نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    Arrow ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    دوستان اینم یه سورس توپ واسه ارسال 100% ایمیل سالم - برید حالشو ببرید کار خودمه
    سوال یا نقص احتمالی که بعید میدونم در این برنامه باشه اگر بود با من در میان بذارید 3 سوووت حل میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله roomezonline : دوشنبه 29 فروردین 1390 در 22:38 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    نمیخوام از ارزش کارت کم کنم ولی این تو سایت بود
    ولی از ocx هاش استفاده کردم
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    نقل قول نوشته شده توسط saeid12 مشاهده تاپیک
    نمیخوام از ارزش کارت کم کنم ولی این تو سایت بود
    ولی از ocx هاش استفاده کردم
    ممنون
    دوست عزیز میشه مثل همین رو تو همین سایت به من نشون بدید . Thanks

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    انتی ویروس من که بهش گیر داد فکر کنم 100 درصد ویروسی هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    فايل exe داخل برنامه ويروسي
    فايل فشرده رو باز كنيد و فايل exe رو حذف كنيد

    ضمنا roomezonline كامپيوتر شما يا فايلتون ويروسيه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    من مشکل دارم،مشکلشم تو ماژولت iMsg کار نمیکنه (دات میزنی دستور نمیاره)
    نیاز به دی ال ال خاصی هست ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    ببینم این فقط از جیمیل به جیمیل ارسال میکنه چون واسیه من این قسمت رو خطا میده

    SendEmailGmail = .Send

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    58

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    سلام

    ببخشيد من بعد از زدن کليد ارسال به اين خطا مواجه ميشم ميشه بگيد مشکل از چيه !


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    Arrow نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Zeby مشاهده تاپیک
    سلام

    ببخشيد من بعد از زدن کليد ارسال به اين خطا مواجه ميشم ميشه بگيد مشکل از چيه !

    برای منم این اررور میاد . مشکل چیه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    ويروسيه
    ميشه فايلو مجددا بدون فايل exe بزاريد چون انتي ويروس نم زاره دان بشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    error که دریافت می کنید را بنویسید .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    دوستان برای برطرف کردن ارور کافی بعد از عبارت
    Private Sub cmdSend1_Click()
    این کدو قرار بدید
    on error goto errlabel
    errlabel:
    if err.number = -2147467259 then
    end if

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan78mp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    24
    پست
    58

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    ویـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــروسیه
    لطفا درستش کنین

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار persian_bigboy
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران ، شمیران
    پست
    298

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    بابا دیگه پیشرفت کنید به .net رو کنید . کل این مشکلات شما دوستان حل میشه . همین دیگه انقدر هم سختی نمی کشید . یا علی

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار alishademan
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    80

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    دوستان درسته ویروسیه ولی یه دقیقه انتی ویروستون رو غیر فعال کنید بعد دوباره بعد از خارج شدن از فشرده انتی ویروس رو دوباره فعال کنید

  16. #16

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    untitled.jpgسلام
    منم موقعی که می خوام اجرا کنم این ایرادو میگیره

  17. #17

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    سلام به همگی و نویسنده این برنامه ارسال ایمیل من یک مشکل اساسی با این برنامه دارم که این نمیتونه ایمیل فارسی بفرسته راه هلش چیه

  18. #18

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    دستت درد نكنة متشكرم

  19. #19

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    سلام عليكم
    دستت درد نكنة متشكرم
    براي تشكر كردن از دكمه ي تشكر استفاده كنيد و پست جديدي ايجاد نكنيد.


    موفق باشيد.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل 100% به همراه سورس کامل

    با سلام

    اینم یه روش با استفاده از کنترل WINSOCK

    '*************************************************  ***********
    '3)Winsock example
    ' code from: heinlein@execpc.com
    '************************************************* ************
    'you MUST put the Winsock1 control on your form



    Dim Response As String, Reply As Integer, DateNow As String
    Dim first As String, Second As String, Third As String
    Dim Fourth As String, Fifth As String, Sixth As String
    Dim Seventh As String, Eighth As String
    Dim Start As Single, Tmr As Single



    Sub SendEmail(MailServerName As String, FromName As String, FromEmailAddress As String, ToName As String, ToEmailAddress As String, EmailSubject As String, EmailBodyOfMessage As String)

    Winsock1.LocalPort = 0 ' Must set local port to 0 (Zero) or you can only send 1 e-mail pre program start

    If Winsock1.State = sckClosed Then ' Check to see if socet is closed
    DateNow = Format(Date, "Ddd") & ", " & Format(Date, "dd Mmm YYYY") & " " & Format(Time, "hh:mm:ss") & "" & " -0600"
    first = "mail from:" + Chr(32) + FromEmailAddress + vbCrLf ' Get who's sending E-Mail address
    Second = "rcpt to:" + Chr(32) + ToEmailAddress + vbCrLf ' Get who mail is going to
    Third = "Date:" + Chr(32) + DateNow + vbCrLf ' Date when being sent
    Fourth = "From:" + Chr(32) + FromName + vbCrLf ' Who's Sending
    Fifth = "To:" + Chr(32) + ToNametxt + vbCrLf ' Who it going to
    Sixth = "Subject:" + Chr(32) + EmailSubject + vbCrLf ' Subject of E-Mail
    Seventh = EmailBodyOfMessage + vbCrLf ' E-mail message body
    Ninth = "mouse mailer" + vbCrLf ' What program sent the e-mail, customize this
    Eighth = Fourth + Third + Ninth + Fifth + Sixth ' Combine for proper SMTP sending

    Winsock1.Protocol = sckTCPProtocol ' Set protocol for sending
    Winsock1.RemoteHost = MailServerName ' Set the server address
    Winsock1.RemotePort = 25 ' Set the SMTP Port
    Winsock1.Connect ' Start connection

    WaitFor ("220")

    StatusTxt.Caption = "Connecting...."
    StatusTxt.Refresh

    Winsock1.SendData ("HELO worldcomputers.com" + vbCrLf)

    WaitFor ("250")

    StatusTxt.Caption = "Connected"
    StatusTxt.Refresh

    Winsock1.SendData (first)

    StatusTxt.Caption = "Sending Message"
    StatusTxt.Refresh

    WaitFor ("250")

    Winsock1.SendData (Second)

    WaitFor ("250")

    Winsock1.SendData ("data" + vbCrLf)

    WaitFor ("354")


    Winsock1.SendData (Eighth + vbCrLf)
    Winsock1.SendData (Seventh + vbCrLf)
    Winsock1.SendData ("." + vbCrLf)

    WaitFor ("250")

    Winsock1.SendData ("quit" + vbCrLf)

    StatusTxt.Caption = "Disconnecting"
    StatusTxt.Refresh

    WaitFor ("221")

    Winsock1.Close
    Else
    MsgBox (Str(Winsock1.State))
    End If

    End Sub
    Sub WaitFor(ResponseCode As String)
    Start = Timer ' Time event so won't get stuck in loop
    While Len(Response) = 0
    Tmr = Start - Timer
    DoEvents ' Let System keep checking for incoming response **IMPORTANT**
    If Tmr > 50 Then ' Time in seconds to wait
    MsgBox "SMTP service error, timed out while waiting for response", 64, MsgTitle
    Exit Sub
    End If
    Wend
    While Left(Response, 3) <> ResponseCode
    DoEvents
    If Tmr > 50 Then
    MsgBox "SMTP service error, impromper response code. Code should have been: " + ResponseCode + " Code recieved: " + Response, 64, MsgTitle
    Exit Sub
    End If
    Wend
    Response = "" ' Sent response code to blank **IMPORTANT**
    End Sub


    Private Sub Command1_Click()
    SendEmail txtEmailServer.Text, txtFromName.Text, txtFromEmailAddress.Text, txtToEmailAddress.Text, txtToEmailAddress.Text, txtEmailSubject.Text, txtEmailBodyOfMessage.Text
    'MsgBox ("Mail Sent")
    StatusTxt.Caption = "Mail Sent"
    StatusTxt.Refresh
    Beep

    Close
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()

    End

    End Sub

    Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)

    Winsock1.GetData Response ' Check for incoming response *IMPORTANT*

    End Sub

    موفق باشید ./

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •