نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    با سلام
    لطفا یک کامپوننت پیشرفته برای اجرای مولتی مدیا معرفی کنید که بتوان در هر لحظه، ثانیه و دقیقه فایلی را که در حال خواندن است را بتوان از آن گرفت.
    آیا Windows Media Control و MMControl این امکان رو دارند؟ با چه دستوری؟

  2. #2

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    با سلام خدمت دوست عزیز
    می تونی از کلاس Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback.Audio استفاده کنی البته اول باید به لیست References برنامه این کامپوننت را اضافه کنی که در تب net. در پنجره ADD References وجود داره
    و کد زیر یک راهنمایی کوچیکی هستش که بتونی از اون استفاده کنی

                Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback.Audio ad = new Audio("e:\\1.mp3");
    ad.Play();
    ad.Pause();
    ad.Stop();


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    به این ارور برخوردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    چطور میتونیم دقیقه و ثانیه فایل صوتی یا تصویری که با کامپوننت Windows Media Player در حال خواندن است را در یک لیبل نمایش بدیم؟ (نه زمان کل فایل) زمان در حال اجرا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    این نمونه برنامه رو دانلود کن همون چیزیه که می خوای حجمش 800kb هستش




  7. #7

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    نقل قول نوشته شده توسط 13601360 مشاهده تاپیک
    این نمونه برنامه رو دانلود کن همون چیزیه که می خوای حجمش 800kb هستش



    دوست عزیز دانلود نمیشه. اگه ممکنه یه لینک دیگه بزارین.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    دوست چک کردم مشکل نداره
    شما باید در صفحه باز شده روی
    Save file to your PC: click here کلیک کنید

  9. #9

    نقل قول: کامپوننتی برای خواندن فایلهای مولتی مدیا

    دوست عزیز لینک از کار افتاده
    من هم به این برنامه احتیاج دارم
    لطفا یه لینک دیگه معرفی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •