نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برنامه ی تشخیص اعداد اول

  1. #1

    برنامه ی تشخیص اعداد اول

    سوال اینه که برنامه ای بنویسید که هر بار عددی رو بگیره و بگه اوله یا نه و این عمل تا هنگامی که عدد وارد شده مثبت باشد ادامه یابد
    من برای اینکه نشون بدم عدد وارده اوله یا خیر سورس زیر رو تهیه کردم
    حالا تو گذاشتن حلقش مشکل دارم
    میخوام این تویه حلقه باشه که وقتی عدد وارد شده مثبت باشه همینطور پی در پی برنامه اجراشه و وقتی عددی غیر مثبت بود به اجرای برنامه خاتمه بده
    با سپاس
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    {
    int n,i,c=0;
    clrscr();
    printf("enter the number:");
    scanf("%d",&n);
    for(i=1;i<=n;i++)
    {
    if(n%i==0)
    {
    c=c+1;
    }
    }
    if(c==2)
    printf("number is prime");
    else
    printf("number is not prime");
    getch();
    }
    [/quote]

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    birjand
    پست
    25

    برنامه ی تشخیص اعداد اول

    منظورتون همین حلقه بود دیگه ؟!؟!!؟

    while (1) {
    printf("enter the number:");
    scanf("%d",&n);
    if (n<0) break;
    for(i=1;i<=n;i++)
    {
    if(n%i==0)
    {
    c=c+1;
    }
    }
    if(c==2)
    printf("number is prime");
    else
    printf("number is not prime");
    }

    آخرین ویرایش به وسیله lizbazar : شنبه 15 فروردین 1388 در 23:42 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: برنامه ی تشخیص اعداد اول

    با سلام
    بهتره در حلقه for به جای n از جذر n استفاده کنی تا مرتبه اجرایی برنامه ات به شدت کم بشه و سریعتر اجرا بشه. استفاده از حلقه شمارشی از 1 تا خود n واقعا منسوخ شده. چون زمانی که به عددی بزرگتر جذر n برسیم و در خودش ضرب کنیم عددی بیشتر از n بدست میاد که مورد نظر ما نیست. در اصل اعدادی که بزرگتر از جذر n هستند و نوبت آنها در حلقه رسیده قبلا با اعداد پایینتر چک شده. مثلا وقتی i=2 باشه و بخش پذیر نباشه دیگه نیازی به چک کردن n/2 نیست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein71
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خونمون-اتاقم-روبروی مانیتور
    پست
    184

    نقل قول: برنامه ی تشخیص اعداد اول

    دوست عزیز من که درست حرفتو متوجه نشدم اما خودم یه برنامه برای تشخیص اعداد اول نوشتم،امیدوارم به دردت بخوره.(این برنامه سه تا عدد رو میگیره و در خروجی مشخص می کنه که این اعداد اول هستند یا نه)

    #include<iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int i1=1,i2=1,i3=1,p1=0,p2=0,p3=0,a,b,c,mod1,mod2,mod3 ;
    cout<<"Please enter three numbers:";
    cin>>a>>b>>c;

    while(i1<=a){
    mod1=a%i1;
    if(mod1==0)
    p1=p1+1;
    i1++;

    }

    while(i2<=b){
    mod2=b%i2;
    if(mod2==0)
    p2=p2+1;
    i2++;

    }

    while(i3<=c){
    mod3=c%i3;
    if(mod3==0)
    p3=p3+1;
    i3++;

    }
    if(p1==2)
    cout<<a<<" :"<<" aval ast!"<<endl;
    else
    cout<<a<<" :"<<" aval nist!"<<endl;

    if(p2==2)
    cout<<b<<" :"<<" aval ast!"<<endl;
    else
    cout<<b<<" :"<<" aval nist!"<<endl;

    if(p3==2)
    cout<<c<<" :"<<" aval ast!"<<endl;
    else
    cout<<c<<" :"<<" aval nist!"<<endl;

    getch();
    return 0;
    }

  5. #5

    نقل قول: برنامه ی تشخیص اعداد اول

    چجوری میشه با while نشون داد که عدد ورودی اول هست یا نه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •