نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    سلام به همه
    من در برنامه ام یه صفحه ورود دارم که از کاربر یوزر و پسووردش را واسه ورود به برنامه می خواهد.حالا یکی از کاربران پسوورد خودش را تغییر داده و فراموش کرده.می خواهم به برنامه ام این امکان را اضافه کنم که اگر کاربری پسووردش را فراموش کرد یه کدی از صفحه ورود دریافت کنه و با یک تماس با پشتیبان برنامه و دادن اون کد بتونم یه پسوورد جدید به اون کاربرم بده تا وارد برنامه بشه و بتونه پسووردش را عوض کنه.
    کسی می دونه چه جوری؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    دوست عزیز سوالتون واضح نیست

    الگوریتم و روال کار مهمه که خودتون نوشتید , یه کد نویسی میخواد همین ... اگر با تولید پسورد مشکال دارید از کد ذیل استفاده کنید.


    private
    Random rng = newRandom();
    publicstring newPassword(int LengthPws)
    {
    char[] valid = { 'a','7', 'b', '2', 'n','3', 't','5','4','u','8','w','9' ,'s','6','y'};
    StringBuilder sb = newStringBuilder("");
    for (int i = 0; i < LengthPws; i++)
    {
    sb.Append(valid[rng.Next(valid.Length)]);
    }
    return sb.ToString();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    سلام
    دوست عزیز اتفاقا مشکل من الگوریتمش هست وگرنه با ایجاد پسوورد مشکلی ندارم.
    در واقع من نمی دونم چه طور کدی را که از کاربرم گرفته ام راتبدیل به یک پسوورد مناسب برای برنامه ی کاربر بکنم.
    میشه یکم هم در مورد کدی که فرستادید توضیح بدبد.ممنون میشم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    یعنی تا به حال هیچ کس همچون کاری نکرده؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    اين مشكل منم هست . دوستان اگه كسي بلده كمك كنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    نمونه برنامه زیاد هست یه نگاه به این لینک بندازید.
    به نظرم از hash استفاده کنی بهتره

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    دقیقا بهترین راه استفاده از هش کد هست,مثلا بعد از ایجاد یک عدد رندم که دارای طول مشخصی هست (این طول حتما باید مشخص باشه) باانجام یک الگوریتم دلخواه (بااستفاده از ارقام عدد رندم) روی عدد , یک پسوورد جدید به دست می یاد.حالا کافیه توی برنامه هم بایک تابع ساده اون الگوریتم روی عدد رندم انجام بشه وبرنامه نویس چک کنه که اگر پسوورد برابر مقدار بازگشتی اون تابع بود پسوورد پذیرفته می شه.
    برای من خیلی جالب بود....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    /// <summary>
    /// gets a random string
    /// </summary>
    /// <param name="Length"></param>
    /// <param name="IncludeSpecialCharacters"></param>
    /// <param name="IncludeNumbers"></param>
    /// <returns></returns>
    public static string GetRandomString(int Length, bool IncludeSpecialCharacters, bool IncludeNumbers)
    {
    string returnval = "";

    for (int i = 1; i <= Length; i++)
    {
    returnval += GetRandomChar(IncludeSpecialCharacters, IncludeNumbers).ToString();
    }

    return returnval;
    }

    /// <summary>
    /// Gets a Random Character
    /// </summary>
    /// <param name="IncludeSpecialCharacters"></param>
    /// <param name="IncludeNumbers"></param>
    /// <returns></returns>
    public static char GetRandomChar(bool IncludeSpecialCharacters, bool IncludeNumbers)
    {
    //33-47 , 58-64, 91-96, 123-126 special characters
    //48-57 numbers
    //65-90 uppercase letters
    //97-122 lowercase letters
    bool GetNewChar = true;


    int randint = 0;
    if (IncludeNumbers && IncludeSpecialCharacters)
    {
    randint = RandomGen.Next(33, 122);
    }
    else if (IncludeNumbers)
    {
    //get a number between 48 and 122 but not between 58 and 64
    while (GetNewChar)
    {
    randint = RandomGen.Next(48, 122);
    GetNewChar = (randint >= 58 && randint <= 64);
    }

    }
    else if (IncludeSpecialCharacters)
    {

    while (GetNewChar)
    {
    randint = RandomGen.Next(33, 122);
    GetNewChar = (randint >= 48 && randint <= 57);
    }
    }
    else
    {
    while (GetNewChar)
    {
    randint = RandomGen.Next(65, 122);
    GetNewChar = (randint >= 91 && randint <= 96);
    }

    }

    return Convert.ToChar(char.ConvertFromUtf32(randint));
    }

    private static System.Random _RandomGen;
    private static System.Random RandomGen
    {
    get
    {
    if (_RandomGen == null)
    {
    _RandomGen = new System.Random();
    }
    return _RandomGen;
    }

    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    میشه توضیح بدید چه اتفاقاتی توی کدتون می افته؟کدی که من نوشتم در مجموع با تابع و تغییرات اعمال شده 6-5 خط می شه اما کدی که شما گذاشتین بیش از حد گیج کننده است.
    اگه لطف کنید و یکم در موردش توضیح بدی ممنون می شم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: ایجاد یک پسوورد جدید(پسوورد تصادفی)

    نمیدونم کدوم قسمتش پیچیده است .
    فقط یه خورده کار بیشتری انجام میده .

    پارامترها رو تک تک توضیح میدم :
    Length : طول رشته پسود
    IncludeSpecialCharacters : وجود کاراکترهای ویژه مثل <
    IncludeNumbers: وجود کاراکتر های عددی در رشته خروجی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •