نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حرکت هوشمند اسکرول textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار haghft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    400

    Talking حرکت هوشمند اسکرول textbox

    چه جوری میشه اسکرولtextbox رو کنترل کرد؟منظورم اینکه مثلا اسکرول اتوماتیک بیاد پایین مثل اسکرول لاگ ناد 32

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: حرکت هوشمند اسکرول textbox

    سلام
    شما میتوانید scrollbar را در کنترلر textbox توسط انتقال مکان نما انجام دهید...
    خواصی مثل SelectionStart و SelectionLength و یا متدهایی مثل Select و ScrollToCaret

  3. #3

    نقل قول: حرکت هوشمند اسکرول textbox

    اینگونه :

    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Length;
    textBox1.ScrollToCaret();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •