صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 185

نام تاپیک: نحوه راه‌اندازی یک WebApplication بر روی یک هاست؟؟؟

  1. #121
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    قبل از هر چیزی یک سوال دارم و آن اینکه برنامه شما در LocalHost خودتان قرار دارد یا روی اینترنت ؟
    باید بررسی کنیم که این خطا چه موقع بوجود می آید ، ولی در مورد مسیر های یک برنامه باید بگویم که تمامی شاخه های درون یک برنامه جزیی از آن هستند ، پس اگر چنین شاخه ای در برنامه شما هست نباید مشکلی داشته باشید مگر اینکه :
    - یک برنامه باید به IIS به عنوان یک Application دات نت شناسانده شود برای این کار باید روی مسیر آن یک Virtual Directory ایجاد کنید و سپس در قسمت Settings دیالوگ خصوصیات آن شاخه مجازی گزینه های زیر را فعال کنید :
    Enable ASP.NET Server Side Debugging
    Enable ASP.NET Client Side Debugging
    این مشکل عموما وقتی پیش می آید که برنامه را روی سیستم دیگری میبرید و میخواهید اجراش کنید ، چون VS.NET خودش برای پروژه های جدید شاخه مجازی را بطور اتوماتیک میسازد و شما روی سیستم های دیگر خودتان بطور دستی باید آن را ایجاد کنید

  2. #122
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    سلام

    این لینکی که دادم رو روی اینترنت قرار دادم و بر روی localhost هیچ مشکلی نداشتم.
    برنامه ی من هم به عنوان یک app شناخته شده و این لینکی که دادم تنها یه فرمی از ریشه ی برنامه ام هست.

    با تشکر از توجهتون

  3. #123
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    :) اگر توجه کنید مسیری که در آن بدنبال فایل میگردد یک مسیر محلی است :
    c:\Inetpub\wwwroot\MainWeb
    خوب پس معلوم میشود که شما از متدهای System.IO.Directory استفاده کرده اید یا کنترل دیگری که بصورت توکار دارد از متدهای ان استفاده میکند و آدرس را مطلق داده اید .
    بنابراین به آدرس ها در تنظیمات پروژه تان یا در کد برنامه تان توجه کنید و آدرس ها را بصورت نسبی بدهید مثل :
    <span dir=ltr>Response.Redirect("Books/Romans.aspx")</span>

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    من برای رفتن به صفحه ای که error میده یه hyperlink گذاشتم و آدرسش هم مثل بقیه هست ولی بقیه لینکا که هیچ مشکلی ندارن

  5. #125
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    :oops: ببخشید ، لطفا توضیح بدید تو این صفحه جستجو از چه کنترلهایی استفاده کرده اید و کد اون رو هم بررسی کنید

  6. #126
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    از کنترل خاصی استفاده نکردم ولی کدش رو از اینترنت گرفتم و گذاشتمش توی سایت

  7. #127
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    اگه ممکنه کدش رو یا اینجا بزنین یا به ایمیلم ارسال کنید :
    Vahid_Keyany@Yahoo.com
    فکر میکنم که مشکل توی کد اون باشه چون خطا ، خطای زمان اجراست که در طول اجرا شدن صفحه داره اتفاق می افته حتما کد Page_Load هم همراهش باشه

  8. #128
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    کدش که خیلیه

    ولی از اینجا گرفتم:
    http://www.codeproject.com/aspnet/Searcharoo.asp

    با تشکر

  9. #129
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    با سلام

    کدش خیلی پیچیده بود . من که اصلا نتونستم تو یک پروژه ازش استفاده کنم . مرتب خطاهای مختلفی میده که باید فایلهاش رو ویرایش کنی . اصل مشکل هم اینه که کدها رو توی کد HTML نوشته و از Code Behind استفاده نکرده .

    به هر حال توی مقاله نویسنده توضیح داده بود که در فایل Web.Config پروژه باید کلید های زیر را وارد کنید :
    <span dir=ltr>

    &lt;appSettings>
    &lt;!--physical location of files-->
    &lt;add key="Searcharoo_PhysicalPath" value="c&#58;\Inetpub\wwwroot\" />
    &lt;!--base Url to build links-->
    &lt;add key="Searcharoo_VirtualRoot " value="http&#58;//localhost/" />
    &lt;!--allowed file extension-->
    &lt;add key="Searcharoo_FileFilter" value="*.html"/>
    &lt;/appSettings>
    </span>

    خوب روشنه که Value ها رو هم باید با مقادیر مناسب مقدار دهی کنید .
    امتحان کنید و به من هم اطلاع بدید .
    متشکرم.

  10. #130
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    این کدیه که من قرار دادم

    &lt;appSettings>
    &lt;!--physical location of files-->
    &lt;add key="Searcharoo_PhysicalPath" value="c&#58;\Inetpub\wwwroot\MainWeb" />
    &lt;!--base Url to build links-->
    &lt;add key="Searcharoo_VirtualRoot " value="http&#58;//localhost/" />
    &lt;!--allowed file extension-->
    &lt;add key="Searcharoo_FileFilter" value="*.aspx"/>
    &lt;/appSettings>


    حالا باید روی سایت هم امتحان کنم
    و بهتون خبر میدم :)

  11. #131
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    از این قسمت error میگیره:
    &lt;!--physical location of files--> 
    &lt;add key="Searcharoo_PhysicalPath" value="c&#58;\Inetpub\wwwroot\MainWeb" />


    باید چی به جاش بذارم ؟

    با تشکر

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    سلام

    من با توجه به این کد
    m_path = ConfigurationSettings.AppSettings&#91;"Searcharoo_  PhysicalPath"&#93;;

    و

    if &#40;null == m_path&#41; 
    &#123; // use the path of the search ASPX page
    m_path = Server.MapPath&#40;"."&#41;;
    &#125;


    اومدم خط اولی در webconfig یعنی همون خطی که ازش error میگرفت رو پاک کردم و مثل اینکه مشکلم حل شد :mrgreen:

    لطفا اینجا رو ببینید:
    http://www.hima.ws/Searcharoo.aspx

  13. #133
    لطفا بگویید که در کدام پوشه در روی local میتوان فایلهای mdb,ldf رامیتوان یافت.زیرا من در پوشه db مربوط به هاست دیتا بیسی که از روی کامپیوتر خودم back up کرده بودم.را گپی کردم تا مدیر سایت ان را atach کند اما مدیر سایت میگوید که باید فایل های فوق را کپی کنم.
    من از هاست زیر استفاده میکنم:
    aryanic.comبا تشکر.

  14. #134
    با سلام.
    یکی از همکاران مناسفانه هاست را به هم ریخته و پوشه های زیادی را در ان ریخته که نمیدانم کدام یک ازاول بوده و.....من بدون توجه به اینها با توجه به اولین صفحه همین تاپیک رفتم و فقط فایلهای درون وب اپلیکیشن را کپی کردم اما خطای زیر ظاهر شد:
    You are not authorized to view this page
    لطفا بگویید که ایا لازم است برای رفع این خطا سایر پوشه های wwwroot را نیز کپی کنم.ایا لازم است پوشه هایی را که همکارم کپی کرده است را پاک کنم.در ضمن من یک بار نیز کل webapplicationرا نیز کپی کردم باز هم.....
    لیست پوشه هایی که هم اکنون در www هاست موجودند:
    private vtivnf وvtipvt,aspnet_client,bin cgibin,images,ndexesfile,states
    من از این هاست استفاده میکنم.http://aryanic.com/

    با تشکر !

  15. #135
    You are not authorized to view this page
    فکر کنم این مشکل از Permision است ! که اون از حالت Everyone خارج شده است!
    سری به کنترل پنل هاستینگ خود بیزنید و این قضیه را چک نمایید !

    :موفق:

  16. #136
    با تشکر
    مدیر سرور میگوید که 20 سایت در روی سرور کار میکنند بدون اینکه ما به ای ای اس و... از سرور دست بزنیم.می گو ید که هر اشکالی است از تنظیمات پروژه خودت است.این پروزه هم که در روی کامپیوتر خودم جواب میدهد نمیدانم...؟

  17. #137
    من همون فایل که آقای نصیری قرار داده بودن رو قرار دادم ولی با ان ارور برخورد میکنم

    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a &lt;customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This &lt;customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


    &lt;!-- Web.Config Configuration File -->

    &lt;configuration>
    &lt;system.web>
    &lt;customErrors mode="Off"/>
    &lt;/system.web>
    &lt;/configuration>


    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's &lt;customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


    &lt;!-- Web.Config Configuration File -->

    &lt;configuration>
    &lt;system.web>
    &lt;customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    &lt;/system.web>
    &lt;/configuration>

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    shakiba_12
    شما ابتدا این قسمت از فایل web.config رو ویرایش کنید تا خطا رو نشون بده:

    &lt;configuration> 
    &lt;system.web>
    &lt;customErrors mode="Off"/>
    &lt;/system.web>
    &lt;/configuration>



    یعنی باید قسمت customErrors mode را برابر با "Off" قرار بدید..

    وقتی اینو درست کردید یه بار دیگه سایتتون رو بیارید تا خطا رو نشون بده..

  19. #139
    off هست

  20. #140
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    شاید off رو درست ننوشتین
    Off درسته
    چون برنامه ات یه خطایی داره که باید در وب کانفیگت حتما این را که گفتم درست کنی تا بدونی خطا از کجاست :)

  21. #141
    نقل قول نوشته شده توسط AspNet
    شاید off رو درست ننوشتین
    Off درسته
    چون برنامه ات یه خطایی داره که باید در وب کانفیگت حتما این را که گفتم درست کنی تا بدونی خطا از کجاست :)

    باز هم اجرا نمی شود
    :(

    &lt;?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    &lt;configuration>
    &lt;appSettings>
    &lt;/appSettings>
    &lt;system.web>
    &lt;!-- DYNAMIC DEBUG COMPILATION
    Set compilation debug="true" to enable ASPX debugging. Otherwise, setting this value to
    false will improve runtime performance of this application.
    Set compilation debug="true" to insert debugging symbols &#40;.pdb information&#41;
    into the compiled page. Because this creates a larger file that executes
    more slowly, you should set this value to true only when debugging and to
    false at all other times. For more information, refer to the documentation about
    debugging ASP .NET files.
    -->
    &lt;compilation defaultLanguage="vb" debug="true" />
    &lt;!-- CUSTOM ERROR MESSAGES
    Set customError mode values to control the display of user-friendly
    error messages to users instead of error details &#40;including a stack trace&#41;&#58;

    "On" Always display custom &#40;friendly&#41; messages
    "Off" Always display detailed ASP.NET error information.
    "RemoteOnly" Display custom &#40;friendly&#41; messages only to users not running
    on the local Web server. This setting is recommended for security purposes, so
    that you do not display application detail information to remote clients.
    -->
    &lt;customErrors mode="Off" />
    &lt;!-- AUTHENTICATION
    This section sets the authentication policies of the application. Possible modes are "Windows", "Forms",
    "Passport" and "None"
    -->
    &lt;authentication mode="None" />
    &lt;!-- APPLICATION-LEVEL TRACE LOGGING
    Application-level tracing enables trace log output for every page within an application.
    Set trace enabled="true" to enable application trace logging. If pageOutput="true", the
    trace information will be displayed at the bottom of each page. Otherwise, you can view the
    application trace log by browsing the "trace.axd" page from your web application
    root.
    -->
    &lt;trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="false" traceMode="SortByTime" localOnly="true" />
    &lt;!-- SESSION STATE SETTINGS
    By default ASP .NET uses cookies to identify which requests belong to a particular session.
    If cookies are not available, a session can be tracked by adding a session identifier to the URL.
    To disable cookies, set sessionState cookieless="true".
    -->
    &lt;sessionState
    mode="InProc"
    stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1&#58;42424"
    sqlConnectionString="data source=127.0.0.1;Trusted_Connection=yes"
    cookieless="false"
    timeout="20"
    />
    &lt;globalization requestEncoding="windows-1252" responseEncoding="windows-1252" fileEncoding="windows-1252" culture="en-US" uiCulture="en-US" />
    &lt;/system.web>
    &lt;/configuration>

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    بر روی لوکال درست کار میکنه؟

  23. #143
    با سلام.لطفا هرکس که جواب این سوال را میداند جواب دهد:
    در پوشه www در هاست هیچ پوشه ای ندارم .میخواستم ببینم ایا وجود پوشه هایی نظیر _privateو asp_client و......ضروری است؟

  24. #144
    نقل قول نوشته شده توسط AspNet
    بر روی لوکال درست کار میکنه؟
    روی کامپیوتر خودم که وب کانفیگ همونیه که خود دات نت ایجاد میکنه با این فرق میکنه

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    پس فعلا وب کانفیک خودتون رو جایگزین کنید و تغییراتی که وب کانفیک سایت داده رو در کانفیگ خودتون اعمال کنید ببینید چی میشه

    البته اینو حتما یادت نره:

    &lt;customErrors mode="Off" />

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    من در سایتم یک یوزر کنترل دارم اما با اینکه اونو آپلود میکنم اما بازم خطای : Could not load type user control رو میده
    مشکل کجاست؟

    با تشکر

  27. #147
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    نقل قول نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany
    با سلام.لطفا هرکس که جواب این سوال را میداند جواب دهد:
    در پوشه www در هاست هیچ پوشه ای ندارم .میخواستم ببینم ایا وجود پوشه هایی نظیر _privateو asp_client و......ضروری است؟

    گاهی اوقات اینطوری هست . مثلا من در ویندوز 2003 سرور این پوشه را نداشتم ولی در ویندوز های Professional داشتم .

  28. #148
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43

    Wink

    شکیبا تو کد وب کانفیگ یکی از سایتهام که درست کار کرده customErrors روی RemoteOnly تنظیم شده است . لطفا به پیام های خطا بیشتر توجه کنید. البته کد سایت من به زبان C#‎ بوده است .

    تا جایی که یادمه دو سه ماه پیش در صفحه جواب دادن به بحث تو این فروم یک نوار ابزار فرمت وجود داشت اما حالا نیست ! جل الخالق !!!

  29. #149
    با عرض سلام
    من یک مشکل توی database دارم
    1-من وقتی با access می نویسم و upload می کنم روی سایت error می ده.
    کد:
    con= New OleDbConnection( "PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=bankafs.mdb" )
    و error اون اینه:
    Could not find file 'c:\windows\system32\inetsrv\bankafs.mdb'.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
    2-وقتی sql server مینویسم :
    کد:
    con=new sqlconnection("server=localhost;database=bankafs")
    con.open()
    error می ده که البته من بجای localhost اسم اون host رو مینویسم ولی ایراد می گیره.
    خیلی مچکر می شم اگه کمکم کنید.

  30. #150
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608

    Arrow

    نقل قول نوشته شده توسط hamid314
    کد:
    con= New OleDbConnection( "PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=bankafs.mdb" )
    .
    به جای این کد از عبارت زیر استفاده کن
     

    con= New OleDbConnection( "PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" + Server.MapPath("") <A href="mailto:+@"\bankafs.mdb">+@"\bankafs.mdb" )

  31. #151
    خیلی مچکرم از شما unicorN
    راهنمایی شما مشکلم را با access کرد
    اما هنوز در sql server نمی دونم چطوری با query analyzer جداول databaseخودم رو روی server hostبفرستم.
    شما سایتی اطلاع دارید که از sql server حمایت کند.البته بجز hostwebmatrix.net
    بسیار مچکرو از راهنمای شما.روز خوبی داشته باشید.

  32. #152

    Unhappy web config

    سایت من هم یک همچین مشکلی دارد و پیغام خطا می دهد و در پیغام خطا مشکل web config را می دهد اما متاسفانه من اصلا برای سایتم web config ندارم و نمی دونم از کجا بیارم لطفا کمکم کنید

  33. #153
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    تو شاخه ای که سایت رو ساختید کنار فایلهای دیگه یک فایل بنام Web.Config هست وقتی پروژه تون رو تو ویژوال استودیو باز میکنید تو پنجره Solution Explorer باز هم این فایل رو میبینید.

  34. #154
    salam
    man dar dorost kardane yek projee web dar Visual Stuido.Net 2001 be moshkel barkhoram be tori ke hengam dorost kardan yek proje jadide web safhee avale proje baz nemishavad lotfan man ra rahnamaee konid

  35. #155
    آیا نوشتن خط
    &lt;add key="ConnStr" value="data source=db1.europe.webmatrixhosting.net,1435;Connec t Timeout=30;User ID=aspnet_persia;Password=XXXX;database=H_aspnet_p ersia" />
    در Web.config الزامی است.؟

  36. #156
    الزاما نه اما ترجیحا بله.
    میتونید key فوق را حذف کرده و به طور مستقیم اقدام به نوشتن Connection String در کدهای برنامه خود کنید.
    موفق باشید.

  37. #157
    سلام می خوام بدونم این فایل dll در دات نت 2 کجا رفته و ما باید چیرو آپلود کنیم؟؟؟

  38. #158
    سلام
    من یک سایت با asp.net ساختم با 20 تا وب فرم برای اعلام نمرات یک مدرسه شلوغ. از بانک sql استفاده کردم و12 تا جدول دارم و کلا حدود 10 تا عکس . اگه میشه به من بگید برای این سایت چقدر فضا لازمه ؟ ممنون میشم .


    اگه بعدا بخوام قسمت ارسال email بهش اضافه کنم چی؟ برای این کار جایی که فضای اولیه رو ازش گرفتم باید سرور میل داشته باشه یا بعدا میشه اوونو گرفت ؟

  39. #159
    با سلام خدمت دوستان.
    لینک زیر رو ببینید :
    http://www.inotas.org/WebForm1.aspx

    دیتابیسم اکسس 2000 و در باکس عد 1 تا 5 رو میتونید وارد کنید بعد باتون رو بزنید

    این Error برای چیه؟

  40. #160
    همان طور که گفته شده، باید المنت customErrors رو برابر با Off قرار بدی تا خطا رو ببینی!
    این المنت به طور پیش فرض، مقدار RemoteOnly رو می پذیره...
    در ضمن، زمانی که قصد نمایش یک صفحه ی سفارشی برای خطاهایی که احیانا اتفاق می افتند رو داریو نام صفحه رو در قسمت defaultRedirect مشخص می کنی، مقدار customErrors رو باید برابر با On قرار بدی!
    موفق باشید.

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی webApplication روی بستر LAN
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 13:54 عصر
  2. یکسری کنترل ASP.NET برای سرعت بخشیدن به تولید WebApplication
    نوشته شده توسط mahdihg در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 10:14 صبح
  3. نحوه راه اندازی یک webapplication بر روی هاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 07:08 صبح
  4. عدم اجرای WebApplication آن طور که هست !
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •