نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

  1. #1

    دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    توجه: در صورت آمدن ورژن جدید، لینکهای دانلود بروز رسانی خواهد شد!
    همچنین تمامی نسخه های NetBeans در سایت File4dl.net قابل دسترسی هست

    NetBeans IDE 6.5.1

    Java SE:
    Supported technologies: Java SE
    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-javase-windows.exe

    JavaFX:
    Supported technologies: Java SE - JavaFX
    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-javafx-windows.exe

    Java:
    Supported technologies: Java SE - Java Web and EE - Java ME
    Bundled servers: GlassFish - GlassFish Prelude - Apache Tomcat

    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-java-windows.exe

    Ruby:
    Supported technologies: Ruby
    Bundled servers: GlassFish Prelude

    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-ruby-windows.exe

    C/C++‎:
    Supported technologies: C/C++‎
    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-cpp-windows.exe

    PHP:
    Supported technologies: PHP
    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-php-windows.exe

    All:
    Supported technologies: Java SE - Java Web and EE - Java ME - Ruby - C/C++‎ - PHP - SOA
    Bundled servers: GlassFish - GlassFish Prelude - Apache Tomcat

    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-windows.exe

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    لطفاً يه توضيحي در مورد امكانات، نقاط ضعف و قوت، قابليت هاي منحصر به فرد و ... بديد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    با سلام
    از بین برنامه های بالا تنها برنامه ی
    PHP:
    Supported technologies: PHP
    Download: file4dl.com/cache/files/netbeans-6.5.1-ml-php-windows.exe
    برای PHP کاران مناسب است که این برنامه یک IDE خوب و مناسب برای PHP کاران است .
    این برنامه شباهت فراوانی به PHP Designer 2008 دارد با این تفاوت که این برنامه نمیتواند درون خود فایل را اجرا کند .(مفسر PHP ندارد و از مفسر های خارجی استفاده میکند )
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    نقل قول نوشته شده توسط I,Nobody مشاهده تاپیک
    لطفاً يه توضيحي در مورد امكانات، نقاط ضعف و قوت، قابليت هاي منحصر به فرد و ... بديد.
    راستش من تا حالا از این برنامه برای PHP استفاده نکردم و در حدی هم نیستم که بخوام خدمتتون عرض کنم چه نقاط قوت و ضعفی داره.

    خیلی ممنون narsic از توضیحاتتون!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    دوست عزیز آیا از فریم ورک های پی اچ پی و جاوا اسکریپت پشتیبانی میکند؟

    آیا سانتکس شی گرایی در پی اچ پی به همراه تمامی فانکشن ها رو هم ساپورت میکنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    من این رو قبلا دانلود کرده بودم، واقعا خوش دسته بسیار لذت بردم،
    من خیلی وقته از PHP Designer 2008 استفاده میکنم و باید بگم که جلوی NetBeans لنگ میندازه، منتها مقداری دیر نصب میشه و کلی پلاگین هایی برای کار با جاوا داره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    متاسفانه باید بگم که در یک تست، و کار با cakephp ، مشاهده کردم که phpdesigner خیلی قوی تر ای ادیتور NetBeans و eclipse بود تو هیچ کدوم از اینها نتونست به طور کامل متد ها و متغیر کلاس های کیک رو بیاره، phpdesigner بدو هیچ تنظیمی همه رو فراخوانی میکنه، ولی از محیط کاربری وافعا عالی بود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: دانلود NetBeans IDE (تمامی نسخه ها)

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    آیا سانتکس شی گرایی در پی اچ پی به همراه تمامی فانکشن ها رو هم ساپورت میکنه؟
    به صورت جزئی بله .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •