نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کلیدها در پارادوکس

  1. #1

    کلیدها در پارادوکس

    یه سوال ساده
    -----------
    فرض کنید در برنامه نام یک Table از نوع پارادوکس را دریافت میکنید ... چگونه میتوانید بفهمید که کدامیک از فیلدهای این پایگاه کلید هستند؟

  2. #2
    دوست عزیز
    همون یک هفته پیش که این سوال رو ازم پرسیدید جوابش رو رو مسنجر براتون فرستادم . متاسفم برای یاهو با این سرویس دهیش . :roll:

    یک لیست باکس و یک کلید روی فرمت خود بگذارید و تنظیمات بانک رو انجام بدید و کد زیر رو هم بنویسید :



    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var i:integer;
    begin
    for i:=0 to pred(table1.IndexFieldCount) do
    listbox1.Items.add(table1.IndexFields[i&#9 3;.FieldName);
    end;


    تمام کار در استفاده از دو تا از خاصیتهای Ttable خلاصه میشه . موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط بین client ها و server با driver پارادوکس
    نوشته شده توسط sepideh1st در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 14:07 عصر
  2. پایگاه داده پارادوکس
    نوشته شده توسط مسعود م در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1382, 18:24 عصر
  3. چگونه میتوان یک image را در فیلد بانک پارادوکس قرار داد
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 21:16 عصر
  4. کلیدها
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1382, 11:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •