نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

  1. #1

    تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    با سلام
    چطور میشه چند تا نوار با رنگ ها مختلف به برنامه بدیم و برنامه رنگشو تشخیص بده؟؟
    میدونید که مثلا رنگ آبی انواع مختلفی داره . هدف من اینه که هر نوع آبی که دید تشخیص بده و بگه آبیه . روشی وجود داره که همه طیفهای یک رنگ رو برای برنامه تعریف کنیم؟؟

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    سلام
    من فکر کنم از یه شماره ای تا یه شماره ی خاصی مربوط به طیف رنگی یه رنگ خاص هست (البته دقیقا مطمئن نیستم) و شاید بشه از همین rgb خودمون استفاده کرد....
    یعنی اول رنگ اون نقطه رو جدا کنیم و بعد تو rgb مقایسه کنیم...

  3. #3

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    خوب اگه شما بدونی گستره عددی RGB واسه هر رنگ چیه کافیه با این کد که ضمیمه کردم RGB , HEX , هر نقطه از عکس رو پیدا کنی.پردازش RGB دیگه با خودت
    بفرما عزیز جان
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم
    ولی مشکل اصلی همین پردازششه!!!
    تو hex من منطقی رو نتونستم پیدا کنم که مثلا بگم اگه رنجش این بود آبیه
    RGB هم همینطور
    بازم سعی میکنم ببینم چی میشه
    بخاطر کد و راهنمایی متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    مقايسه كنيد

    If r > g And _
    g > b Or _
    r > b And _
    b > g Then
    Print "Color: " + cr

    ElseIf g > r And _
    r > b Or _
    g > b And _
    b > r Then
    Print "Color: " + cg

    ElseIf b > r And _
    r > g Or _
    b > g And _
    g > r Then
    Print "Color: " + cb

    End If


    بقيه رنگها هم از همين روش بدست مياد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    متشکرم
    اما بذارید سوال رو روشن تر کنم!!!
    ببینید من میخوام یک نوار که رنگای مختلفی داره مثل عکس ضمیمه رو به برنامه add کنم
    بعد از اون برنامه بتونه نوار های دیگه ای رو بگیره و بگه آیا به اون نوار add شده شبیه هست یا نه
    حالا ممکنه تو عکس یکم نارنجیش کمرنگ تر باشه یا آبیش پر رنگ تر باشه! ولی چون شبیه به همونه برنامه باید بتونه اینو تشخیص بده . یا حتی ممکنه توی این نوار 2-3 تا رنگ قرمز باشه. برنامه باید بفهمه به کدوم قرمز شبیه تره

    بازم از همفکریتون متشکرم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    با سلام
    شما ميتونيد از سيستم رنگ HSB استفاده كنيد چون در اين سيستم رنگ H همون نوع رنگ ميباشد

  8. #8

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    متشکرم دوست عزیز
    من این ماژول رو برای تبدیل RGB به HSB و بر عکس پیدا کردم
    آپلودش میکنم شاید به درد کسه دیگه ای هم بخوره
    البته هنوز تستش نکردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    با سلام
    اگر برنامه بالا جواب نداد ميتوانيد از برنامه زير استفاده كنيد
    من خودم ازش استفاده كرده ام هم راحت و هم دقيق ميباشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    با سلام
    مقدار هر رنگي در RGB از عدد 1 تا 255 هست ( R:1-255 G:1-255 B:1-255 ) يعني مقدار هر جز رو داريم
    خوب اگه ميخوايم بدونيم كه رنگ مورد نطر ما به چه رنگ اصلي نزديكتره به نظرم بايد ببينيم مقدار هر رنگي در RGB اون رنگ خاص چقدره و هر جزئي كه مقدارش بالاتره در تشكيل رنگ تركيبي اثرش بيشتره
    مثلا اگر آبي 200 و قرمز 100 و سبز 0 باشه رنگ ما بنفش مايل به آبي ميشه
    تونستم بگم ؟

  11. #11

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    دوست عزیز فکر کنم میخواهی با این کار کاغذ pH متر بخونی ؟ نه
    فکر جالبیه و فکر کنم عملی باشه . به نظر من برنامه شما باید با یک پایگاه داده ای که قبلا رنگ ها را در آن ذخیره کرده اید کار کنه هر چه تعداد رکوردهای این پایگاه داده بیشتر باشه برنامه شما دقیقتره !

  12. #12

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    اقا می شه یک برنامه با C یا C++‎ بگین که تمام تصویر را انالیز کند و فقط رنگ های آبی یا یک رنگ خاص را گزارش دهد و اطلاعات در مورد ان بدهد؟؟؟

    من برنامه ای که گذاته شده بود را تست کردم خلیل جالب بود ولی بدی ان این بود که اون فقط جایی را گزارش می داد که نوک موس روی آن بود


    آقا خلیلی دمتون گرم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تشخیص رنگ (پردازش تصویر)

    اقا می شه یک برنامه با C یا C++‎‎ بگین که تمام تصویر را انالیز کند و فقط رنگ های آبی یا یک رنگ خاص را گزارش دهد و اطلاعات در مورد ان بدهد؟؟؟
    دوست عزیز اینجا بخش vb6 هست، لطفا سوال خودتون رو در بخش مربوطه بپرسید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •