نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست کمک در مورد طراحی یا اصلاح

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    درخواست کمک در مورد طراحی یا اصلاح

    من جدولی با فرمت زیر دارم
    int cod
    int PersonCode
    var char CarNO
    DateTime InputTime
    DateTime OutputTime
    DateTime Date


    حالا میخوام با یک Query یک نمودار از میزان تردد افراد رسم کنم.
    در این جدول ساعات وردود و خروج افراد ثبت میشه.
    حالا میخوام بتونم نموداری رسم کنم که در اون یک ستون ساعت و یک ستون میزان تردد در ساعت باشه که به شخص مثلا بگم شما از ساعت 4 تا 8 10 تردد و ... داشته اید.

    لطفا کمکم کنید. نمیدونم چطور باید چنین Query بگیریم.
    یعنی یکم مبهمه چون باید تعداد(مجموع) ترددهای فرد رو در ساعات مخطلف بدست بیارم و بعد به نمودارم وصل کنم.
    میشه راهنمایی کنید.

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    پست
    181
    اول از همه این که کاربرد هیچ کدوم از Fieldهات رو نگفتى و من نمى‌دونم که هر Field دقیقا براى چه کاریه به خصوص نمى‌دونم شاخص جدولت چیه ولى حدسى یه چیزى نوشتم. فکر کنم باید حتما آزمایشش کنى و کمى تغییرات هم توش بدى.

    SELECT COUNT(*) FROM [{An Unkonwn Table !}] WHERE [preson_code] = '{Person's Code}' AND [date] = 'Reporting Date' AND [input_time] >= {From} AND [output_time] <= {To}


    دوم، اگه نخواى گیج بشى باید یه تعریف درست و پایدار (با کمترین استثنا) از تردد داشته باشى. من اینجا فرض کردم که تردد یعنى هر ورودى یه خروج باید داشته باشه (بین اون دو تا ساعت).

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    حتما شرح میدم:
    فیلد Code کد تردد هست که سیستم به هر تردد میده
    فیلد Person Code کد فردی افراد هست که لینک به جدول افراد هست
    فیلد CarNO شماره پلاک ماشین است(چون در این سیستم معمولا افراد با بیش از یک ماشین تردد میکنند)
    فیلد InputTime ساعت ورود و همچنین فیلد OutputTime ساعت خروج از محل است
    فیلد Date نیز تاریخ روز میباشد

    کلید ها هم در این جدول فیلدهای Code , PersonCode میباشند.

    قصد این سیستم هم این است که نمودار ساعت نسبت به تعداد تردد را رسم کنم. که هر فرد بگویم در چه ساعاتی بیشترین تردد را داشته, به صورت یک نمودار گرافیکی.
    تردد هم به معنی ورود و خروج افراد هست.
    هدف ما هم ثبت همه ترددها (ورود و خروجها) هر نوع که باشه پیاده,سواره,موتوری و .... هست.که منفعلا دنبال تردد خودرو هستم.
    باز هم از همه دوستان تشکر میکنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    کسی نمیتونه در این مورد راهنمایی بیشتری بکنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •