نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    سلام
    من يه برنامه نوشتم كه ديتابيس آن sqlserver است كد برنامه هم با vb.net .
    سوال من اينه كه داده هاي ما در جداول excel است كه به كاربر داده مي شود مي خواهم فرمي در برنامه تعبيه كنم كه اين داده ها رو از excel گرفته و در ادامه داده ها در جدول sqlserver وارد كند.
    ممنون مبشم اگه كسي كمك كنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    سلام دوست عزيز

    روشي را كه من خودم معمولا بكار ميبرم بدينگونه است كه ابتدا محتويات فايل Excel را به يك DataGridView انتقال مي دهم و سپس از آن طريق در DataBase ذخيره ميكنم.

    به هر حال اميدوارم اين كد مشكلت را حل كند


    PrivateSub ExcelToGrid()
    Dim conStr = "PROVIDER=MICROSOFT.JET.OLEDB.4.0; EXTENDED PROPERTIES=EXCEL 8.0; DATA SOURCE= "
    conStr += "D:\Test.xls; "
    Dim _Str AsString = "SELECT * FROM[sheet1$]"
    'Dim _Str = "SELECT F1,F2,F3 FROM[sheet1$] WHERE F1='Something'"
    Dim olCon AsNew System.Data.OleDb.OleDbConnection(conStr)
    Dim olDtAdp AsNew System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter(_Str, olCon)
    Dim dset AsNew System.Data.DataSet
    Try
    olDtAdp.TableMappings.Add("Table", "DataTable")
    olDtAdp.Fill(dset)
    DataGridView1.DataSource = dset.Tables(
    "DataTable")
    olCon.Dispose()
    Catch ex As Exception
    olCon.Close()
    EndTry
    EndSub


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    از راهنمايي شما متشكرم.
    من هم اين روش را قبلا تست كردم ولي وقتي كه اطلاعات از excel به datagrid اومد ديگه از آن به بعد وارد sqlserver نميشه مثل اينكه ديگه نميتونه با sqlserver ارتباط برقرار كنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    سلام دوست عزيز

    اين كاملا امكان پذيره. من يك پروژه نمونه برات نوشتم. در ضمن فايل Excel رو كه ازش استفاده كردم را هم ضميمه كرده ام. اين فايل را در درايو d يا هر جا كه خواستي كپي كن و در databse يك Table با سه فيلد بساز .

    اگر مشكلي بود باز هم در خدمت هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    49

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    اگه برنامه تحت وب باشه چی ؟ اون موقع چه راه حلی دارید ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiRah مشاهده تاپیک
    اگه برنامه تحت وب باشه چی ؟ اون موقع چه راه حلی دارید ؟
    سلام دوست عزيز

    منظورت را از تحت web درست نفهميدم. آيا منظورت اين است كه از webPage استفاده مي كني يا database در سروري در يك شبكه web قرار دارد. اگر كمي زحمت بكشيد و واضحتر توضيح دهيد ، امكان راهمايي آسانتر خواهد بود.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    سلام دوستان
    من می خوام برعکس این کاری شما کردید انجام بدم باید چیکار کنم.
    یعنی از SQL به اکسل چطور باید انتقال بدم. البته بدون سیو کردن فایل اکسل . فقط نمایش اگه کاربر خواست می تونه سیو کنه.

  8. #8

    نقل قول: فرمی برای انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    دوستان من هم مشکل اینچنینی دارم
    من میخوام یک فرم در وب طراحی کنم(asp ترجيحا) که کاربر بتونه فایل اکسل روبا قالب مشخصی که بهش دادیم پر کنه و برای ما ارسال کنه
    به عنوان مثال در اون فرم دکمه browse رو بزنه مسیر فایل رو بده و ارسال کنه
    پس از ارسال اطلاعات در فایل اکسل در sql ایمپورت بشه تا بعدا ما بتونیم از export بگیریم
    من باید 200 تا فرم حسابداری رو از جاهای مختلف بگیرم و همه رو سر جمع کنمو به یک سری جمع و تفریق ها هم نیاز داره
    برای اینکه این کارا دستی نشه میخوام از این روش استفاده کنم
    اگر امکانش هست یک فرم برام طراحی کنید که یک فایل اکسل ساده با 3 سلول رو برام به sql ایمپورت کنه ممنون میشم
    تا ادامشو خودم بنویسم

  9. #9

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    سلام توی این فایل سطر ها رو توی دیتا گرید ویو ایجاد میکنه ولی خالی هستن

  10. #10

    نقل قول: فرمي براي انتقال اطلاعات از excel به sqlserver

    نقل قول نوشته شده توسط anooshiran مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز

    اين كاملا امكان پذيره. من يك پروژه نمونه برات نوشتم. در ضمن فايل Excel رو كه ازش استفاده كردم را هم ضميمه كرده ام. اين فايل را در درايو d يا هر جا كه خواستي كپي كن و در databse يك Table با سه فيلد بساز .

    اگر مشكلي بود باز هم در خدمت هستم
    سلام توی این فایل سطر ها رو توی دیتا گرید ویو ایجاد میکنه ولی خالی هستن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •