نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آیا کسی TNT Unicode Components رو نصب کرده

  1. #1

    آیا کسی TNT Unicode Components رو نصب کرده

    با عرض ادب:
    آقایان و خانم های عزیز و گرامی آیا تا به حال کسی از شما این کامپوننت ها رو نصب کرده؟
    http://home.ccci.org/wolbrink/tntmpd...ls_project.htm
    این کامپوننت ها برای نصب احتیاج به کامپوننت XP Theme Manager دارند:
    http://www.delphi-gems.com/ThemeManager.php
    که در دلفی 7 به علت وجود کامپوننت مشابه install نمی شوند(این تیکه شو که نصب نمی شه با حال نوشتن مو قع install روش جالبی برای پیغام دادن به کار برده)
    اگر کسی موفق به نصب آن شده ما را هم مطلع کند

    یه عشق برنامه نویسی خفن

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    چرا شما میخواهید به این روش از یونیکد استفاده کنید؟

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    البته بدون نصب XP Theme Manager هم میتوانید TNT را بر روی دلفی نصب کنید. همانطورکه خود کامپوننت نیز اعلام میکند در دلفی 7 بدلیل پشتیبانی و وجود کامپوننت مشابه نیازی به نصب آن نیست.

  4. #4
    این مجموعه واقعا چیز معرکه ای هست.من قبلا با اینها کار کردم به جرات میگم که راحت ترین ابزار برای کارهای یونیکد هستند.از اون تایتل فرمها گرفته تا همه چیز.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    پس آقای ربیعی که می گفتن دلفی یونیکد نیست و فقط از کدپیج 1256 استفاده می کنه :shock:

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    دلفی هنوز هم Unicode نیست، بلکه این کامپوننتها ساپورت Unicode را به آن اضافه میکنند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant
    ... در دلفی 7 بدلیل پشتیبانی و وجود کامپوننت مشابه نیازی به نصب آن نیست.
    یعنی چی :shock:

  8. #8
    با عرض ادب:
    بله آقا خودش نوشته که در دلفی 7 کامپوننتش موجوده ولی موقع کامپایل TNT دوتا unit می خواد که فقط تو اون کامپوننت هایی که نصب نمی شن موجوده.
    می خواستم ببینم اگر کسی توی 7 اونا رو تونسته نصب بکنه بیشتر دنبالشون بگردم.
    کسی نصب کرده؟ :wink:

    یه عشق برنامه نویسی خفن

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    کافی است مسیر محل نصب این کامپوننتها را در Tools -> Environment Options -> Library Path اضافه کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146

    Delphi 6?

    سلام. رو دلفی 6 کسی نصب کرده؟ در اینجا:
    with TTntLoginDialog.Create(Application) do
    try
    DatabaseName.Caption := ADatabaseName;
    UserName.Text := AUserName;
    ارور میده.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338

    delphi 7 unicode?

    سلام دوستان
    چند وقتی آدم فروشی کردمو با asp کار می کردم.
    از اوضاعو احوالات دلفی بی خبرم
    میشه بگسن دلفی 7 کاملا یونیکد رو ساپورت میکنه یا نه ؟
    فرق اساسیش با دلفی 5 چیه؟
    دلفی 8 رو دیدم میشه باهاش کار desktop و شبکه lan انجام داد یا فقط خ.راکش .net شده؟

    یه توضیحی هم برای دلفی 9 و 2005 میشه بدین
    ( نون اضافه نمیخوام )

    از لطفتون ممنون
    سلامت باشین

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    دیگه چی کار داری به دلفی 6 و 7 و 8 ! یجا برو 20 30 تا تاپیک عقب تر
    دلفی 2005 رو ببین
    توی قسمت مقالات هم هست
    برو حالشو ببر
    همه چیز هم ساپورت میشه ! حتی همون ASP
    بای

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338

    delphi 2005

    سلام جناب میر هادی
    میشه بگین 2005 چطوریه و چطوری میشه تهیه اش کرد
    یونیکدش چطوریه و کامپوننتها و آلفا هست یا بتا

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    عزیزم گفتم که چند تا تاپیک در موردش هست
    بعدش هم آقای Alish لینک داده به سایت Borland که شما 15 دقیقه دموی اون رو به صورت فلش میتونید ببینید
    اسم تاپیک هم دلفی 2005 است
    هفته دیگه میاد
    بای

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    میرهادی سلام
    بعد یه مدت نظرت راجع دلفی 2005 چیه؟ و بورلند!!!

تاپیک های مشابه

  1. چگونه tnt unicode components را در D2007 نصب کنیم؟
    نوشته شده توسط mmx110 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 آبان 1386, 10:37 صبح
  2. درخواست components
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 20:35 عصر
  3. Components & DFM
    نوشته شده توسط MH2538 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1383, 02:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •