نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    کد نمایش آب و هوای مناطق ایران
    منبع: http://ir-wd.com
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    در ضمن برای استفاده کافی که این کنترب رو add exist item کنید و فقط اون رو درگ دراپ کنید
    قابلیت ادیت هم داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    23 دیدار از فایل بدون نظر جاااااااااااااالبه!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    دوست عزيز! اگه كنترل شما آب و هواي همه شهرها رو يكجا نشون ميداد بهتر بود تا اينكه هر شهري رو انتخاب كنيم و چند ده ثانيه صبر كنيم!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    کار جالبیه ،
    دستتون درد نکنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    همه شهر ها یک جا!
    حدودا 100 تا شهر هست!
    همه با هم؟ منطقیه؟ خودتون بگید!
    درست کردنش کاری نداره
    ولی خوب هیچ سایتی همه آب و هوارو با هم نمی گذاره!
    و اگه چند ده ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! صبر میکنی واقعا ISP رو عوض کن
    چوم مال من کمتر از 2 Sec میاره
    !!!
    در هر صورت از نظراتتون ممنون

  7. #7

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    نقل قول نوشته شده توسط eyes_shut_number1 مشاهده تاپیک
    در ضمن برای استفاده کافی که این کنترب رو add exist item کنید و فقط اون رو درگ دراپ کنید
    قابلیت ادیت هم داره
    سلام دستتون درد نکنه ولی متاسفانه من نتونستم ازش استفاده کنم
    برای من این پیام خطا رو میده
    Error 1 'IR-WDDotComWeather' is not a valid value for attribute 'tagname'. C:\Users\HOSSEIN\Documents\Visual Studio 2005\WebSites\WebSite2\Default.aspx 3

  8. #8
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    همه شهر ها یک جا!
    حدودا 100 تا شهر هست!
    همه با هم؟ منطقیه؟ خودتون بگید!
    درست کردنش کاری نداره
    ولی خوب هیچ سایتی همه آب و هوارو با هم نمی گذاره!
    اگه دقت كرده باشيد بيشتر سايتها، آب و هوا رو به صورت متحرك (Marquee) از پايين به بالا نمايش ميدن!
    منظور بنده اين شكلي بود!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    دوست من خلاقیت!
    کد ها که هست + وب سرویس + یکم تغییرات =همئنی که میخوای

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    نقل قول نوشته شده توسط eyes_shut_number1 مشاهده تاپیک
    همه شهر ها یک جا!
    حدودا 100 تا شهر هست!
    همه با هم؟ منطقیه؟ خودتون بگید!
    درست کردنش کاری نداره
    ولی خوب هیچ سایتی همه آب و هوارو با هم نمی گذاره!
    و اگه چند ده ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! صبر میکنی واقعا ISP رو عوض کن
    چوم مال من کمتر از 2 Sec میاره
    !!!
    در هر صورت از نظراتتون ممنون
    کسی کد این 100 شهر را داره !

  11. #11

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    سلام و ممنون بابت کمکتون .

    من کد رو مرور کردم بسیار عالیست .
    میخواستم ببینم این اسکریپت به صورت php دارین ارایه کنید. ؟

    ممنون از زحماتتون .
    شادی از آن لحظه های شما

  12. #12

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    اين تابع هم براي تبديل فارنهايت به سانتي گراد
    کد HTML:
    Private Function far2ce(ByVal far As Integer) As String
            far2ce = Math.Round((far - 32) / 1.8)
        End Function

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار don_alen
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    61

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    دانلود نکردم ولی ایول

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    localhost
    پست
    269

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    Error 1 'IR-WDDotComWeather' is not a valid value for attribute 'tagname'
    وقتی درگ می کنم همچنین پیغامی میده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    مرسی جالب بود اما چرا فقط 4-5 تا شهر و ساپورت می کنه ؟

    من همه شهر ها رو لازم دارم تو لیست داشته باشم اما فقط شهرهای مهم هستن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    مرسی جالب بود اما چرا فقط 4-5 تا شهر و ساپورت می کنه ؟

    من همه شهر ها رو لازم دارم تو لیست داشته باشم اما فقط شهرهای مهم هستن
    j

    توی این لینک برید http://weather.yahoo.com/Iran/IRXX/regional.html

    روی شهرها که برید تو آدرس همشون یه مقداری وجود داره مثل آبادان :

    http://weather.yahoo.com/Abadan-Iran.../forecast.html


    در اینجا کد آبادان = IRXX0001

    با این مقادیر میتونید به شهرای دیگه هم دست پیدا کنید .

    بعدشم باید لینک rss اون رو بخونید که برای همشون ثابت هست و باید کدی شهر را کهطریقه بدست اوردنشو نشونت دادم تو این لینک اعمال کنی :

    http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=IRXX0001&u=f

    بعدشم بخونی فایل رو در انتهای اون رشته هم F هست که میتونه C باشه که نوع تبدیل آب هوا رو مشخص کینه .

  17. #17

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    Solution جالبی بود
    مرسی

  18. #18

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    من هم هنوز دانلود نکردم ولی اینجور که پیداست خیلی با حاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا....ا ااااله
    دستتون درد نکنه (شما اساتید باید با این کد ها دست ما مبتدی ها رو می گیرد به خدا)

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نمایش آب و هوای مناطق ایران

    با سلام خدمت تمام اساتید و دوستان
    در زیر ادامه برنامه ای را که مهندس peymannaji و eyes_shut_number1 زحمت تهیه و توضیح آنرا کشیده بودند با زبان جاوا اسکریپت پیاده سازی کردم.
    اگر دوستان سوالی داشتند تا جایی که بتوانم کمک میکنم.
    در باره برنامه پیشین و در کل برنامه نویسی تحت وب چند نکته هست که گفتنشان خالی از لطف نیست:

    1. تا جایی که امکان دارد از اشیای HTML در برنامه یتان استفاده کنید و اگر نیاز به اشیا در کد نویسی تحت سرور داشتید،اشیای HTML را تحت سرور اجرا کنید.[IIS اشیای HTML را ذاتا سریع تر از ASP.NET اجرا میکند//سربار اشیای HTML به مراتب کمتر از ASP.NET می باشد]; تا جایی که می توانید ساده تر و کم حجم تر برنامه بنویسید.
    2. هنگام کد نویسی ابتدا به javascript و framework های آن مانند jquery فکر کنید و اگر برنامه لزوما باید تحت سرور اجرا می شد به سمت برنامه های PHP و ASP.NET بروید،به چند دلیل:


    • کتابخانه های 'ای جکس[ajax]' تنها یک بار دانلود میشود و در حافظه نهان ذخیره می شود و هر موقع که کاربر تقاضای فایل مورد نظر کند،مجبور نیست که درخواست را به سرور بفرستد و منتظر جواب شود و با یک رفرش ناهنجار روبرو شود
    • بار از روی سرورتان کم می شود و هزینه و سرویس کارتان بالا می رود
    • فناوری جدیدی آمده است که در مواقعی حتی نیاز به همان یک بار دانلود کتابخانه هم نمی باشد.
    • کدنویسیتان راحت تر،اصولی تر و در یک کلام حرفه ای تر می شود.

    3. همیشه در اینگونه برنامه ها سراغ web service ها بروید و اگر هم وجود ندارد آنرا در برنامه بسازید;برای مثال در این برنامه بخصوص، در صورت تغییر RSS سایت مذکور،کد نویس مجبور است تمام userControl را از نو ویرایش کند[منطق برنامه(جریان برنامه) با ظاهر برنامه در هم آمیخته شده است]
    پیروز باشید،
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    نقل قول نوشته شده توسط eyes_shut_number1 مشاهده تاپیک
    کد نمایش آب و هوای مناطق ایران
    منبع: http://ir-wd.com
    سلام
    این خیلی خوبه ولی همه شهر ها رو نداره. مثلا همدان.

  21. #21

    نقل قول: کد نمایش آب و هوای مناطق ایران

    دوستان من دنبال کد آب و هوا و اوقات شرعی بصورتی که در ضمیمه آورده شده می گردم....اگه کسی بلده دست ما رو هم بگیره!
    مرسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •