نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پورت ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    Question پورت ؟

    سلام
    من يه برنامه دارم كه بايد اين كار رو انجام بده .
    دو تا 7-seg دارم كه بايد اعداد 0 تا 99 رو واسم نشون بده . (با زبان پاسكال !) حالا اينو نوشتم ولي نميدونم كار ميكنه يا نه ؟‌
    program 7-seg;
    uses crt;
    a:array[0..9] of byte=($3f,$06,$4f,$66,$6d,$7d,$07,$7f,$6f)
    var i:byte;
    var n:byte;
    var s:byte;

    begin
    for i:=0 to 99 do
    begin
    if i<10 then begin
    port[$378]:=a(i);
    end;
    if i>=10 then begin
    n=i div 10
    s=i mod 10
    port[$378]:=a(n);port[$378]:=512
    port[$378]:=a(s);
    port[$378]:=1024
    end;
    end;
    until keypressed
    end.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: پورت ؟

    شماتیک مدارت چیه ؟

    با چه کامپایلری نوشتی ؟ Elab ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    نقل قول: پورت ؟

    نقل قول نوشته شده توسط kernel مشاهده تاپیک
    شماتیک مدارت چیه ؟

    با چه کامپایلری نوشتی ؟ Elab ؟
    سلام ؟
    شماتيك ؟ اها نگاه كن دو تا 7seg ‹و به صورت موازي گذاشتم كه بايد كنترل بشن .
    با توربو پاسكال 7 هم دارم مينويسم‌

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    Cool نقل قول: پورت ؟

    یعنی مستقیم به سیستم وصله ؟ پس حتما به پورت پارالل وصلش کردی! ؟

    توی کد که چیز غیر عادی نمیبینم

    حالا باید کاملا اجراش کنی تا ببینی کار میکنه یا نه ! البته شاید پروتئوس بتونه برات simulate بکنه ! برای سریال & USB که خیلی خوب کار میکنه ! واسه پارالل هنوز امتحانش نکردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    نقل قول: پورت ؟

    نقل قول نوشته شده توسط kernel مشاهده تاپیک
    یعنی مستقیم به سیستم وصله ؟ پس حتما به پورت پارالل وصلش کردی! ؟

    توی کد که چیز غیر عادی نمیبینم

    حالا باید کاملا اجراش کنی تا ببینی کار میکنه یا نه ! البته شاید پروتئوس بتونه برات simulate بکنه ! برای سریال & USB که خیلی خوب کار میکنه ! واسه پارالل هنوز امتحانش نکردم
    ٍلام
    اره به صورت مستقيم و موزاي وصل كردم . به نظر خودم كه مشكل داره مخصوصا قسمتي كه بايد يكشون غير فعال بشه !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •