نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه ميتونم يك تصوير كه در يك pictureboxگذاشتم توي هارد ذخيره كنم؟؟؟

  1. #1

    Question چگونه ميتونم يك تصوير كه در يك pictureboxگذاشتم توي هارد ذخيره كنم؟؟؟

    من يه برنامه نوشتم كه توش يه picture box،من ميخام كه كاربر با كليك روي يك دكمه
    پنجره ي save file dialog باز شه وكاربر بتونه تصويري كه توي picture box رو توي هارد زخيره كنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: چگونه ميتونم يك تصوير كه در يك pictureboxگذاشتم توي هارد ذخيره كنم؟؟؟

    سلام


    Dim DLs As New SaveFileDialog
    DLs.Filter =
    "All Picture|*.jpg"

    DLs.FileName =
    Nothing

    DLs.ShowDialog()
    If DLs.FileNames.Count > 0 Then PictureBox1.Image.Save(DLs.FileName)




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •