نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

  1. #1

    خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    سلام دوستان

    من می خوام که کاربر برا وارد کردن زمان مشخصی وقتی به همان زمان مورد نظر که رسید کامپیوتر shutdown ، restart ، stand by برود

    این کد های را می دونم ولی نمی دونم چطوری از تایمر استفاده کنم که به همون زمان مشخص که رسید این اعمال را انجام بدهد
    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/s"); 

    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/l");

    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "/r");

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    برای تایمر که می تونی از تایمر(Timer) استفاده کنی.اما اگه می خوای برنامه رو ببندی و اون تایمر هم کار کنه می تونی به روش زیر عمل کنی:

    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "-s -t 120");
    120 به ثانیه هست و برای از کار انداختن اون

    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "-a");
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    دوست عزیز منظور من اینه که اگر کاربر 2 ساعت در textbox وارد کرد طبق آن 2 ساعت این اعمال را انجام دهد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    دوست عزيز مي توني اين طور عمل كني كه برنامه بياد زمان سيستم رو چك كنه و اگه زمان وارد شده برابر زمان سيستم بود سيستم خاموش بشه.البته بايد از يه تايمر هم استفاده كني كه هر لحظه زمان سيستم رو بگيره و چك كنه.
    اگه مشكلت حل نشد بگو كدشو برات بنويسم بزارم ولي فكر كنم خيلي ساده باشه خودت بتوني بنويسي.

  5. #5

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    دوست عزیز من هم به این فکر بودم که با یه تایمر مقدار textbox چک کنه اگر مساوی آن بود این عمل را انجام بده مثلا الان ساعت 12:20:21 باشه من در textbox مورد نظر 12:21:00 بر اساس این اعمال را انجام بده اما من می خوام مثلا کاربر عدد 2 را وارد کرد بر طبق 2 ساعت این کار را انجام بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    خوب پس بايد اين كارو انجام بدي كه برنامه بياد عدد وارد شده رو بگيره و با زمان جمع كنه و حالا چك كنه تا به زمان مورد نظر برسه.

  7. #7

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    دوست عزیز اگه میشه یه شبه کد برام بنویس

  8. #8

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    دوستان کسی نیست من را راهنمایی کنه

  9. #9
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    دوست عزیز منظور من اینه که اگر کاربر 2 ساعت در textbox وارد کرد طبق آن 2 ساعت این اعمال را انجام دهد.
    خوب دوست عزيز عدد مربوط به TextBox رو تبديل به ثانيه كنيد و در كد زير وارد كنيد!


    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "-s -t " + TextBox1.Text);
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  10. #10

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    سلام دوستان

    روشی به ذهنتون نمی رسه به من کمک کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    بیا دوست عزیز اینم کد.
        
    DateTime se;
    se = DateTime.Now;
    string sd = se.ToString("HH");
    int 1 = sd;
    int 2 = sd+عدد داخل تکست باکس;
    if (sd == 2)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("ShutDown", "-s");
    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: خاموش کردن کامپیوتر با تایمر

    در این روش من ساعت رو در نظر گرفتم.خودت به راحتی می تونی روز ماه سال و دقیقه رو هم تنظیم کنی.
    بازم اگه مشکلی داشتی بگو اما فکر کنم دیگه بتونی مشکلت رو حل کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •