نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: توضیح در مورد override & dispose

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    Question توضیح در مورد override & dispose

    اگه ممکنه یه کم در مورد dispose توضیح بدین


    protected override void Dispose(bool disposing)
    {
    if (disposing && (components != null))
    {
    components.Dispose();
    }
    base.Dispose(disposing);
    }


    و این خطایی که موقع کپی کردن یک نمونه کد رخ می ده...

    'proje.form1.dispose(bool)' : no suitable method found to override

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: توضیح در مورد override & dispose


  3. #3

    نقل قول: توضیح در مورد override & dispose

    توصیح override کردن رو دوستمون لینکش رو گزاشتن ولی در مورد خطا فکر کنم ایراد ازnamespace باشه که با هم جور نیستن.(فرم رو کپی کردی؟ یا GDI کار میکنی؟)

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: توضیح در مورد override & dispose

    احتمالاً کلاسی یا اینترفیسی که دارید کلاس جدید رو ازش به ارث میبرید دارای متود Dispos نیست ویا پارامترهاش فرق میکنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    Cool نقل قول: توضیح در مورد override & dispose

    پروژه هایی رو که به عنوان sample می گیرم می خوام تست کنم رو یه پروژه جدید این خطا رو می ده ... فکر کنم چون کد اون پروژه رو کپی می کنم و فقط namespace اون رو به نام پروژه تست خودم تغییر می دم ... البته آیتم های لازم رو تو design می ذارم ... برای بعضی از پروژه ها چنین خطایی رخ نمی ده ... اما برای بعضی دیگه چرا

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: توضیح در مورد override & dispose

    متد Dispos توی چه کلاسی Overrid شده
    این کلاس از چه کلاس یا اینترفیسی ارث بری کرده
    اون کلاس یا اینترفیس باید توی پروژه باشه و متد Dispos توش تعریف شده باشه یا خودش از اینترفیس
    IDisposable ارث بری کرده باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •