نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یه مشکل عجیب در datagridview

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    Unhappy یه مشکل عجیب در datagridview

    با سلام

    من در یک فرم یک datagridview بکار بردم . بعد یه button بکار بردم .
    دیتاگرید من یه ستون داره که محتواش از نوع checkbox هست . حالا من در onclick کلیدم می خوام چک کنم کدوم ردیف ها چک خورده .

    وقتی این کارو می کنم مثلا یک ردیف رو چک می زنم به من مقدار صفر رو نشون می ده اما به محض اینکه مثلا یک ردیف رو چک بزنم بعد روی همون ردیف یا یه ردیف دیگه کلیک کنم و بعد buttona رو فشار بدم درست کار می کنه .


    for (int i=0; i < ph2eshdatagrid.RowCount; i++)
    {
    try
    {
    MessageBox.Show(ph2eshdatagrid[0, i].Value.ToString());
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("!");
    }


    در ضمن نگید از خاصیت multiselect دیتاگرید استفاده کنم چون به کارم نمی اید .
    ================================================
    آخرین ویرایش به وسیله seven7777777 : پنج شنبه 22 اسفند 1387 در 19:31 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: یه مشکل عجیب در datagridview

    دوست عزیز اصلا اینطوری نیست اگه کسی جوابو بدونه حتما میگه . یک برنامه نمونه نوشتم و نکته شما را تست کردم ولی اصلا مشکلی ایجاد نشد. شما یک کاری بکنید دیتا گرید را حذف و از نو یکی دیگر را در فرم قرار دهید و تنظیمان آون را درست انجام دهید نوع ستون را هم که حتما از نوع DataGridViewCheckBoxColumn قرار میدهید با اینکار نباید مشکلی باشد یکبار امتحان نمائید و به ما خبر دهید.

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: یه مشکل عجیب در datagridview

    دوست خوبم اولا ممنون که جواب دادی .
    بعدشم دیدم ، تنظیمات درست بود . بازم جواب اشتباه میده .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: یه مشکل عجیب در datagridview

    دوست عزیز کدی که نوشته ای مشکل نداره . نمی دونم دیتاگریدویو را حذف کردی و یکی دیگه جایگزین اون کردی یا نه ؟یک سئوال دیگر : آیا ستون صفر دیتاگریدویو بصورت چک باکس تنظیم شده است ؟ نکند شماره ستون را اشتباه مینویسی ؟
    من حتی کد شما را در برنامه خودم به کار بردم . مشکلی نبود شما حتما یک سری تنظیمات دیتا گرید را تغییر داده اید

  5. #5

    نقل قول: یه مشکل عجیب در datagridview

    MSDN میگه:
    DataGridView.CellClick Event
    This event occurs when any part of a cell is clicked, including borders and padding.
    For clicks in a DataGridViewCheckBoxCell, this event occurs before the check box changes value, so if you do not want to calculate the expected value based on the current value, you will typically handle the DataGridView..::.CellValueChanged event instead. .



    If CBool(YourGrid.Rows(n).Cells("Selected").Value) = True
    و
    if ((bool)this.dataGridView1.Rows[0].Cells[1].Value == false)
    من کد رو اینطور پیاده کردم(در این کد خواستم جمع کل ستونهای تیک دار رو پیدا کنم)

    private void getDebOutInvBalDataGridView_CellValueChanged(objec t sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    try

    {
    if ((bool)this.getDebOutInvBalDataGridView[e.ColumnIndex, e.RowIndex].Value == true)

    {

    totalAmount = totalAmount - float.Parse(getDebOutInvBalDataGridView.Rows[getDebOutInvBalDataGridView.CurrentCell.RowIndex].Cells["dataGridViewTextBoxColumn3"].Value.ToString());

    tbTotal.Text = totalAmount.ToString();

    }

    else if ((bool)this.getDebOutInvBalDataGridView[e.ColumnIndex, e.RowIndex].Value == false)

    {

    totalAmount = totalAmount + float.Parse(getDebOutInvBalDataGridView.Rows[getDebOutInvBalDataGridView.CurrentCell.RowIndex].Cells["dataGridViewTextBoxColumn3"].Value.ToString());

    tbTotal.Text = totalAmount.ToString();

    }

    }

    catch { };

    }

    private void getDebOutInvBalDataGridView_CurrentCellDirtyStateC hanged(object sender, EventArgs e)
    {
    getDebOutInvBalDataGridView.CommitEdit(DataGridVie wDataErrorContexts.Commit);

    }
    آخرین ویرایش به وسیله Developer Programmer : جمعه 23 اسفند 1387 در 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •