نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش کاربر فعال

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    98

    Question نمایش کاربر فعال

    چگونه می توان در برنامه کابر فعال را از بانک بدست آورد و نام و نام خانوادگی کاربر را در یک lable، در تمامی صفحات نمایش داد


  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش کاربر فعال

    من برای این کار یه فیلد ACTIVE به جدول UserList ام اضافه میکنم و برای هر کاربر وقتی لاگین انجام شد
    این فیلد رو True میکنم و وقتی از برنامه خارج شد این فیل رو False میکنم
    در طول اجرای برنامه هم هرجا نیاز داشته باشم این فیلد رو چک میکنم و ......

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش کاربر فعال

    این طوری اگه برنامه تحت شبکه هم باشه یه کاربر نمیتونه توی دوتا کلاینت با یک UserName لاگین کنه

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: نمایش کاربر فعال

    اگه فقط قصدت اینه که یه چیزی نشون بدی ، خوب همون لحظه که login کرد اسم و فامیلش رو هم در بیار تو اون جاهایی که می خوای قرار بده دیگه .
    نیازی به update بانکت هم نیست .

    البته ناگفته نماند روش newfoxstudent خیلی زیباست به خاطر همین من ازش تشکر کردم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: نمایش کاربر فعال

    تکست باکسی که کاربر موقع ورود به برنامه توش نام کاربریشو وارد میکنه از نوع public تعریف کن بعد تو هر فرمی یه lable بذار و متن تکست باکس رو توش بریز.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •