نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص اجرایی برنامه توسط کاربر دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    دیار کریمان کرمان
    پست
    126

    Exclamation تشخیص اجرایی برنامه توسط کاربر دیگر

    با سلام به دوستان عریز
    من دنبال کدی میگردم که در ابتدایی برنامه تشخیص بده که این برنامه ایا در حال اجرا هست یا نه

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: تشخیص اجرایی برنامه توسط کاربر دیگر

    اگه برنامتون تحت شبکه کار میکنه :
    توی بانک اطلاعاتی یا فایلهای Setting برنامه یه فیلد فلگ بزارید و در هنگام ورود هر کاربر به برنامه فلگ مربوط به اون کاربر رو مقدار بدید

    اگه برنامتون روی یک سیستم اجرا میشه:


    Mutex رو توی این سایت سرچ کنید و یا از لینکهای زیر استفاده کنید

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=125

    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=71

    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=482919

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hamid411
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    59

    نقل قول: تشخیص اجرایی برنامه توسط کاربر دیگر

    سلام،
    خب این که کاری نداره ببین تو processe در حال اجرا هستی یا نه ...
    همین ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ariyanna
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    82

    نقل قول: تشخیص اجرایی برنامه توسط کاربر دیگر

    از این کد استفاده کن :
     int _Running = 0;
    System.Diagnostics.Process[] _Is_running = System.Diagnostics.Process.GetProcesses();
    for (int i = 0; i < _Is_running.Length; i++)
    if (_Is_running[i].ProcessName == "YourProcess")
    {
    _Running = 1; break;
    }
    if (_Running == 0)
    {
    //Do Something
    }
    else
    this.Close();

    توضیح اینکه : process ی که بجای YourProcess می نویسی باید بدون پسوند باشه ...
    YourProcess.exe===>YourProcess

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •