نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

  1. #1

    مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    سلام بر همگی
    عید بر شما مبارک
    من جدیدا" دارم در زمینه asp.net با visual studio 2005 کار میکنم ویک تازه کارم . حالا من توی پروژه ام یک قسمتی رو گذاشتم که جستجو درون پایگاه داده است و بعد از انجام جستجو اطلاعات پایگاه داده میاد توی یه سری لیبل که قرار دادم می شینه حالا من می خوام که محتوای درون لیبل هام چاپ بشه .یه مقاله در زمینه printdialog و pagesetupdialog خوندم .اما مشکل من اینجاست که این کنترل ها درون toolbox ام غیر فعال و من نمی تونم انها رو توی صفحه ام قرار بدم و بعد مشغول کد نویسیش بشم.ممنون میشم که من رو در این زمینه راهنمایی کنید.لطفا" اگر خواستید کمکم کنید از همون ابتدا بگید که من چیکار کنم. بازم ازتون ممنونم.باتشکر
    پیروز و کامروا باشید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط jila_68 مشاهده تاپیک
    سلام بر همگی
    عید بر شما مبارک
    من جدیدا" دارم در زمینه asp.net با visual studio 2005 کار میکنم ویک تازه کارم . حالا من توی پروژه ام یک قسمتی رو گذاشتم که جستجو درون پایگاه داده است و بعد از انجام جستجو اطلاعات پایگاه داده میاد توی یه سری لیبل که قرار دادم می شینه حالا من می خوام که محتوای درون لیبل هام چاپ بشه .یه مقاله در زمینه printdialog و pagesetupdialog خوندم .اما مشکل من اینجاست که این کنترل ها درون toolbox ام غیر فعال و من نمی تونم انها رو توی صفحه ام قرار بدم و بعد مشغول کد نویسیش بشم.ممنون میشم که من رو در این زمینه راهنمایی کنید.لطفا" اگر خواستید کمکم کنید از همون ابتدا بگید که من چیکار کنم. بازم ازتون ممنونم.باتشکر
    پیروز و کامروا باشید.
    سلام عید شما هم مبارک!

    در ارتباط با printdialog بله نباید هم وجود داشته باشه به این دلیل زیر :

    Assembly: System.Windows.Forms - in System.Windows.Forms.dll

    به عبارتی واضح تر اینجا قلمرو وب نه ویندوز!اگر بر انجام اینکار اصرار دارید باید dll را ادد کنید تا بتوانید یک instance از کلاس PrintDialog بگیرید و مابقی کارها ...

    اما برای پرینت معمولا از کریستال ریپورت استفاده می کنند و بدون کامپوننت کریستال یا کلا کامپوننتهای پرینت هم عمل پرینت امکان پذیر است!فایل سورسی میگذارم دانلود کنید مطلب دستتان میاد.

    http://www.dotnetcurry.com/Uploads/PrintingInASPNET.zip

    مقالات :
    http://www.dotnetcurry.com/ShowArtic...ookieSupport=1
    http://www.devx.com/tips/Tip/27626
    http://aspalliance.com/509
    http://www.gridview-print.co.uk/grid...nting-asp.html

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    سلام خدمت شما دوست عزیز
    ممنون از راهنمایی که انجام دادید .راستش کدها رو نگاه کردم اما وقتی که اجرا کردم errorمیداد این در مورد کدهای C#‎بود اما در مورد کدهای VB وقتی که اجراشون کردم و مقدار Text Box ها رو پر کردم و بعدش دکمه Print رو زدم فقط یه بار دیگه صفحه لود شد و هیچ خبری هم از پرینت کردنش نبود یعنی در واقع از پرینتی انجام نشد.راستی یه سوال دیگه :این نوع پرینت میاد محتوای صفحه رو می بره توی یک صفحه دیگه نشون میده دیگه؟
    منتظر جوابتون هستم یه خورده هم راجع به کدها توضیح بدید ممنونتون میشم ؛گفتم که من یه تازه کارم و همچنین C#‎ باشه بهتره چون تحت C#‎ دارم کار میکنم.
    راستی error :
    frm.Controls.Add(ctrl); توی این قسمت error میداد .Value cannot be null.
    Parameter name: child
    سلامت و شاداب باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    شما روی سیستمتان پرینتر تعریف کرده اید؟! حداقل باید Microsoft Office Document Image Writer نصب باشد کدهای سی شارپ هم من تست کردم بدون مشکل اجرا شدند!

    توضیح کدها هم توسط برنامه نویسش لینک دادم در هر حال اگر مشکل داشتید سورس را بذارید تا در حد توان توضیح بدم.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    روی سیستم Microsoft Office Document Image Writer رو دارم ولی نمی دونم که چرا اینطوریه!
    می تونم با کریستال ریپورت همین کار رو انجام بدم یعنی محتوای لیبل هام رو پرینت بگیرم؟اگه امکانپذیره راهنماییم کنید.
    اگه نمی شه یه راه دیگه رو برای انجام این کار بهم پیشنهاد بدید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    سلام خدمت kavoshGar_ir
    میتونم با کریستال ریپورت این کار رو انجام بدم یعنی محتوای لیبل هام رو چاپ کنم لطفا" راهنماییم کنید.
    باتشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط jila_68 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت kavoshGar_ir
    میتونم با کریستال ریپورت این کار رو انجام بدم یعنی محتوای لیبل هام رو چاپ کنم لطفا" راهنماییم کنید.
    باتشکر
    کریستال ریپورت بر روی وب معمولا اذیت می کنه و اینجور که دوستانی که باهاش کار کردند گفته اند بر روی وب رایگان نیست و تجاری میشه

    من با با تکنیکی که در پروژه ای که قبلا فرستاده ام کار می کنم.

    مشکلتان حل نشده هنوز؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    با اون کدهایی که برام گذاشتید نه مشکلم هنوز حل نشده اون کدها رو هم توی پروژه خودم امتحان کردم حتی رو سیستمی هم که چاپگر داشت امتحان کردم ولی باز یه پنجره ای باز می شد و یه سری error میداد ولی برای چاپ اطلاعات پایگاه داده از کریستال استفاده کردم فقط یه مشکل دارم اینه که اول چاپ رو می بره توی PDFبعد از اونجا پرینت می شه وهمش همleft to right..................
    سوال 1: چه طوری right to left کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سوال2:چطور مستقیم بفرستم برای پرینتر دیگه نره تو PDF؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر منتظر راهنمایی تون هستم.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    دست گلتون درد نکنه مشکلاتم حل شد کدهای شما هم درست شد حالا به راحتی برام پرینت رو می گیره .فقط می مونه این سوالم چطور گزارشم رو مستقیم بفرستم برای پرینتر دیگه نره تو PDF؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و اینکه یه خورده راجع به اون کدها برام توضیح بدید مثلا" اون شرط ها برای چیه و در کل اون کدها چه کاری رو انجام میدن.منتظر توضیحاتتون هستم .(در ضمن زمان برام خیلی مهمه)
    با تشکر پیروز و کامروا باشید..................................

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    Lightbulb نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط jila_68 مشاهده تاپیک
    دست گلتون درد نکنه مشکلاتم حل شد کدهای شما هم درست شد حالا به راحتی برام پرینت رو می گیره .فقط می مونه این سوالم چطور گزارشم رو مستقیم بفرستم برای پرینتر دیگه نره تو PDF؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و اینکه یه خورده راجع به اون کدها برام توضیح بدید مثلا" اون شرط ها برای چیه و در کل اون کدها چه کاری رو انجام میدن.منتظر توضیحاتتون هستم .(در ضمن زمان برام خیلی مهمه)
    با تشکر پیروز و کامروا باشید..................................
    عرض کردم خدمت شما من با سورس کد اولی یعنی با استفاده از جاواسکریپت کار می کنم نه کریستال ریپورت ! برای کریستال هم تالار گزارشگیری با کریستال جستجو کنید زودتر به جواب می رسید یا سورس کدی که استفاده کردید را بذارید تا بفهمم چکار کردید.

    درضمن سورس کدی که معرفی کردم دو صفحه داره Default.aspx و Print.aspx در صفحه دیفالت باید مقادیر بدید که این مقادیر را در صورت زدن باتن پرینت به حالت سشن پاس میده به صفحه پرینت شما اینکار را نکنید! در صفحه ی Print.aspx یک پنل قرار بدید اطلاعات گزارش مثل عکس و لیبل و ... را بگذارید یک باتنی به نام پرینت بگذارید و دستورات زیر را بهش نسبت بدید مثلا :


    Control ctrl = Panel1;
    PrintHelper.PrintWebControl(ctrl);

    اگر باتن را کلیک کنید باید پرینت دیالگی باز بشه و عمل پرینت ....
    برای این بحث دیگه فکر نمی کنم جای توضیحی باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    پسورد نداشت برادر! با این حال جای دیگری آپلود کردم دانلود کنید:


    http://www.speedyshare.com/321526365.html

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار reza6966
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    234

    نقل قول: مشکل در کار با printdialogدر asp.net

    اما برای پرینت معمولا از کریستال ریپورت استفاده می کنند و بدون کامپوننت کریستال یا کلا کامپوننتهای پرینت هم عمل پرینت امکان پذیر است!فایل سورسی میگذارم دانلود کنید مطلب دستتان میاد.

    http://www.dotnetcurry.com/Uploads/PrintingInASPNET.zip

    مقالات :
    http://www.dotnetcurry.com/ShowArtic...ookieSupport=1
    http://www.devx.com/tips/Tip/27626
    http://aspalliance.com/509
    http://www.gridview-print.co.uk/grid...nting-asp.html
    با سلام خدمت همه دوستان
    کسی پسورد این فایل ضمیمه شده پرینت به وسیله جاوا اسکریپت رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •