نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Exception ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    Exclamation Exception ها

    سلام خدمت تمام اعضا و اساتید محترم
    برای انجمن کامپیوتر دانشگاهمون یه مقاله خلاصه همراه با یه مثال در مورد Exception ها نوشتم گفتم اینجا هم بذارم شاید به درد کسی بخوره البته اساتید محترم سایت جسارت بنده رو ببخشند من خودمم در حال یادگیری هستم.(تو خود سایت هم بگردید مطالب بسیار خوب و کاملی در مورد Exception ها موجود هست با این حال گفتم این مطلب هم باشه شاید به درد کسی خورد)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: Exception ها

    اگه مقالتون رو به مجله برنامه نويس ارسال ميكرديد بهتر ميشد!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: Exception ها

    انشا الله سری بعد
    سعی میکنم از این به بعد مقالات و یا فیلم های آموزشی و مثال هایی که آماده میکنم اینجا هم بذارم تا دوستان برنامه نویس هم استفاده کنند . (البته با اینترنت ذغالی یه مقدار سخته)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •