نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m-alizadeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    117

    نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

    با سلام و تبریک سال نو
    یه سوال دارم که امیدوارم امروز کسی تو فوروم باشه که به سوالم جواب بده:

    من 2 تا فرم دارم ، میخوام وقتی بر روی یک دکمه در فرم اول کلیک می کنم فرم دوم نمایش داده بشه بعد با انتخاب یک ردیف از دیتاگرید که در فرم دوم دارم و سپس زدن دکمه انتخاب ، فرم دوم بسته بشه و اطلاعات ردیف انتخاب شده از دیتا گرید ، در چند تا تکست باکس در فرم اول نمایش داده بشه.

    ممنوم میشم اگه راهنماییم کنید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار notelo
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران البته که تهران
    پست
    84

    نقل قول: نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

    با سلام...
    سال نو مبارک...

    به این نمونه کد یه نگاه بندازید امیدوارم جواب سوالتون باشه...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار notelo
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران البته که تهران
    پست
    84

    Arrow نقل قول: نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

    البته اینو بگم که باید SQL Server 2005 داشته باشین با uid=sa , pwd=sql چون در کانکشن از اون استفاده کردم...

    البته پایگاه آموزشی SQL به نام AdventureWorks هم باید با نصب SQL نصب کرده باشین تا با Error مواجه نشین...

    می دونم انتظارات زیادی است اما ....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

    اول این که خاصیت تکست باکس های فرم دوم اینگونه باشد
    modifire باید از نوه public باشه


    Form1 f1 = newForm1();
    f1.textBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    f1.textBox2.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    آخرین ویرایش به وسیله hasan_esfahan : جمعه 30 اسفند 1387 در 21:27 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m-alizadeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    117

    نقل قول: نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

    با سلام و تشکر بابت توجهتون
    اولا من توی فرم اولم تکست باکس دارم و دیتاگرید رو در فرم دوم دارم.
    دوما میشه یه مقدار بیشتر بابت این تکه کد توضیح بدید.
    سوما منظورتون از modifire چیه؟

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: نمایش یک سطر از دیتا گرید در چند تکست باکس

    modifires یکی از خاصیت های هر تکست می باشد که اگر بخواهیم در فرم دیگری به ان دسترسی داشته باشیم باید برابر با public باشد وگرنه از فرم دیگر نمی توان دسترسی داشت
    من هم این کد را برای این نوشتم که دیتا گرید شما در فرم دوم است و تکست ها در فرم اول
    توضیح مثلا شما اگر روی ستونی کلیک کردید مقدار ستون دوم با شماره 1 و مقدار ستون سوم را با شماره دو در تکست باکس ها قرار میدهد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •