نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: تست اتصال به اینترنت

  1. #1

    تست اتصال به اینترنت

    با سلام

    سوال من اینه اگه خواهشن تکراری هستش جوابه منو بدین

    سواله اینجانب : میخوام وقتی سیستم به اینترنت متصل شد یه پیغام بده که به اینترنت کانکت شده . با چه ماژول و ..... میتونم استفاده کنم ؟


    ممنون . از همگی ممنون


    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : یک شنبه 18 اسفند 1387 در 16:12 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار javid_debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    200

    Thumbs down نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    با اینکه سوالت تکراریه ولی:

    اینو بزار تو جنرال

     
    Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long



    اینم بزار تو یه تایمر(هر وقت به اینترنت وصل بشه اطلاع میده)

    IsOffLine = InternetGetConnectedState(INTERNET_CONNECTION_MODE  M_BUSY, 0&)
    If IsOffLine = 0 Then
    MsgBox "Be Internet Connect Nist"
    Else
    MsgBox "Be Internet Connect Ast"

    End If


    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    سلام دوست عزیز این مطمئن ترین روشه

    کد HTML:
    Const NETWORK_ALIVE_AOL = &H4
    Const NETWORK_ALIVE_LAN = &H1
    Const NETWORK_ALIVE_WAN = &H2
    Private Declare Function IsNetworkAlive Lib "SENSAPI.DLL" (ByRef lpdwFlags As Long) As Long
     
    Private Sub Form_Load()
         Dim CRes As Long
         If IsNetworkAlive(CResult) = 0 Then
              MsgBox " Not Connected to a Network!"
         Else
              MsgBox "Connected to a" & IIf(CRes = NETWORK_ALIVE_AOL, "AOL", IIf(CRes = NETWORK_ALIVE_LAN, "LAN", "WAN")) & "Network"
         End If
    End Sub
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    دوست عزیز اگر می خواهید مطمئن شوید که به اینترنت وصل هستین یا نه از کد پست شماره 2 استفاده کنید .

    من خودم همیشه از این استفاده می کنم .

    البته راه دیگه ای هست از طریق کنترل Winsock . به اینصورت که شما مثلا به سایت Google.Com متصل می شوین و وقتی Event مربوط به اتصال جرا شد اون وقت مطمئن باشین که اتصال انجام شده است.


    باتشکر احسان

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Faravahar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    جای ثابتی ندارم!
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    مشکل هر دو شون اینجانست وقتی کابل شبکه رو در می یارید میگه وصل نیست . در حالی که اگه آپی رو تغییر بدین همیشه وصله ولی آیا صفحه باز می شه یا می شه جایی رو (مثل یاهو) پینگ زد . نه نمیشه ولی کد شما بازم نشون میده کنکته. بررسی کنید!

    من یه راه حل دارم
    یه جایی رو پینگ بزنید اگه پاسخی دریافت شد یعنی کانکته وگر نه در هر شرایطی کانکت نیست.
    یه برنامه ضمیمش می کنم. یه فایل dll هم داره که باید add کنید.

    اینکه هنوز سوالات زیادی دارم دلیل زنده بودنم است!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    يك مساله
    آيا وضعيت اينترنت adsl رو هم ميشه بررسي كرد؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    سلام دوستان!
    به نظر من بهترین راه استفاده از ping هست. مرورگرهایی مثل opera یا firefox هم برای چک کردن اتصال به اینترنت از همین روش ارسال و دریافت packet های کوچک استفاده می کنند.

  8. #8
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط parselearn مشاهده تاپیک
    يك مساله
    آيا وضعيت اينترنت adsl رو هم ميشه بررسي كرد؟
    در پست دوم، چون اغلب دو تا Connection وجود داره، نه نمیشه. اگر تنها Local وصل باشد باز هم پیغام اتصال به اینترنت داده میشه.

    در پست سوم یک مشکل کوچولو وجود داره. شما هر نوع کانکشنی که داشته باشید همیشه با پیغام Connected to aWAN مواجه میشید. مگر اینکه هیچ کدام از کانکشن ها وصل نباشند.
    مشکل در اسم متغیر هست. یه متغیر با نام CResult را به تابع داده ایم درحالی که بعد آمده مقدار CRes را چک کرده که خب همیشه 0 هست. اگر CResult رو به CRes تغییر نام بدید مشکل حل میشه. اونوقت در مورد وضعیت adsl هم جواب میده. یعنی اگر تنها Local متصل باشه پیغام LAN میده و اگر به اینترنت متصل باشید پیغام WAN میده.

    روش پینگ کردن هم روش خوبی هست اما برای کارهای on time مناسب نیست.

    یه روش دیگه استفاده از تابع isDestinationReachable هست که تقریباً مشابه پینگ کردن عمل می کنه. یک url بهش میدید و چند خروجی داره که از رو خروجی ها میشه فهمید که به اینترنت وصل هستیم یا نه. پس این هم از لحاظ زمانی سریع نیست.

    موفق باشید/
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Faravahar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    جای ثابتی ندارم!
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    در پست دوم، چون اغلب دو تا Connection وجود داره، نه نمیشه. اگر تنها Local وصل باشد باز هم پیغام اتصال به اینترنت داده میشه.

    در پست سوم یک مشکل کوچولو وجود داره. شما هر نوع کانکشنی که داشته باشید همیشه با پیغام Connected to aWAN مواجه میشید. مگر اینکه هیچ کدام از کانکشن ها وصل نباشند.
    مشکل در اسم متغیر هست. یه متغیر با نام CResult را به تابع داده ایم درحالی که بعد آمده مقدار CRes را چک کرده که خب همیشه 0 هست. اگر CResult رو به CRes تغییر نام بدید مشکل حل میشه. اونوقت در مورد وضعیت adsl هم جواب میده. یعنی اگر تنها Local متصل باشه پیغام LAN میده و اگر به اینترنت متصل باشید پیغام WAN میده.

    روش پینگ کردن هم روش خوبی هست اما برای کارهای on time مناسب نیست.

    یه روش دیگه استفاده از تابع isDestinationReachable هست که تقریباً مشابه پینگ کردن عمل می کنه. یک url بهش میدید و چند خروجی داره که از رو خروجی ها میشه فهمید که به اینترنت وصل هستیم یا نه. پس این هم از لحاظ زمانی سریع نیست.

    موفق باشید/


    ممنون xxxxxx-xxxxxx عزیز به نکته خوبی اشاره کردی ولی

    من این راه رو قبلا انجام دادم (Cresult به Cres) - جواب نمیده.

    امتحان کنید!

    به نظر من:
    سیستم اتصال به اینترنت خارجی هایی که از این سیستم استفاده می کنن با ما فرق داره
    اونا یه چیز می دونن اینکه کابل شبکه رو بزنن تو کارت >>> اینترنت داشته باشن! نه *** نه محدودیت IP-valid اونا با IP ولید کانکت می شن پس این براشون جواب می ده.
    راه حل ping عالیه . حداقل برا ما ایرانیا.

    برنامشو تو پست قبلیم گذاشتم...
    اگه راه جدیدی به ذهنتون می رسه من که خیلی مشتاقم.

    SUCCESS

  10. #10
    مرسي بسيار جالب بود

    يادم رفت بگم فابل dll كجاست
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : یک شنبه 10 آبان 1388 در 04:08 صبح دلیل: ادغام دو پست

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    در پست سوم یک مشکل کوچولو وجود داره. شما هر نوع کانکشنی که داشته باشید همیشه با پیغام Connected to aWAN مواجه میشید
    به خاطر اينکه اشتباه از تابع استفاده ميشه

    از اين ماژول استفاده کنيد

    Option Explicit
    Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
    'Internet connection VIA Proxy server.
    Public Const ProxyConnection As Long = &H4
    'Modem is busy.
    Public Const ModemConnectionIsBusy As Long = &H8
    'Internet connection is currently Offline
    Public Const InternetIsOffline As Long = &H20
    'Internet connection is currently configured
    Public Const InternetConnectionIsConfigured As Long = &H40
    'Internet connection VIA Modem.
    Public Const ModemConnection As Long = &H1
    'Remote Access Server is installed.
    Public Const RasInstalled As Long = &H10
    'Internet connection VIA LAN.
    Public Const LanConnection As Long = &H2

    Public Function IsLanConnection() As Boolean
    Dim dwflags As Long
    'return True if LAN connection
    Call InternetGetConnectedState(dwflags, 0&)
    IsLanConnection = dwflags And LanConnection
    End Function


    Public Function IsModemConnection() As Boolean
    Dim dwflags As Long
    'return True if modem connection.
    Call InternetGetConnectedState(dwflags, 0&)
    IsModemConnection = dwflags And ModemConnection
    End Function


    Public Function IsProxyConnection() As Boolean
    Dim dwflags As Long
    'return True if connected through a proxy.
    Call InternetGetConnectedState(dwflags, 0&)
    IsProxyConnection = dwflags And ProxyConnection
    End Function

    Public Function IsConnected() As Boolean
    'Returns true if there is any internet connection.
    IsConnected = InternetGetConnectedState(0&, 0&)

    End Function

    Public Function IsRasInstalled() As Boolean
    Dim dwflags As Long
    'return True if RAS installed.
    Call InternetGetConnectedState(dwflags, 0&)
    IsRasInstalled = dwflags And RasInstalled
    End Function


    Public Function ConnectionTypeMsg() As String
    Dim dwflags As Long
    Dim Msg As String
    'Return Internet connection msg.

    If InternetGetConnectedState(dwflags, 0&) Then

    If dwflags And InternetConnectionIsConfigured Then
    Msg = Msg & "Internet connection is configured." & vbCrLf
    End If

    If dwflags And LanConnection Then
    Msg = Msg & "Internet connection via a LAN"
    End If

    If dwflags And ProxyConnection Then
    Msg = Msg & ", and connection is through a proxy server."
    Else
    Msg = Msg & "."
    End If

    If dwflags And ModemConnection Then
    Msg = Msg & "Internet connection via a Modem"
    End If

    If dwflags And InternetIsOffline Then
    Msg = Msg & "Internet connection is currently offline."
    End If

    If dwflags And ModemConnectionIsBusy Then
    Msg = Msg & "Modem is busy with a non-Internet connection."
    End If

    If dwflags And RasInstalled Then
    Msg = Msg & "Remote Access Services are installed on local system."
    End If

    Else
    Msg = "You are currently not connected to the internet."

    End If

    ConnectionTypeMsg = Msg

    End Function



  12. #12
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    روش بعدی استفاده از تابع IsDestinationReachable :

    Private Type QOCINFO
    dwSize As Long
    dwFlags As Long
    dwInSpeed As Long
    dwOutSpeed As Long
    End Type

    Private Declare Function IsDestinationReachable Lib "sensapi.dll" _
    Alias "IsDestinationReachableA" _
    (ByVal lpszDestination As String, lpQOCInfo As QOCINFO) As Long

    Private Function IsConn() As String
    Dim qoc As QOCINFO
    ret = IsDestinationReachable("http://www.google.com", qoc)
    With qoc
    Select Case .dwFlags
    Case 1: IsConn = "LAN"
    Case 2: IsConn = "RAS"
    Case Else: IsConn = "No Conn"
    End Select
    End With
    End Function

    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox IsConn
    End Sub

    همونطور که قبلاً گفتم این تابع عمل ping رو انجام میده و نتایجی رو بر میگردونه که یکی از اون نتایج اطلاع از نوع Connection هست.

    QOC = Quality of Connection
    RAS = Remote Access Server
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    این هایی که گذاشتین همشون اگر مودم adsl روشن باشه وصعیت اتصال رو نشون میدن شاید یک نفر مودمش روشن باشه اما به اینترنت هنوز وصل نشده باشه
    در این مورد کدی دارید ؟

  14. #14

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan93
    این هایی که گذاشتین همشون اگر مودم adsl روشن باشه وصعیت اتصال رو نشون میدن شاید یک نفر مودمش روشن باشه اما به اینترنت هنوز وصل نشده باشه
    در این مورد کدی دارید ؟
    سلام علیکم
    کد زیر را بررسی کنید:

    Option Explicit
    Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
    Public Function IsInternetConnected() As Boolean
    IsInternetConnected = CBool(InternetGetConnectedState(0&, ByVal 0&))
    End Function

    Private Sub Form_Load()
    MsgBox IsInternetConnected
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    اینم نمیشه تست کردم همش true هست
    ولی مودم adsl رو خاموش کردم false نشون داد

  16. #16

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    اینم نمیشه تست کردم همش true هست
    ولی مودم adsl رو خاموش کردم false نشون داد
    بنده به مودم ADSL دسترسی ندارم اما این تابع را با پارامتر نیز تست کنین:
     
    Private Const INTERNET_CONNECTION_PROXY As Long = &H4
    Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox CBool(InternetGetConnectedState(INTERNET_CONNECTIO N_PROXY, ByVal 0&))
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    ارروررررررررررررررررررر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan93
    ارروررررررررررررررررررر
    شاید بخاطر فاصله های اضافی باشد که در پارامتر "INTERNET_CONNECTIO N_PROXY" پست 17 اضافه شده است
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  19. #19

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    تست کردین؟
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    حاجی قبل اینکه اون اروری که ضمیمه کردم بده به همون فاصله ای که گفتین ایراد میگگرفت اما اونو خودم درستش کردم بعد این اروری که گذاشتمو داد

  21. #21

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط sobhan93 مشاهده تاپیک
    حاجی قبل اینکه اون اروری که ضمیمه کردم بده به همون فاصله ای که گفتین ایراد میگگرفت اما اونو خودم درستش کردم بعد این اروری که گذاشتمو داد
    عجیبه، چون خودم چندبار همین کد را تست کرده ام بدون هیچ گونه مشکلی اجرا شده است و البته بر روی ویندوز xp
    شاید با ویندوز سون مشکل دارد

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •