صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 185

نام تاپیک: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

  1. #41
    اقایون سلام
    من مشکلم حل نشد
    موقع Connect شدن به Sql Server پیغام : Unable to Connect to Server db1.europe.webmatrixhosting,1439
    [microosft][ODBC Sql Server Driver][DBNETLIB]Sql ]Sql Server Dosnot exist or Access denied
    میده
    مشکلم کجاست؟
    لطفآ
    :oops:

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    به پروفایل خودتون مراجعه کنید و دقیقا نام سرور و غیره را یکبار دیگر ببینید

    برای اتصال به آن در کوئری آنالایزر
    ( برای من برای مثال : )

    نام سرور
    db.europe.webmatrixhosting.net,1437

    User ID
    در پروفایل مشخص شده :wink:

    Password
    هم که می دونید

    سپس روی دکمه ی اتصال کلیک کنید

    همین!

    ( در ضمن یک FAQ خوب در این زمینه در همان سایت هست + یک فوروم عالی )

    این موارد را می توانید در فایل web.config ایی که خود هاست برای شما ایجاد کرده است مشاهده کنید.
    اگر آنرا سهوا پاک کرده اید مهم نیست! اکانت خود را دیلیت کنید و سپس یک اکانت دیگر باز کنید
    حالا از این فایل گرانبها یک بک آپ تهیه کنید و سپس کمی محتویات آنرا مرور کنید بد نیست !

  3. #43
    سلام
    vnsapi32.dll را از کجا میتونم گیر بیارم
    من از روی Lan نمیتونم به Sql server که روی یه سرور دیگر قرار گرفته Connect بشم
    مثلا db1.europe.webmatrixhosting.net,1439
    و پیغام میده که این فایل vnsapi32.dll را پیدا نمیکند .چیکار کنم؟

    از کجا گیرش بیارم؟؟؟؟؟ :( :cry:

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    عزیزان من برنامم رو نوشتم و تمام مطالب اینجا رو هم خوندم و لی بازم برنامم رو هاستم درس کار نمی کنه!!!
    یعنی مثله وب کنفیگ براش حل نمیشه من همه دایرکتوری برنامم رو تو یه دایرکتوری از شاخه اصلی هاستم کپی کردم
    و برنامم هم تو آِآس درست کار میکنه میشه کمک کنید؟
    یا علی

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    راستی اینم لینکش
    راستی نمیدونم چی شده هاستم نمیزاره فایل ام دی بیم رو توش قرار بدم یعنی تو دایرکتوریش فایل بانک اطلاعاتی نیست

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    و لی بازم برنامم رو هاستم درس کار نمی کنه!!!
    چه error می ده؟؟

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    ران تایم ارور میده
    یه کلیک کن و ببین

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    جناب mes
    توی فایل web.config ات
    این کد رو تغییر بده تا خود error رو نمایش بده
    <customErrors mode="On" />

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    سهیل جان ولی این برنامم انگار از وب کانفیقخودش که تو دایرکتوریشه استفاده نمی کنه نمیدونم انگار از مال سایتم استفاده میکنه یعنی من نمیدونم کجاست؟ونمیتونم عوضش کنم

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    برو شاخه amalak رو توی هاستت ،ساب دومین کن و امکان اجرای asp.net رو هم بهش بده( asp.net رو enable کن) .تا اون موقع از فایل web.config خودش استفاده می کنه. یا می تونی توی روت اصلی توی web.config رو اون تغییراتی که بالا گفتم انجام بده.


    یک احتمال دیگه هم میدم که asp.net رو enable نکردی

    اگر مشکل درست کردن ساب دومین را داری می تونی از امکانات سایت webhostingmatrix استفاده کنی.

    موفق باشی

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    من رفتم تو یالثارات یه ساب دومین باز کردم و ای اس پی دات نت ش رو هم فعال کردم و تمام فایلهام رو ریختم تو روت اصلیش اما بازم نشamlak.yalasarat.com/webform3.aspx

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    سهیل جان درست شد دستت درد نکنه کار ما را افتاد اما عزیزان یه راهنمایی هم در مورد اینکه چجوری تو یه دایرکتوری درست کار کنه؟ :kiss:

  13. #53
    این سایتی که من آپلود کردم ران تاین اررور میده یعنی چی؟
    یه سری بزنید ببینید مشکلش چیه:
    www.digitallsun.com/home.aspx

  14. #54
    :flower:

  15. #55
    :flower:

  16. #56
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69
    بر روی هاست های دیگر مانند هاست آقای اسیستنت:
    یک فولدر برای کارهای ASP.NET طراحی شده است. در ASP.NET هر فولدر فقط یک وب اپلیکیشن به حساب می آید یعنی شما نمی توانید داخل آن چند فولدر درست کنید و سپس هر کدام دایرکتوری bin مخصوص خودشان را داشته باشند. یعنی تمام این فولدرها داخل فولدر اصلی ما یک برنامه به حساب می آیند پس باید فقط یک bin داخل روت اصلی و یک وب کانفیگ داخل روت اصلی باشد.
    برای رفع این مشکل تمام bin های فولدرهای دیگر در زیر دایرکتوری های داخل روت اصلی باید به درون روت اصلی move شوند و همچنین زیر فولدرها دیگر نباید دارای وب کانفیگ باشند چون جزیی از یک وب اپلیکیشن به حساب می ایند و نه اینکه خودشان مستقل باشند.
    یعنی همه چیز از bin داخل روت اصلی و وب کانفیگ داخل روت اصلی تعذیه می شود. چون همانطور که گفتم هر دایرکتوری اصلی و تمام زیر فولدرهای آن تنها یک وب اپلیکیشن به حساب می آیند.
    این راه حل خیلی کمکم کرد. ممنون .این مشکل من نیز بود.
    ولی یه سوال !! چرا نمیشه در ساب دایرکتوریهای دیگه که همه توسط یک پروژه ویژوال استودیو درست شده اند یک web.config جداگانه تعریف نمود ؟ شاید فرد بخواد که دسترسی های امنیتی اون subdirectory با دسترسی امنیتی که در روت تو کانفیگ اصلی نوشته فرق داشته باشه ؟ و این با نوشتن یک web.config تو همون دایرکتوری خاص به راحتی امکانپذیره.
    با تشکر

  17. #57
    با عرض سلام
    یک هاست مجانی معرفی کنید

  18. #58

  19. #59
    با عرض سلام
    من صفحات قبلی این تاپیک را خواندم متوجه شدم برای انتقال برنامه به هاست باید تمام شاخه برنامه رابه
    هاست کپی کنیم اما سوالی دارم ایا برای تمام هاست ها همین طور است اگر این طور است پس
    قسمت ستاپ برای وب برای چه کار است

  20. #60
    برای درست کردن ست آپ همانند برنامه های معمولی که روی کامپیوتری دیگر نصب می شوند عمل می کند. این نوع ست آپ خودبخود دایرکتوری مجازی درست کرده و همچنین فایلها را داخل این دایرکتوری مجازی کپی می کند. بدیهی است که این روش کاربردی برای هاست ها ندارد .... یعنی شما نمی توانید فایل exe را بدون مجوزهای لازم روی سرور اجرا کنید...
    اما برای توزیع کد بد نیست.

  21. #61

  22. #62
    کمک فوری
    من از طریق Query Analyser به Server روی WebMatrix وصل شدم ولی نمیدونم چه جوری جدول هام و .. رو Upload کنم.
    خواهش می کنم هر چه سریعتر جواب بدین

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    از طریق اینتپرایز منیجر تمام جداول برنامه رو انتخاب کنید. کلیک راست. سپس گزینه ی ساخت اسکریپت را انتخاب کنید. در اینجا اسکریپت تولید جداول تولید می شود. حالا این اسکریپت از طریق کوئری آنالایزر روی هاست قابل اجرا است.

    موفق باشید.

  24. #64
    خیلی ممنون از راهنماییتون.
    من این کار رو کردم.
    من Connection String برنامه خودم رو بر طبق اطلاعاتی که MATRIX بهم داده بود تغییر دادم اما هنوز هم نمی تونم از طریق برنام به SERVER اون وصل بشم .آیا باید فایل دیگه ای رو هم دستکاری کنم؟ یا Connection String برنامم باید طور خاصی باشه؟
    ممنون می شم اگه زودتر جواب بدین. :oops:

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    خسته نباشید

    وقتی یه سایتی میسازیم تو فرانت پیج و سیو میکنیم عکسها رو هم خودش تو فولدر مربوطه سیو میکنه.
    حالا وقتی با vs.net یه سایت میسازیم عکسها رو که داخل فولدر مربوطه سیو نمیکنه.
    آیا برای آپلود عکسها را هم باید آپلود کرد؟
    حالا مسیرش فرق کنه مشکلی نداره؟؟





    با تشکرات فراوان

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    وقتی سایتی درست می کنید ، چه در اینجا و چه در فرانت پیج و چه در هر جای دیگری ، *هنگام آپلود* ، باید عکس ها را هم آپلود کنید. باید مسیر عکس ها هم درست باشد.

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    آقای نصیری من هر کاری می کنم که بتوانم از این سایت webmatrixhosting.net بیشتر از 30 روز استفاده کنم نمی شود .
    یعنی هم با File manager خودش و هم با Cute FTP فایل آپلود کرده ام اما زمان من هر روز یکی کم می شود.
    آیا راهی برای استفاده بیشتر از 30 روز از این سایت وجود دارد ؟

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    راه قانونی نه!
    توصیه می کنم یک هاست ارزون بخرید و کارهاتون رو بر روی آن تست کنید. برای کارهای اصلی تجربه ی خوبی خواهند بود.

  30. #70
    این هاستی رو که معرفی می کنم از نظر امکانات خیلی عالیه!
    asp و asp.net پشتیبانی می کنه.
    خلاصه خودتون ببینید:
    www.somee.com/FreePackage.aspx

    105 MB Disk Space 
    2 GB Monthly bandwidth
    FTP Access
    Free third level Domain
    ASP support
    ASP.NET support
    ASP.NET code behind
    MS Access databases
    No file size limit!
    No Setup Fee!
    No Monthly Fee - Free!
    Instant Setup!


    راستی آدرس سایتون هم به صورت www.you.somee.com می شه!

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    SalarSoftجان از راهنمایی شما ممنون :flower:

    آقای نصیری شما چه هاستی رو پیشنهاد می کنین ؟
    (2 یا 3 مگ فضا برای دات نت من کافیه)

  32. #72
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من این هاست های ویندوزی ایرانی رو تست کردم و از هیچکدوم راضی نیستم!
    1- پارس وب http://www.parsweb.net/
    2- http://ouriran.com/
    3- بکر

  33. #73
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من از ایران هاست استفاده میکنم و کاملا راضیم: http://www.iranhost.com

    بخصوص پشتیبانی شون خیلی خوبه و همیشه آنلاین هستند.

    در ضمن، 2 یا 3 مگابایت ظرف یکی دو هفته تموم میشه، بنابراین از همون اول 20 مگابایت (حداقل) بگیرید.

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    :thnx::thnx::thnx:

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    سلام

    من مطالب این تاپیک رو خوندم. می شه در مورد Scripting بیشتر توضیح بدید که چی هست و به چه کاری می آید؟

    ممنون

  36. #76
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    در کجای این تاپیک راجع به Scripting بحث شده بود؟

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    این که شما گفتید:

    از طریق اینتپرایز منیجر تمام جداول برنامه رو انتخاب کنید. کلیک راست. سپس گزینه ی ساخت اسکریپت را انتخاب کنید. در اینجا اسکریپت تولید جداول تولید می شود. حالا این اسکریپت از طریق کوئری آنالایزر روی هاست قابل اجرا است

  38. #78
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    مربوط به SQL-Server است. حالت استفاده از محیط کوئری آنالایزر و نوشتن دستورات sql (اسکریپت ها در اینجا) در آن و اجرای آنها.

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181
    در این تاپیک گفته شده که می توان از طریق اینترپرایز منیجر جداول را upload کرد. برای رجیستر کردن سرور و تعریف آن آیا می بایست آدرس سایت رو نوشت. ( IP سرور را ندارم ) مثلا: در ویزارد New Register... بنویسم: http://www.mysite.com و بعد user name و پسورد؟ درست است؟ من این کار را انجام می دهم و پیغام می دهد:

    Invalid connection. ConnectionOpen(ParseConnectParams()&#4 1;


    و وصل نمی شود.

  40. #80
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    نه.
    هاست شما کجاست؟ اگر امکانات اس کیوال سرور به شما داده باشد 4 مورد را به شما *حتما* گفته:
    1- آی پی سروری که اس کیوال سرور روی آن است (الزاما آی پی هاست نیست)
    2- یوزر نیم برای اتصال
    3- پسورد برای اتصال به اس کیوال سرور
    4- نام یک دیتابیس از پیش ایجاد شده برای استفاده شما

    اگر نگفته با آنها تماس بگیرید و خون به پا کنید! :)

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی webApplication روی بستر LAN
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 13:54 عصر
  2. یکسری کنترل ASP.NET برای سرعت بخشیدن به تولید WebApplication
    نوشته شده توسط mahdihg در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 10:14 صبح
  3. نحوه راه اندازی یک webapplication بر روی هاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 07:08 صبح
  4. عدم اجرای WebApplication آن طور که هست !
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •