نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: Inconsistent accessibility

  1. #1

    Inconsistent accessibility

    با این خطا برخورد کردم
    Inconsistent accessibility: field type 'AdressBook.AdressBook' is less accessible than field 'AdressBook.Form1.Adresses'

    و تعدادی از کنترل های روی فرم هم زمانی که برنامه اجرا میشه نمایش داده نمیشه

    کد برنامه رو میگذارم اگر کسی اصلاح کنه ممنون میشم.

    http://rapidshare.com/files/21488963...Book1.rar.html

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    دوست عزیز خطای فوق در مورد سطح دسترسی به متغیر ها میباشد. فرض کن یک ساختاری در یک فرم تعریف کرده ای از نوع پابلیک ولی یکی از فیلدهای آن را از نوع private گذاشته ای که خطا خواهد داد در پیغام بالا فیلد های مربوط به ساختار adressBook را بررسی کن همگی در یک سطح باشند

  3. #3

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    سلام دوست عزیز

    ممنون از راهنماییت فقط اگر زحمت بکشی کد اصلاح شده رو برام بگزاری ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    دوست عزیز .کد رو نتونستم دانلود کنم اگه تونستی توی پست بذار.

  5. #5

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    فایل رو نمیتونم توی پست قرار بدم ، هر چی که میزنم
    AdressBook1.rar:
    Upload of file failed
    متوجه نمیشم برای چی اما من توی فروم های دیگه به راحتی فایلم رو up میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    کد مربوط به همون فرمی که خطا میده را توی پاسخ خودت قرار بده ( بین دو تگ کد). ( کنار متنی که مینویسی کپی کن.

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    دوست عزیز برنامه که خطا زیاد داره اون مشکلو حل کردم ولی توی فرم اصلی یک متدی هست بنام AddAdress() که در هنگام لود فرم هم فراخوانی میشود ولی اصلا در کلاس موجود در برنامه تعریف نشده است !
    سعی میکنم فردا برنامه را اصلاح کنم برات بفرستم .
    آخرین ویرایش به وسیله rnm123 : دوشنبه 10 فروردین 1388 در 02:05 صبح

  9. #9

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    این یه مثال برای کار با xml هست که دقیقاً از روی کتاب هاشمیان نوشتم نمیدونم اگر خطا های بیشتری هم داشته باشه
    کتاب آموزش C#‎ 2005 صفحه 773 کلاس SerializableData

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    فردا سعی میکنم برنامه را صالاح کنم برات بفرستم.
    فعلا موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    دوست عزیز فایلهای اصلاح شده را در لینک زیر قرار داده ام آنها را با فایلهای اصلی تعویض کن تا برنامه درست کار کند البته vs من 2008 هست بهتره کدهای من را جایگزین کدهای موجود در فایلهای برنامه خودت کنی . برنامه را تست کردم درست کار کرد.
    http://www.mediafire.com/?sharekey=f...4e75f6e8ebb871

  12. #12

    نقل قول: Inconsistent accessibility

    ممنون دوست عزیز که کد صحیح رو برام گذاشتی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •