نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جابجایی فرم توسط ماوس

  1. #1

    Question جابجایی فرم توسط ماوس

    من یه فرم دارم که control box اون رو false کردم بنا بر این جابجایی اون غیر ممکنه.
    به همین خاطر می خوام با کلیک بر روی یک شیئ مو قعیت فرم به دنبال ماوس تغییر کنه.
    در ضمن من در کدام یک از این رویداد ها باید این کد را بنویسم که تا زمانی که کلید چپ ماوس پایینه این کار را انجام بدهد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hasan_esfahan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    419

    نقل قول: جابجایی فرم توسط ماوس


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123

    نقل قول: جابجایی فرم توسط ماوس

    با استفاده از توابع API:


    using System.Runtime.InteropServices;


    در فرم اصلی:

    publicconstint WM_NCLBUTTONDOWN = 0xA1;
    publicconstint HT_CAPTION = 0x2;

    [DllImportAttribute("user32.dll")]
    publicstaticexternint SendMessage(IntPtr hWnd, int Msg, int wParam, int lParam);
    [DllImportAttribute("user32.dll")]
    publicstaticexternbool ReleaseCapture();


    در وقفه MouseDown از شیئ مورد نظر:

    if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    ReleaseCapture();
    SendMessage(Handle, WM_NCLBUTTONDOWN, HT_CAPTION, 0);
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •