نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    سیستم های خبرخوان فیدهای سایتهای مختلف رو جمع میکنن و توی دیتابیس شون قرار میدن
    حالا می خواستم ببینم که آیا با هر بار مراجعه کاربر تمام این فیدها چک میشن یا اینکه مثلا هر یک ساعت چک میشن و چطور میشه توی php این کارو انجام داد که هر یک ساعت یک کار خاص انجام بشه ؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    همیشه لزومی به ذخیره فیدهای سایتها نیست. معمولا فقط فیدها رو ترجمه می کنند.

    توی PHP یه راه اینه: میشه توسط crone Job یه اسکریپت رو در زمانهای خاصی اجرا کرد، چه فقط در یک زمان چه بصورت حلقه ای مثل هر یک ساعت یک بار.
    توی cPanel سایت cronJob رو پیدا می کنید. استفاده حرفه ای ازش نیاز به اطلاعات UNIX داره که تو اینترنت آموزشش هست.

    برای اینکاری که مدنظر شماست، cPanel امکانات آماده داره.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    اگه میشه یه توضیح کلی در مورد این سیستم ها بدید
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    کدوم سیستمها، فیدخوان ها؟
    فیدخوان ها فید رو بصورت XML از سایت مشتری داونلود می کنند و تگهای XML رو به HTML معمولی ترجمه می کنند مثلا
    <title>Ariticle Title</title>

    رو به (مثلا)
    <h2>Ariticle Title</h2>

    تبدیل می کنه. فرقش اینه که مرورگر <h2> رو بصورت تیتر نمایش میده ولی <title> رو نمیشناسه.

    هنر اصلی این سایتها، امکانات جانبیشون هست مثلا قابلیت شمارش بازدیدها، عضو شدگان و امکانات ارسال اطلاعات به سایتهای دیگه (= مثلا گوشه سایتتون فیدهای Yahoo news رو نمایش بدید) و ایمیل اطلاعات و .....

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    نحوه بروز رسانی این سیستم ها به چه شکلی هست مثلا یه سایت مثل بازنگار یا پارسیک .
    با مراجعه هر کاربر همه فیدها چک میشن یا اینکه در یک زمان خاص بروز رسانی میشن .
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

  6. #6

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    نحوه بروز رسانی بستگی به سیستم خودشون داره. هر دو مدلی که گفتید می تونه باشه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    اگر با هر مراجعه کاربر تمام فیدها لود شن و خونده بشن سرعت سیستم پایین میاد که !! نظر شما چیه ؟
    مثلا برای نوشتن یک سایت مثل بازنگار دات او آر جی کدوم بهتره ؟

  8. #8

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    ببینید، نحوه انجام کار بستگی به اون سایت داره.
    مثلا اگر سایت قدرتمند باشه، می تونه فیدها رو هر یک ساعت یکبار داونلود کنه و ذخیره کنه مثل گوگل که سرورهای قدرتمندی داره ولی روشهای دیگه هم مفیده و زیاد سنگین نخواهد بود چون عموما فایلها xml سنگین نیستند.
    بیشتر بستگی به ظرفیت سایت و سرور داره که بتونه چقدر اطلاعات رو همزمان پردازش کنه.

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    10

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    با عرض سلام
    من تازه اين تاپيك و خوندم راستش ميخوام بيشتر راجع به اين سيستما بدونم اگه ممكنه مقاله اي ،كتابي كه مرتبط با اين موضوع باشه قرار بديد
    من تو اينترنت خيلي سرچ كردم ولي مطلبي درمورد روش هاي پياده سازي اين سيستم ها نبود من در واقع ميخوام روشايي كه بكار برده شده رو مورد بررسي قرار بدم
    با تشكر

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    10

    نقل قول: نحوه کار سیستم های خبرخوان آنلاین

    جناب آقاي اميرحسين
    از تاپيكاتون معلومه اطلاعاتي راجع به اين سيستم ها داريد خواهشمندم اگه مطلبي داريد براي دانلود قرار بديد راستش من پروزه دارم ميخواستم در اين مورد كمكم كنيد
    ممنون ميشم.....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •