نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کمک در خصوص شروع یک پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    دیار کریمان کرمان
    پست
    126

    Exclamation کمک در خصوص شروع یک پروژه

    دوستان سلام و سال نو بر شما مبارک باد
    من چند وقت پیش یک سوال در سایت مطرح کردم که قرار بود یکی ارز دوستان این بحث ادامه بده اما به علت مشغله زیاد ایشان نشد حال بار دیگر سوالم را مطرح میکنم تا اگر دوستان دیکر بتواند به من کمک کند
    من میخواهم نقشه شهر کرمان را به کاربر نمایش بدهم و کاربر هر نقطه که از اروی نقشه انتخاب کرد اسم ان محله را از روی نقشه بخونه و کاربر بتونه در مورد آن منطقه توضیحاتی را در دیتا بیس ذخیره کنه البته برزگنمایی هم داشته باشه

  2. #2

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    خوب الان کاربران باید چیکار کنند؟برنامه را براتون بنویسند؟!!!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    Talking نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    دوست عزیز سلام
    شما نیازهاتو بگو تا بچه ها کمکت کنند . بگو چه قسمت هایی از پروژه برات مبهمه و چه قسمت هایی رو میدونی باید چه کار کنی !!!

    ========================
    {{{ احترام به هم شرط اول فعالیت های گروهی است }}}
    از دوستان و بالاخص مدیران تقاضا می کنم کمی با آرامش بیشتر به سوالات و درخواست ها توجه کنند . همه که کاربر 1000 پسته با یک مدال نیستند .
    با تشکر از همه دوستان و مدیران
    آخرین ویرایش به وسیله seven7777777 : یک شنبه 02 فروردین 1388 در 10:49 صبح دلیل: تذکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    دیار کریمان کرمان
    پست
    126

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    نه دوست عزیز نمی خواهم شما کل برنامه برای من بنویسید من فقط میخواهم بدونم چطور باید اطلاعات را از روی نقشه بخونم

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    خوب دوست عزیز بستگی داره شما بخواین چطوری پیاده سازی کنید.می تونید هر قطعه رو با یه pictureBox نمایش بدید و با توجه به نام اون picBox که در حقیقت نام اون منطقه هست اطلاعات رو از یه جایی مثل db بخونید که این راه ،اصلا راه خوبی نیست.....
    یه راه دیگه می تونه این باشه که کل نقشه رو توی یه picBox نمایش بدید و location جایی که موس روی picBox کلیک میشه رو دریافت کنید و با توجه به اون موقعیت اطلاعات رو بخونید.فکر می کنم اگه با این روش کار کنید بهتر باشه......
    ..
    (البته من قول نمی دم که کمکتون کنم.چون من هم مثل اون دوستمون یه خورده مشغله ام زیاده..ببخشید)...
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    دیار کریمان کرمان
    پست
    126

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    دوست عزیز چه طوری باید تشخیص داد که جایی که ماوس کلیک میشه ادرس یا نام ان منطقه پیدا کرد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

     private void pictureBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    int x = Cursor.Position.X;//Get position x from mouse

    int y = Cursor.Position.Y;//Get position Y from mouse

    Form1.ActiveForm.Text = x.ToString() + "," + y.ToString();
    }

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    دوست عزیز مانند یک نقشه جغرافیایی که طول و عرض جغرافیایی دارد . شما باید در دیتابیس خود برای هر منطقه طول و عرض اونو داشته باشی و هر وقت موس روی یک منطقه رفت ، در صورتی که طول و عرض محل موس با طول و عرض منطقه ای از دیتابیست مطابقت کرد ، اطلاعات رو نمایش بدی مثلا در یک tooltip .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    دیار کریمان کرمان
    پست
    126

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    خوب این طول و عرض جغرافیایی باید از کجا بدست بیاوریم و چه طوری

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    دوست عزیز مختصات محلی که ماوس رو تصویر قرار داره از کد زیز بدست میاد حالا میتونی با این مختصات x و y کار کنی
    که اگر مثلا روی یک مختصات خاص (البته باید یه بازه در نظر بگیری) رفت همونطر که دوست مون گفت یه tooltip نمایش بده
    به نظرم یه فرم با wpf به صورت یه tool tip طراحی کنی که روش دکمه ویرایش و درج داشته باشه جالب میشه

     private void pictureBox1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    int x = Cursor.Position.X;//Get position x from mouse

    int y = Cursor.Position.Y;//Get position Y from mouse

    Form1.ActiveForm.Text = x.ToString() + "," + y.ToString();
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    بهتره یک مقدار روی مباحث GIS بیشتر تحقیق کنی . تمام مشکلاتت حل میشه ( حتی بیشتر از چیزی که الان تو ذهنت هست میتونی پیاده کنی )
    نرم افزار Autocad افزونه ای به نام Map viewver داره که میتونی از اون کمک بگیری

  12. #12

    نقل قول: کمک در خصوص شروع یک پروژه

    برارد mehdi_522 لطفا قبل از فعالیت قوانین سایت را مطالعه بفرمایید./
    قوانین نقض شده در این تاپیک :

    1. انتخاب عنوان نامناسب برای تاپیک
    2. توضیحات کلی و ناقص پیرامون مسئله (در پست شماره 4 مشخص شده که مسئله، پیدا کردن مکان کلیک موس می باشد که ربطی به "کمک در خصوص شروع یک پروژه" ندارد.
    3. از همه بد تر، پاسخ کاربران دیگر به این گونه تاپیک هاست. علی رغم اینکه بار ها و بار ها تذکر داده شده./
    4. ....

    تاپیک به زودی حدف خواهد شد./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •