نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

  1. #1

    خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام .
    Fatal error: Call to undefined function mysql_create_db() in C:\wamp\www\sepide\3\createmovie.php on line 8
    خطای تولید شده توسط کد زیر می باشد :

    mysql_create_db("wiley")
    or die(mysql_error());
    چطور می توان مشکل را حل کرد ؟
    ممنون از راهنمایی تون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    این دستور برای سرور شما ناشناخته است. از کدام نسخه php استفاده می‌کنید؟
    ببینید این دستور کار می‌کند یا نه:
    mysql_createdb()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yousha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    515

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام،
    شما اول با دستور phpinfo(); مطمعن بشید که بسته MySQL نصب هستش...

  4. #4

    نقل قول: خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php

    سلام
    ورژن php منPHP Version 5.2.0 می باشد که همراه با wamp نصب شده است . و تابع phpinfo() هم کار می کند . نکته اینکه : فقط این دستور برای ایجاد پایگاه داده خطا می دهد و در هنگام ایجاد جداول و درج اطلاعات در آن جداول توسط کد php هیچ مشکلی پیش نمی آید!!!
    هم چنین در سوالی که مطرح شده :
    شما Encoding صفحه و دیتابیس و فلیدهای دیتابیس رو روی UTF-8 گذاشتین؟
    عرض کنم که برای ایجاد یک پایگاه داده واجب نیستند و ما هنوز در مرحله ایجاد پایگاه داده هستیم نه در مرحله وارد کردن اطلاعات .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •