نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تشخیص Ip های شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    تشخیص Ip های شبکه

    با سلام به همه
    من یه برنامه دارم که توی اون می خوام که از ورودی یه Ip بگیرم و اگر اون IP درست بود، و همچنین کامپیوتری با همون IP در شبکه موجود و متصل بود، اون وقت یه کار خاص انجام بشه، می خوام بدونم که چه طور می شه فهمید آیا کامپیوتری با این IP در شبکه هست یا نه؟ (البته در حالت کلی تر چه طور می شه تمام IP های متصل به شبکه رو تشخیص داد)
    علاوه بر اون آیا اصلا کلاسی یا ... هست که مثلا از نوع IP باشه، یعنی اینکه مثلا ما بتونیم تشخیص بدیم که عدد وارد شده در فرمت یه IP استاندارد هست یا نه؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    50

    نقل قول: تشخیص Ip های شبکه

    دوست گرامی سلام
    1 - جهت کنترل IP فقط لازم است ip مورد نظر را ping کنی و اینو توی برنامه ات پیاده سازی کنی جهت کنترل دستی در Run سیستم cmd را اجرا سپس تایپ کن ping و بعد IP مورد نظر به طور مثال ping 10.163.2.28
    2- جهت کنترل ip شبکه نیز در یک حلقه for رنج ip های شبکه ping کن و آنهای که ping شد در یک لیست باکس قرار بدی
    ضمنا برنامه های تحت سی شارپ و یا روش ping کردن در برنامه را یک جستجو کنی کلی مطلب پیدا می کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    224

    نقل قول: تشخیص Ip های شبکه

    سلام
    برنامه Ping :
    using System.Net.NetworkInformation;

    string remoteMachineNameOrIP = "127.0.0.1";
    int timeOut = 5;
    Ping ping = new Ping();
    // Pinging remote maching
    PingReply reply = ping.Send(remoteMachineNameOrIP, timeOut);
    // Displaying the result
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append("Address:" + reply.Address.ToString());
    sb.Append("\nStatus:" + reply.Status.ToString());
    sb.Append("\nRoundtripTime:" + reply.RoundtripTime.ToString());
    MessageBox.Show(sb.ToString(), "Ping Result: " + remoteMachineNameOrIP);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    نقل قول: تشخیص Ip های شبکه

    سلام و ممنون از پاسختون، اما مشکل من اینه که می خوام IP یا نام تمامی کامپیوترهایی که در شبکه هستند رو بفهمم، یعنی من از ابتدا نام و IP رو ندارم.
    آخرین ویرایش به وسیله AmirAlimadadi : دوشنبه 17 فروردین 1388 در 10:21 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hamid411
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    59

    Thumbs up نقل قول: تشخیص Ip های شبکه

    من این برنامه رو قبل از عید واسه شبکه ای که دامین داشت تست کرده بودم کار می کرد،اسم کامپیوتر و آی پی و مک آدرس رو پیدا می کنه.
    فقط دوست من وقتی دکمه load رو می زنی طول می کشه تا گرید ویو پر شه به خاطر این هست که مک آدرس پیدا می کنه اگه اونو حذف کنی درست می شه

    شرمنده نتونستم تو سرور سایت آپلود کنم

    http://rapidshare.com/files/21804304...twork.zip.html

  6. #6

    نقل قول: تشخیص Ip های شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط hamid411 مشاهده تاپیک
    من این برنامه رو قبل از عید واسه شبکه ای که دامین داشت تست کرده بودم کار می کرد،اسم کامپیوتر و آی پی و مک آدرس رو پیدا می کنه.
    فقط دوست من وقتی دکمه load رو می زنی طول می کشه تا گرید ویو پر شه به خاطر این هست که مک آدرس پیدا می کنه اگه اونو حذف کنی درست می شه

    شرمنده نتونستم تو سرور سایت آپلود کنم

    http://rapidshare.com/files/21804304...twork.zip.html
    دوست عزیز میشه یه بار دیگه زحمت آپلود برنامه ات رو بکشی
    لینک بالائی پاک شده
    ممنون
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: تشخیص Ip های شبکه

    برای پیدا کردن ip
    public static void Main() {
    IPAddress[] a = Dns.GetHostByName(Dns.GetHostName()).AddressList;
    for (int i=0; i<a.Length; i++)
    Console.WriteLine ("IpAddr[{0}]={1}",i,a[i]); }

    }

    حالا شما ip ها را در آرایه دارید
    بنابراین میتونید برای خودتون ازش استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •