نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

  1. #1

    معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    سلام

    معادل ایونت TextChanged تکست باکس برای سلولهای گرید چیست ؟

    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله bita_naz : شنبه 29 فروردین 1388 در 20:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    از ایونت CellBeginEdit دیتاگرید استفاده کن
    و از طریق کد زیر به سلول تغییر یافته برس

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex]

  3. #3

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    نقل قول نوشته شده توسط hsmfaridmehr مشاهده تاپیک
    از ایونت CellBeginEdit دیتاگرید استفاده کن
    و از طریق کد زیر به سلول تغییر یافته برس

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex]
    این ایونت رو امتحان کرده بودم ولی مشکش اینه که متن درون سلول را با هر بار اجرا نمیشه ازش گرفت .

    لطفا راهنمایی بفرمایید .

    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید


    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value;

  5. #5

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    نقل قول نوشته شده توسط hsmfaridmehr مشاهده تاپیک

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value;
    اینو هم قبلا امتحان رده بودم . مقدار درون سلول رو فقط زمانی میشه گرفت که سلول EndEdit بشود. ولی هنگام نوشتن در سلول مقدار رو نمیده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    تو beginedit هی endedit کن.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    خوب چون datagrid شما bind شده به ی جدول درسته؟

    و چون اون cell هم به همون cell در جدول اصلی bind شده مقداری رو بر میگردونه که در جدول ذخیره شده.

    حالا واسه چی می خوای اون رو؟

  8. #8

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    نقل قول نوشته شده توسط hsmfaridmehr مشاهده تاپیک
    خوب چون datagrid شما bind شده به ی جدول درسته؟

    و چون اون cell هم به همون cell در جدول اصلی bind شده مقداری رو بر میگردونه که در جدول ذخیره شده.

    حالا واسه چی می خوای اون رو؟
    برای هر دو حالت بایند و غیر بایند تست کردم مثل هم هست .

    من می خام برای هر مقدار جدید که وارد می شه یه کوئری اجرا بشه که پارامتر اون کوئری هم مقدار درون سلول هست. دارم واسه یکی از ستونهای گرید یه چیزی شبیه AutoComplete می سازم .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    از ایونت CellValueChanged استفاده کن


    private void dataGridView1_CellValueChanged_1(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.RowIndex >= 0)
    {
    textBox1.Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value.ToString();
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    سلام دوست من
    اگه دقیقا میخوای ایونت TextChanged رو داشته باشی، در واقع باید به کنترلی که وظیفه ادیت کردن سلول ها رو داره دسترسی پیدا کنی و کدهات رو در ایونت TextChanged اون بنویسی !!
    کدت میتونه یه چیزی شبیه به این باشه :
            private bool HandlerAdded = false;
    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if (HandlerAdded == false)
    {
    e.Control.TextChanged += ECTextChanged;
    HandlerAdded = true;
    }

    }
    private void ECTextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(((Control )sender ).Text );
    }

    یا علی

  11. #11

    نقل قول: معادل ایونت TextChanged برای سلولهای گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mostafaaa مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    اگه دقیقا میخوای ایونت TextChanged رو داشته باشی، در واقع باید به کنترلی که وظیفه ادیت کردن سلول ها رو داره دسترسی پیدا کنی و کدهات رو در ایونت TextChanged اون بنویسی !!
    کدت میتونه یه چیزی شبیه به این باشه :
            private bool HandlerAdded = false;
    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if (HandlerAdded == false)
    {
    e.Control.TextChanged += ECTextChanged;
    HandlerAdded = true;
    }

    }
    private void ECTextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(((Control )sender ).Text );
    }
    یا علی
    بسیار ممنون . جواب همین است .

    لطفا در مورد HandlerAdded توضیح بیشتر بدید . کلا در مورد کل کد .

    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •