نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Cool پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    سلام به تمام دوستان و اساتید گل .

    من در برنامم از یک فونت استافاده کردم که جزء فونتهای پیشفرض ویندوز نیست و ممکنه در کامپیوتر کاربر وجود نداشته باشه .

    حالا من میخام برنامه اول مسیر پوشه فونتهای ویندوز رو بدست بیاره و بعد یک فونت با نام AAA.ttf رو از مسیر برنامه به پوشه فونتها کپی کنه .

    لطفا منو راهنمایی کنید .

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن


    f = Environ("windir")
    f = f + "\Fonts\"
    FileCopy App.Path & "\AAA.TTF", f & "\AAA.TTF"
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Wink نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    xxxxx_xxxxx عزیز باز هم مثل همیشه کمک کردی

    حالا :

    1- با کد بالا دیگه برنامه من در سیستم های دیگه که این فونت رو ندارن مشکلی نخواهد داشت ؟ یعنی از نظر فونت همه چی حله ؟

    2- حالا اگه بخوام این فونت رو در یک فایل همراه (res) قرار بدم شیوه کار چتوریه ؟

    چطور میتونم فونت رو از تو res به پوشه فونتها کپی کنم ؟

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    فونتها رو وقتي setup درست مي كنيد به خود فايل setup اضافه كنيد.
    اگر شما تو برنامه فونت رو كپي كنيد كه برنامه اجرا شده و از فونت هاي موردنظرتون نمي تونه استفاده كنه.
    ولي اضافه كردن فونتها به setup يه بدي كه داره اينه كه وقتي برنامه رو uninstall مي كنيد فونتها رو هم حذف مي كنه.(چندان مهم نيست).
    و دقت كنيد كه بعضي فونتها رو هم كه به فولدر Fonts كپي مي كنيد بلافاصله نمي تونند استفاده شن و حتماً سيستم بايد restart شه.
    پس بهتر همينه كه كلاً فونتها رو به setup اضافه كنيد.
    اگر ساير دوستان نظر ديگه اي دارند ما هم استفاده مي كنيم.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    یه روش دیگه هم هست
    این API رو اضافه کنید

    Private Declare Function AddFontResource Lib "gdi32" Alias "AddFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Long
    بعد میتونید اینجوری ازش استفاده کنید:

    AddFontResource App.Path & "\Kufi.ttf"
    Label1.FontName = "Kufi"



    کپی به پوشه فونت و ریستارت و ازین مسخره بازی ها هم نداره.درجا کار میکنه
    این فونت ها رو هم ساپورت میکنه :
    fon .fnt .ttf .ttc .fot .otf .mmm .pfb .pfm
    آخرین ویرایش به وسیله Babak.Hassanpour : دوشنبه 24 فروردین 1388 در 16:52 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Question نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    یه روش دیگه هم هست
    این API رو اضافه کنید

    کد:
    Private Declare Function AddFontResource Lib "gdi32" Alias "AddFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Longبعد میتونید اینجوری ازش استفاده کنید: AddFontResource App.Path & "\Kufi.ttf" Label1.FontName = "Kufi"
    کپی به پوشه فونت و ریستارت و ازین مسخره بازی ها هم نداره.درجا کار میکنه
    babak125 عزیز یعنی با این کار دیگه نیازی به کپی کردن فونت در پوشه فونتها نیست ؟

    و سیستم کاربر مشکلی با فونت من نخاهد داشت ؟

  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    بله دقیقا.ارتباط برنامه با فونت و استفاده ازون درهنگام اجرای برنامه رخ میده.به علت عدم کپی شدن به پوشه فونت ، از سرعت سیستم عامل به علت تکثر فونت ها جلوگیری میشه .می تونید امتحان کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Red face نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    babak125 عزیز کار نکرد

    اگه ممکنه راهنماییم کنید

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    چطور کار نکرد؟ این رو امتحان کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Wink نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    چطور کار نکرد؟ این رو امتحان کنید

    باز هم نشد ؟

    راه دیگه ای نیست ؟


    - حالا اگه بخوام این فونت رو در یک فایل همراه (res) قرار بدم شیوه کار چتوریه ؟

    چطور میتونم فونت رو از تو res به پوشه فونتها کپی کنم ؟
    کسی جواب اینو نتونست بده ؟

  11. #11
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    نقل قول نوشته شده توسط babak125 مشاهده تاپیک
    یه روش دیگه هم هست
    این API رو اضافه کنید

    Private Declare Function AddFontResource Lib "gdi32" Alias "AddFontResourceA" (ByVal lpFileName As String) As Long
    بعد میتونید اینجوری ازش استفاده کنید:

    AddFontResource App.Path & "\Kufi.ttf"
    Label1.FontName = "Kufi"


    کپی به پوشه فونت و ریستارت و ازین مسخره بازی ها هم نداره.درجا کار میکنه
    این فونت ها رو هم ساپورت میکنه :
    fon .fnt .ttf .ttc .fot .otf .mmm .pfb .pfm
    اين تابع براي كپي كردن فونت به پوشه Fonts نيست.
    وقتي شما از اين تابع استفاده مي كنيد در واقع اين فونت رو تنها به برنامه خودتون مي شناسونيد و تنها تو برنامه خودتون ميشه ازش استفاده كرد و در هربار اجراي برنامه بايد حتما اين تابع فراخواني شه.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  12. #12

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    نمی دونم مشکل شما با اون روش چیه ولی اون یه روش استاندارده .
    با این :


    Sub LoadCustom(Name As String, FileName As String)
    Dim myArray() As Byte
    Dim myFile As Long
    If Dir(FileName) = "" Then
    myArray = LoadResData(Name, "CUSTOM")
    myFile = FreeFile
    Open FileName For Binary Access Write As #myFile
    Put #myFile, , myArray
    Close #myFile
    End If
    End Sub
    روش استفاده هم به اینصورته:
    LoadCustom "101", windir & "Fonts\" & "tahoma.ttf"


    البته فرض رو بر این گذاشتم که شما میدونی چطور یه ریسورس اد کنی و اسم اونو 101 بزاری

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Wink نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    البته فرض رو بر این گذاشتم که شما میدونی چطور یه ریسورس اد کنی و اسم اونو 101 بزاری
    babak125 عزیز من این کارو بلدم .

    ولی از کد شما خیلی چیزی حالیم نشد . اگه زحمتی نیست خط به خط و زیر دیبلم توضیح بده

  14. #14

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    نمی دونم چرا همه دنبال پروژه آماده هستند
    یعنی کپی کردن کد توی یه پروژه جدید اینقدر سخته ؟

    به هر حال بفرمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Cool نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    نمی دونم چرا همه دنبال پروژه آماده هستند
    یعنی کپی کردن کد توی یه پروژه جدید اینقدر سخته ؟

    به هر حال بفرمایید.
    babak125 عزیز نه من دنباله پروژه آماده هستم و نه اینقدر خنگم که نتونم کدها رو تو پروژه جدید استفاده کنم !


    ولی از کد شما خیلی چیزی حالیم نشد . اگه زحمتی نیست خط به خط و زیر دیبلم توضیح بده
    من فقط ازت در مورد کدهایی که دادی توضیح خاستم !

    حالا هم اگه توضیح 2 خط کد واسه شاگردتون انقدر سخته و سنگین حرفی توش نیست .

    از کس دیگه ای میخام که این کارو برام انجام بده

    حدیث داریم که : اگه قصد کمک به کسی رو داری به جای ماهی گرفتن ، ماهی گیری رو بهش یاد بده

  16. #16

    Lightbulb نقل قول: پیدا کردن مسیر فونتها در ویندوز و کپی فونت مورد نظر در آن

    babak125 عزیز کار نکرد

    اگه ممکنه راهنماییم کنید
    یافتم علتش چیه! اسم فایل فونت با اسم خود فونت فرق میکنه! به شکل زیر نگاه کنید:

    حالا به این کدها نگاه کنید که آقا بابک نوشتن:



    AddFontResource App.Path & "\Kufi.ttf"
    Label1.FontName = "Kufi"

    در مثال آقا بابک اسم فایل فونت با اسم خود فونت یکیه. اما ما اگر بخوایم از فونت دیگه ای استفاده کنیم؛ باید در خط اول نام فایل آن فونت را بنویسیم و در خط دوم نام خود فونت!
    جالب بود، نه...؟!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •