نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

  1. #1

    سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    دوستان من یک لیست باکس دارم و یک تکست و یک کامند.

    حالا من می خوام وقتی توی تکست نوشتم .JPG و روی کامند کلیک کنم داخل لیست باکس هرچی فایل که توی ویندوز پسوندش .JPG باشه را توی لیست باکس همراه با آدرسش نشون بده.
    ( مثلاً اینجوری بنویسه d:\barneh\1.JPG ، e:\bnameh\12\14.JPG ، c:\barnameh.JPG )

    فایل ضمیمه را ببینید.
    ممنون میشم با پروژههای وی بی توضیح بدین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله tehran2009 : شنبه 29 فروردین 1388 در 23:43 عصر

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    من که نگرفتم !!

    اگه ممکنه فایل ضمیمه منو ایدیت کنید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    دوستان عزیز کسی چیزی در این رابطه بلد نیست ؟؟!!

  5. #5

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    دوستان اینو ببینید . می خوام فقط عکس ها را لیست کنه . اولین پستمو بخونین .!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    این پروژه برای یافتن فایلها در وی بی با امکان نمایش آدرس در حال جستجو هست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    دقیقاً همینو می خوام اما با 2تا تغییر اساسی
    1) بدون فایل کمکی باشه
    2) تمام عکس های موجود در ویندوزو نشون بده

  8. #8

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    این بهترین گزینه برای شماست که بدون فایل جانبی میخاین کار کنین

  9. #9
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    يك برنامه مي خوايد براي جستجو. درسته؟ اگه جستجو كنيد چندين برنامه پيدا مي كنيد براي جستجو. ()

    قبلاً گفتم كه اون كدهايي كه نوشتم رو به صورت بازگشتي بنويسيد تا بتونيد به زير فولدرها هم دسترسي داشته باشيد. راهش هم همين است. و اون كدي بود كه خودم استفاده مي كردم.

    اما الان يه چيزي رو فهميدم. اونم استفاده از تابع SearchTreeForFile هست كه به نظرم سريع تر از FSO عمل مي كنه و همچنين ساده تر هم هست.
    نمونه زير رو نگاه كنيد:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    تابع SearchTreeForFile يكي عيب بزرگ داره
    اونم به خاطر اينه كه وقتي فايلي رو پيدا كنه ديگه به كارش ادامه نميده
    و در صورتي كه اون فايل رو پاك كني ميره سراغ فايلهاي ديگه

  11. #11

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    من برنامشو نوشتم؛ يه برنامه عكس دزديه برنامه كه از روي حافظه فلش همه كامپيوترو سرچ ميكنه و هر چي عكس باشه ميذاره تو ليستش بعد همه عكسارو كپي ميكنه به داخل حافظه فلشمن هر وقت جايي ميرمحافظه فلشو با خودم ميبرم بعد به يه بهونه اي فلشو وصل ميكنم به USBبعد از اون برنامه اجرا شده و به طور كاملا مخفيانه هر چي عكس رو كامپيوتر طرف هست مياره تو فلش منبه همين راحتي سرعتشم دقيقا با سرچ ويندوز برابره به عنوان مثال ميتونه 50 گيگ رو در عرض 3 ، 4 دقيقه سرچ كنه و حدود 7 الي 9 دقيقه هم كل عكسارو كپي ميكنه اگه خوده برنامه يا سورسشو خواستين به اين آيدي بگين: khafan_mizegerd</p>

  12. #12

    نقل قول: سرچ کردن یک پسوند خاص در ویندوز

    ممنون میشم سورسشو اینجا بزاری تا استفاده کنم .

    خیلی برام مهمه !!!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •