نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از دو فرم و خارج کردن فرم اول از حافظه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    استفاده از دو فرم و خارج کردن فرم اول از حافظه

    سلام دوستان

    چه طور می شه وقتی فرم اول hide می شه و فرم دوم نمایش داده می شه فرم اول کامل از حافظه خارج بشه ؟

    فرض کنید ما 2 تا فرم داریم و روی فرم اول یک دکمه قرار دادیم و قراره با زدن دکمه ای که روی فرم اول قرار داره فرم دوم نمایش داده بشه و فرم اول hide بشه و دیگه قراره از فرم اول تا پایان کار برنامه استفاده نشه

    حالا چه طور می شه فرم اول را کامل از حافظه خارج کرد و فرم دوم در حال اجرا باشه ؟؟

    اینم کدی که من برای دکمه نوشتم

          private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Hide();
    form 2 x = new form 2();
    x.Show();
    }
    موفق باشید.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از دو فرم و خارج کردن فرم اول از حافظه

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    چه طور می شه وقتی فرم اول hide می شه و فرم دوم نمایش داده می شه فرم اول کامل از حافظه خارج بشه ؟
    دوست عزيز اين روش تاجايي كه من مي دونم اشتباه و شما بايد از Thread استفاده كنيد تو همين تالار دو سه روز پيش يك تايپيك خوب و قبلا هم چندتا تايپيك ديگه هست بگردي پيدا ي كني
    مخصوصا تو تايپيك هاي مهم تالار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: استفاده از دو فرم و خارج کردن فرم اول از حافظه

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadahmadi مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اين روش تاجايي كه من مي دونم اشتباه و شما بايد از Thread استفاده كنيد تو همين تالار دو سه روز پيش يك تايپيك خوب و قبلا هم چندتا تايپيك ديگه هست بگردي پيدا ي كني
    مخصوصا تو تايپيك هاي مهم تالار
    سلام

    ممنون از پاسختون

    قبل از زدن تاپیک هم سرچ کرده بودم ولی چیزی دستگیرم نشده بود .

    اگه ممکنه لینک صفحات را برام بدید .

    یا اینکه دوستان همین جا کمک کنند و پاسخ بدن .

    میخوام با اجرای فرم دوم ، فرم اول کامل از حافظه خارج شده باشه

    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: استفاده از دو فرم و خارج کردن فرم اول از حافظه

    منم سرچ كردم چيزي نبود . لطفا اگر لينكي هست همين جا بزارين تا همه استفاده كنن

  5. #5

    نقل قول: استفاده از دو فرم و خارج کردن فرم اول از حافظه

    برنامه های چند نخی و backgroundWorkers

    backgroundWorkers

    اين فقط دوتا لينك اما شما اصلا جواب من خوب خوندي ؟ شما چي سرچ كردي ؟
    بايد Threading سرچ كني ....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •