نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد خواندن فایل xml در php

  1. #1

    سوال در مورد خواندن فایل xml در php

    سلام
    من یک فایل xml با ساختار زیر دارم .

    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <template>
    	<page id="index">
    		<content>this page for you</content>
    		<free>this is free</free>
    	</page>
    </template>

    حالا میخوام یک کلاس بنویسم که توسط اون بتونم مثلا تمام تگ های بین تگ page که id اون index هست رو بخونم و تمام محتوای این تگ رو شامل نام تگ و محتوای اون داخل یک ارایه قرار بدم .

    من برای اینکار از روش SAX استفاده کردم ولی استفاده از این روش داخل کلاس خیلی دردسر داره .
    دنبال یک روش راحت برای انجام این کار توسط نوشتن یک کلاس هستم .

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد خواندن فایل xml در php

    یه مقاله خوب از بلاگ مورد علاقه من: http://blog.phpmystery.com/?plink=69
    اینجا آقای نيما شايافر روش استفاده از SimpleXML رو برای پردازش XML توضیح داده اند که چقدر ساده است البته تو PHP5!

    $xml = '
    <template>
    <page id="index">
    <content>this page for you</content>
    <free>this is free</free>
    </page>
    </template>';

    $source = simplexml_load_string($xml);

    $array = array();
    if($source->page['id'] == "index")
    $array[] = $source->page;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: سوال در مورد خواندن فایل xml در php

    اگر قصد ترجمه یک فایل xml رو دارید می تونید از
    simplexml_load_file
    استفاده کنید که آدرس فایل xml رو به عنوان پارامتر دریافت می کند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •