نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    Smile فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟

    من از راه شمردن تعداد درایوها این رو می فهمم ولی یکی مشکلی وجود داره و اون اینه که وقتی یه فلس رو به سیستم وصل می کنی و اولین باره که اون فلش وصل میشه،درایور فلش نصب میشه و در این بین ممکنه که چندبار یک درایو ایجاد و حذف بشه.بنابراین کاری که میخوام انجام بشه چندبار پشت هم انجام میشه
    لطفا اگه کسی ایونت پلاگ این فلش رو میدونه کمک کنه
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟

    این رو ببین شاید بتونی مشکلت رو حل کنی موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟

    سلام دوست من
    از این میتونی استفاده کنی
            public string RDriveName()
    {
    foreach (System.IO.DriveInfo D in System.IO.DriveInfo.GetDrives())
    {
    if (D.DriveType == System.IO.DriveType.Removable)
    return D.Name;
    }
    return null;
    }

    یا علی

  4. #4

    نقل قول: فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟

    من فکر می کنم که روشهایی که در بالا ذکر شدند راه حل این سوال نیست چون دوستمون می خواد موقعی که فلش وصل شد رو تشخیص بده نه و این کدها فقط لیست فلشهای وصل شده را می ده و نمیدونیم که کی اینها به سیستم وصل شدند ولی من فکر می کنم راه حل این مسئله با استفاده از Message های خود ویندوز هستش که من در ادامه به زودی مطلبی که قبلا پیدا کردم رو می زارم

  5. #5

    نقل قول: فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: فوری،کسی میدونه چطوری بفهمیم که یه فلش وصل شد؟

    از همه دوستانی که جواب دادند تشکر می کنم
    منظور من رو آقای رضاتاتی متوجه شدند.من خودم تونسته بودم با گذاشتن یه تایمر و شمردن تعداد درایوهای فلش،متوجه وصل شدن یه فلش بشم ولی اون مشکلی که گفته بودم بوجود می اومد.
    بازم از همه بچه ها ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •