معنی خطا هم دقت کنید، موکد همین مطلب است.

    Use of unassigned local variable 'ipu'
    علاوه بر این این مسئله ربطی به win app یا console app ندارد. قاعده همه جا یکسان است.
    *******

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •