نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اضافه کردن انتهای جدول و حذف کردن ستون اول جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    www.yarantoos.com
    پست
    175

    اضافه کردن انتهای جدول و حذف کردن ستون اول جدول

    من می خوام یک ستون به انتهای جدول (mysql ) اضافه کنم و یکی هم از ابتدای جدول حذق کنم بطویکه تعداد سطرهای جدول فیکس باقی بمونه اما نشد !!!

    من ایندو query را اجرا می کنم ولی همونی که اضافه میشه حذف میشه !!!
    چکار کنم ؟

    $sql = "INSERT INTO `url` (`link`) VALUES ('$g');";
    $sql = 'DELETE FROM url LIMIT 1 ';

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    شما اگه یک فیلد کلید آی دی داشته باشید این کار به راحتی امکان پذیر خواهد بود به این صورت که :

    DELETE FROM ( SELECT MIN(Fld_ID) FROM TBL_NAME )


    البته یک چیزی تو این مایه ها ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    www.yarantoos.com
    پست
    175
    نه نداره ! آیا باید حتما گذاشت ؟

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ببین خط زیر درست عمل نمی کنه؟؟

    $sql = 'DELETE FROM url WHERE 1=1 DESC LIMIT 1 ';
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    www.yarantoos.com
    پست
    175
    امید جان ! DESC و ASC را در Insert و delete خطا میگیره :cry:

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    شرمنده، تو خط قبلی قبل از desc باید یک order by بیاد، حالا order by چی، بستگی به خودت و نوع جدولت داره.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    www.yarantoos.com
    پست
    175
    امیدجان ! اینکه نتیجه اش همون حرفی است که jirjirakk گفت . یعنی براساس یک ستون مرتب میشه و یکی را پاک می کنه و تضمینی نیست که آخرین ستون پاک شود . راه دیگری نیست ؟

    بذارید هدفم را بیان کنم شاید اینطور بهتر بتوانید کمکم کنید
    نگاه کنید من می خوام همیشه 10 آدرس سایتی که از آنها به سایت من مراجعه کردند را در home page نشان دهم .
    اما چون Cpanel تمام این url ها را نگه داری می کند نیازی نیست که من بخوام خودم دوباره در دیتابیس تمام آنها را نگه دارم و فقط 10 تای آخر در دیتابیس ذخیره بشه کافیه .و سپس 10 ستون را نشان دهد .

    من فکر می کردم دستور delete را صدا بزنم و بعد از یکی هم insert کنم درست کار کنه ولی متوجه شدم که در دیتابیس هیچ تغییری ایجاد نمیسه . یهنی همونی که پاک شده اضافه میشه ؟
    شما چه راه حل یا ساختاری برای اینکار پیشنهاد می کنید ؟

  8. #8
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    CPanel این آدرس ها رو کجا نگهداری می کنه؟؟؟؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    www.yarantoos.com
    پست
    175
    من فکر کنم امید منظورم را متوجه نشد ! من نمی خوام از cpanel استفاده کنم . ولی در عین حال :

    صورت مسئله من : برنامه ای بنویسید که همواره 10 آدرس url در یکجا ذخیره کند و آنرا نشان دهد . قرار است هر کاربری که وارد سایت می شود قدیمی ترین آدرس حذف و ادرسی که کاربر از آن رجوع به سایت ما کرده را به لیست اضافه کند . نحوه پیاده سازی ؟
    من بفکرم رسید که از سیستم فایلی استفاده کنم. چطوره ؟

    اما جواب oxygenws : من در cpanel در قسمت webstat و در بخش analog می تونم تمامی آماها را ببینیم .
    می دونی که این آمارها بصورت فایل html و در شاخه tmp دخیره میشه !!!

  10. #10
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    آهان......
    به نظر من بهتره خودت همچین کاری بکنی و از CPanel کمک نگیری...
    و به نظرم بهتره برای 10 تا رکورد به جای بانک از فایل استفاده کنی :) یه فایل متنی ساده. یا شاید بهتر باشه که از XML استفاده کنی :) simpleXML می تونه انتخاب خوبی باشه :) بعد به راحتی اولین رکورد رو حذف کنی و به آخر یه رکورد جدید اضافه کنی، همین.

    موفق باشید :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •