صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 185

نام تاپیک: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    ممنون. IP سرور را ندارم ولی بقیه را دارم.
    الان داخل شاخه DB سایت من فایلهای mdf و ldf وجود دارد اگر فایلهای mdf و ldf موجود در دستگاه خودم رو به جای آنها به سرور منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد؟

    و
    با توجه به مطلب
    اگه بخواید دیتابیس رو خودتون آپلود کنید باید هر دو رو آپلود کنید. چون اون فایل ldf فایل تراکنش بانک SQL میباشد که وجود آن ضروری است.
    ولی فکر میکنم با توجه به این بانکهای SQL Server باید توی Server رجیستر بشن بعدا برای ثبت اون شاید با مشکل روبرو بشید.
    به هر حال اگه همچین مشکلی داشنید از دیتابیسی که خود Host موقع ثبت نام بهتون میده استفاده کنید.
    هم پایگاه داده ی روی سرور و هم پایگاه داده ی روی دستگاه من همنام هستند. فکر می کنید باز هم نیاز به ثبت داشته باشد و با مشکل مواجه شود؟




  2. #82
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    سرور کجاست؟ داخلی است (اینترانتی است) یا اینترنتی است؟
    اگر داخلی است شما می تونید صاف به کامپیوتر سرور مراجعه و mdf و ldf را کپی و بعد attach‌ و .... غیره.

    ولی روی هاست اینترنتی چنین امکانی را به شما نمی دهند. یعنی فولدرهای اس کیوال سرور را در اختیار شما نمی گذارند. بنابراین از دیتابیس بک آپ گرفته و آنرا Restore کنید (همیشه این راه صحیح است (بهترین راه....) و نه مراجعه به mdf و ldf به صورت مستقیم)

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    راستشو بخواهید اسم موسسه ی اون رو نمی دونم ولی همین جا است. گفتم که IP اون رو بگیرند و به قول شما خون به پا کنند. :evil2:
    :thnx:

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    سلام

    میشه بیشتر در مورد


    <appSettings>
    <add key="ConnStr" value="data source=db1.europe.webmatrixhosting.net,1435;Connec t Timeout=30;User ID=aspnet_persia;Password=XXXX;database=H_aspnet_p ersia" />
    </appSettings>


    توضیح دهید.

    این ConnStr چه استفاده ای دارد. و
    این که آیا connectionString در شئ SqlConnection هم می بایست با همین اطلاعات یعنی با همین user و ... کامل شود؟

    ممنون

  5. #85

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    جالب بود :D

    خیلی ممنون. :thnx:

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    سلام
    این سایت webmatrix که گفته فقط 30 روز وقت دارید.
    میشه یه وب هاستینگ خوب معرفی کنید.(مجانی ) asp.net و sql server رو پشتیبانی کنه.

    با تشکر

  8. #88
    سلام من الان عضو سایت شما شدم تعریفشو خیلی شنیدم
    میتونید یه هاست مجانی کهsql server2000,asp.net را قبول کنه به من معرفی کنید؟ :flower:

  9. #89
    بنده مدت ها تلاش کردم اما تمام سایت ها به صورت Trial و محدود از Web Application شما پشتیبانی می کنند.
    سایت www.webhelps.com به صورت نا محدود و با امکانات بسیار زیاد، از هاست های بسیار خوب است.
    اما متاسفانه دو تا مشکل بزرگ داره:
    1) عدم حمایت از SQL Server
    2) اجازه آپلود فایل DLL به شما نمی دهد. (یعنی بای بای Code Behind سلام Inline Code)

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    اوه من تمامش با code behinde هست.. :sad2:
    تازه از sql server هم استفاده کردم..
    حالا یه هاست معرفی کنید مهم نیست که تموم بشه فقط یه خورده وقتش بیشتر باشه

  11. #91
    اگه به صفحه های قبل مراجعه می کردید ملاحظه می کردید.
    www.somee.com

  12. #92

  13. #93

    اگر امکان داره

    سلام

    مگر ممکان داره فایل we.config VB را بفرستید چون

    فکر کنم که file web.config من پاک شده .

    gheisari.somee.com

    error web.config میده

  14. #94
    یک پروژه جدید با VS ایجاد کنید.
    فایل Web.Config خود به خود ساخته می شود.

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    سلام
    اسم صفحه ی اول من home.aspx هست.. حالا صفحه ی بعدی هم اسمش default.aspx هست.. که حتما باید همین نام رو داشته باشه..

    من در webmatrixhosting یه سایت ساختم..آیا باید نام صفحه ی اولم رو تغییر بدم؟

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    هر دو صفحه هم در یک فولدر هست..
    بعد اینکه در فایل web.config هم در قسمت loginUrl میره به صفحه home.aspx

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    سلام
    من با این دستوراتی که اینجا گفته شده http://support.webmatrixhosting.net/...p;lang=en#q1_3
    میخوام دیتابیسم رو بسازم روی سرور..
    اما وقتی تمام کارها رو انجام میدم و داده هام داره کپی میشه ، همین که 4% شد error میده :
    failed copy

    مشکلم کجاست..آیا راه دیگه ای وجود نداره؟ :sad2:

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    حالا من جدولها رو ساختم روی هاست..
    ولی باز هم error میده:
    http://onlinequiz.europe.webmatrixhosting.net/

  19. #99
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    بعد از آپلود کردن دایرکتوری aspnet_client به سایت من ، کنترلهای Validation درست کار میکنند اما یک مشکل اضافه شده و آن هم اینکه دکمه های Submit, Reply, Button, ImageButton کار نمیکنند . این مشکل را یک نفر در سایت WebMatrix هم مطرح کرده بود که بدون جواب مانده .

    باتشکر

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    مشکل من هم در Validation هست.. این دایرکتوری رو از کجا باید بیاریم که آپلود کنیم؟

  21. #101
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43

    ین هم پاسخ خودم به خودم

    یا ستار العیوب

    منبع جواب forum سایت webmatrixhosting.net است و جواب اینکه :
    در ابتدا این دایرکتوری aspnet_client در خود سایت وب ماتریکس (اگر اشتباه تلفظ میکنم بگید ، اشکالی نداره ) بصورت یک فایل zip داده شده بود که با کپی کردن آن به ریشه سایت مشکل validation حل میشد ولی خوب مشکلی که عرض کردم ایجاد میشد . برای حل این مشکل باید دایرکتوری aspnet_client را از شاخه ای که iis را روی سیستم خودتان نصب کرده اید بردارید و به ریشه سایت کپی کنید . در دایرکتوری ریشه LocalHost یعنی Inetpub\wwwroot پیداش میکنید . وقتی این شاخه را به سایتم کپی کردم مشکل حل شد .
    این هم آدرس سایت من : http://vahidkeyany.europe.webmatrixhosting.net

    البته ببخشید که سایت خیلی جذابی نیست ، من یک تازه کار هستم .

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    پس اون فایلی که به صورت zip هست رو نمیخواد کپی کنیم دیگه ؟

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    میشه بیشتر توضیح بدین؟
    که چطور این شاخه رو کپی کنم؟
    آخه منم مشکل ولیدیشن دارم

  24. #104
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    نه نمیخواد فایل Zip را آپلود کنید

  25. #105
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    یا غفار

    برای کپی کردن شاخه اگر از امکانات سایت WebMatrixHosting.NET میخواهید استفاده کنید ، این مراحل را دنبال کنید :
    - به سایت WebMatrixHosting.NET با نام و کلمه عبورتان وارد شوید
    - روی لینک MyServer کلیک کنید
    - روی لینک FileManager کلیک کنید
    - برای ساخت شاخه جدید در کنار لینک Create درون باکس نام شاخه جدیدی را که میخواهید بسازید ، بنویسید و روی لینک Create کلیک کنید
    - برای ورود به یک شاخه و ساخت زیر شاخه ها در آن روی لینک نام آن شاخه در قسمت Directory List کلیک کنید
    - فایها را هم باید تک تک آپلود کنید

    اما اگر زیاد با طراحی سایت کار میکنید بهتر است از یک نرم افزار FTP برای آپلود کردن سایت استفاده کنید . من خودم از نرم افزار CuteFTP Pro v7.0 استفاده میکنم . از مزیات این نرم افزار این است که در این نرم افزار میتوانید شاخه ای را که روی هارد دیسک سیستم تان است با دراگ کردن به سایت تان کپی کنید . در این صورت کل شاخه با زیر شاخه ها و تمامی فایلهای داخلش کپی میشوند. همچنین این نرم افزار خودش تشخیص میدهد که باید در چه Mode مناسبی به آدرس FTP تان وصل شود و نیازی به تنظیمات زیادی ندارد. در ضمن کراکش هم تو اینترنت هست . من از کراکش هم استفاده کردم .

    نرم افزار : http://www.globalscape.com/downloads/cuteftppro.asp
    کراکش را دقیقا نمیدانم از چه لینکی گرفتم ولی از این سایت پیداش کردم http://www.crackfind.com/test.php

    اگه دانلودش کردید و کراکش رو پیدا نکردید به من ایمیل بزنید تا واستون بفرستمش Vahid_Keyany@Yahoo.com

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    من هم یه فولدر جدید به نام aspnet_client ساختم و تمام فایلای درون اون فولدر رو توی فولدری که ساختم آپلود کردم ولی هنوز کارم درست نشده

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    من مشکلم حل شد چون فقط فولدر aspnet client رو میساختم و فایلا رو آپلود میکردم :oops:

    ممنون از کمکتون

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    سلام
    من متوجه نشدم اگه سایت خودش webconfig نداشت باید چکار کنم؟
    من webconfig خودم هم upload کردم ولی بازم جواب نداد.

    من از سایت http://www.brinkster.com استفاده می کنم
    لطفا راهنماییم کنید

  29. #109
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43

    فایل WebConfig و بانک اطلاعاتی

    یا کریم

    در جوابتان باید بگویم که شما ابتدا باید بدانید چرا اصلا باید فایل webConfig را تغییر دهیم . همانطور که میدانیم تنظیمات پروژه از جمله نوع CodePage و Authentication و Error Handling و ... در این فایل تنظیم میشوند . اما یک روش خوب در بانکهای اطلاعاتی این است که آدرس بانک اطلاعاتی هم بعنوان یک Application Setting در فایل WebConfig ذخیره شود . سپس در تمام برنامه برای ساختن Connection بانک اطلاعاتی از این Application Setting استفاده میکنیم .
    هر سایت آدرس بانک اطلاعاتی SqlSever متفاوتی دارد . وقتی فضا میخرید یا مجانی ثبت نام میکنید ، این آدرس بانک بعنوان اطلاعات اساسی فضایی که گرفته اید به شما داده میشود . شما با SqlServer به آن متصل میشود و جداول را به درونش Import میکنید. خوب برای اینکه نیازی به دستکاری سورس پروژه نباشد آدرس بانک را بصورتی که گفتم در فایل WebConfig ذخیره میکنیم و در برنامه نیز آدرس را از آن میخوانیم. بنابراین شما باید در فایل WebConfig خود کلیدی را برای آدرس بانک اطلاعاتی اضافه کنید و پروژه تان را هم ویرایش کنید و سپس قبل از آپلود کردن پروژه تان به هر سایتی ، این رشته آدرس بانک اطلاعاتی را در WebConfig تغییر دهید و سپس فایل WebConfig را آپلود کنید.

    امیدوارم که مشکلتان حل شود

  30. #110
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    برنامه من اصلا از SqlServer نمی خواهد استفاده کند.
    من از Access استفاده میکنم.

    ؟؟؟؟

  31. #111
    نقل قول نوشته شده توسط afsar
    سلام
    من متوجه نشدم اگه سایت خودش webconfig نداشت باید چکار کنم؟
    من webconfig خودم هم upload کردم ولی بازم جواب نداد.

    من از سایت http://www.brinkster.com استفاده می کنم
    لطفا راهنماییم کنید
    این مواردی است که سایت فوق رسما ساپورت می کند :
    http://www.brinkster.com/Hosting/PackageComparison.aspx

    asp.net فقط برای حالتهای پولی ارائه شده.

  32. #112
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    من با بانکهای اطلاعاتی OleDb روی سایت کار نکرده ام ولی اصلا شاید مشکل شما مربوط به بانک اطلاعاتی نباشد . لطفا مشکلتان را بطور کامل شرح دهید ، اگر پیام خطایی دریافت میکنید ذکر کنید .

    اگر از نظر شما مانعی ندارد آدرس کامل فضایی را که گرفته اید و درست کار نمیکند در پیام بعدی ذکر کنید.
    اگر برایتان اشکال امنیتی دارد میتوانید به ایمیل من ارسالش کنید .

    والسلام

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    این آدرسشه :
    http://www45.brinkster.com/afsarnet

  34. #114
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    پاسخ Spoofed درست بوده است . سایت شما برای فضای مجانی 3 ماهه ای که میدهد ، ASP.NET را ساپورت نمیکند .
    بنابراین باید از سایت دیگری استفاده کنید . مثلا WebMatrixHosting.NET

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    ممنون :wise1:

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    کسی میدونه چرا hypeylink بر روی سرور کار نمیکنه؟

  37. #117
    دوستان من تمام فایلهلیم را کپی کرده ام و با نرم افزار آنالایزر تمام جدول هایم را کپی کرده ام اما این error را می دهد.
    SELECT permission denied on object 'article', database 'H_dotnetprince', owner 'dbo'.
    میشه بگید مشکل کجاست

  38. #118
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    شاید مشکل اینجا باشد که owner جدول dbo است و شما مطمئنا با نام و کلمه عبور یک کاربر معمولی متصل میشوید ولی اگر این کاربر شما اجازه استفاده از جدول را داشته باشد نباید خطایی دریافت کنید.
    به هر حال وقتی داده ها را بصورت آبجکتی import میکنید owner آنها dbo میشود (یعنی از گزینه سوم دیالوگ import استفاده میکنید) ولی اگر بعنوان جدول آنها را import کنید (گزینه اول دیالوگ import) آن وقت owner آنها کاربری میشود که توسط نام و کلمه عبور آن به پایگاه داده وصل شده اید .

    اگر مشکلتان اینطوری حل شد لطفا به من هم اطلاع دهید (فکر نکنم علتش این باشد)

  39. #119

    آپلود کامل SQL DB

    چطور دیتابیس اس کیو ال را با تمامی رکوردهایش در وب ماتریکس آپلود کنم؟

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    این error برای چیه؟

    http://www.hima.ws/Searcharoo.aspx

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی webApplication روی بستر LAN
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 14:54 عصر
  2. یکسری کنترل ASP.NET برای سرعت بخشیدن به تولید WebApplication
    نوشته شده توسط mahdihg در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 12:14 عصر
  3. نحوه راه اندازی یک webapplication بر روی هاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 09:08 صبح
  4. عدم اجرای WebApplication آن طور که هست !
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •